O godzinie 16 rozpoczyna się towarzyski mecz w hiszpanskiej Marbelli pomiedzy Kristiansund a FK Krasnodar, co tu duzo gadac to bedzie mecz dnia, jesli komus uda sie znalezc stream do tego "spotkania" byloby fantastycznie, bo im szybciej sie zorientujemy tym lepiej dla nas. Kursy na ten moment Kristiansund a FK Krasnodar 3.0 - 3,5 - 2,0. Jak macie przemyslenia co sie wydarzy to zapraszam do dyskusji
hehe 4 minuta 1-0 po karnym, teraz pytanie czy zrobia jeszcze 2-0 zeby podbic kurs na krasnodar czy to juz jest ten moment zeby brac kransodar, mozliwe ze zrobia 1/2 HT/FT
Kojarzę kilka, a może więcej, postów osób cieszących się, że "wioskowe" Sandecja czy Nieciecza spadną z ligi. Kto to był? Któryś z chłopaków z Białego?
kurwa...ten głos z nagrania Benka...gdzieś go już słyszałem..w jakimś nagraniu..TU
Nie lepiej go ignorować? Powietrze, znudzi mu się. Chłopaczek ma jakiś problem, tylko nie można mu w żaden sposób pomóc więc po co się ekscytować i karmić?
Kojarzę kilka, a może więcej, postów osób cieszących się, że "wioskowe" Sandecja czy Nieciecza spadną z ligi. Kto to był? Któryś z chłopaków z Białego?
kurwa...ten głos z nagrania Benka...gdzieś go już słyszałem..w jakimś nagraniu..TU
Nie lepiej go ignorować? Powietrze, znudzi mu się. Chłopaczek ma jakiś problem, tylko nie można mu w żaden sposób pomóc więc po co się ekscytować i karmić?
ale fajne teraz furki mozna wynajać z wypozyczlani, a najbardziej podoba mi sie eko drive, w w/w przypadku by nie spalil za duzo, bo koszty:)
Ja bym się cieszył. A co? Tylko że ja patrzę na ligę nie tylko przez pryzmat sportowy ale też kibicowski.