zresztą odpuśćmy już, to tylko artykuł na jakiejś podrzędnej strnie
porównanie meczy wyjazdowych do domowych nie ma sensu i świadczy o ułomności dziennikarza i jeszcze o tej przeciętności najlepszej drużyny wyjazdowej szok to co by napisał o pozostałych drużynach z gorszym bilansem wyjazdowym jak my nazbieraliśmy najwięcej punktów away w lidze ?
Do 28 lutego Jarosław Kubicki może trafić z @ZaglebieLubin do @Jagiellonia1920. Oba kluby rozmawiają. Na razie piłkarz pojechał ze swoim obecnym klubem na mecz z @SandecjaNS. Agent zawodnika @sportmar_mario z agencji @UnidosAgency mówi: Do środy coś się może wydarzyć.
ja myślałem, że ten tekst o porównaniu meczy domowych z wyjazdami to powinien zrozumieć nawet byle Janusz co to nawet nie do końca wie czym jest spalony ale widocznie przeceniłem inteligencję co niektórych...
@Jaga - po chuj tak srasz ogniem i grasz wielkiego ultrasa Jagielloni? Akagi świetnie Cię rozpisał z zegarkiem w ręku po ostatnim domowym meczu w Białymstoku. Za chuja tam nie byłeś i po prostu nie jesteś wiarygodny. Innych epitetów nie skomentuję.
@Jaga - po chuj tak srasz ogniem i grasz wielkiego ultrasa Jagielloni? Akagi świetnie Cię rozpisał z zegarkiem w ręku po ostatnim domowym meczu w Białymstoku. Za chuja tam nie byłeś i po prostu nie jesteś wiarygodny. Innych epitetów nie skomentuję.
to na chuj się zakładałeś jak nie jestem wiarygodny ? następny Rutkowski co przez neta widzi kto o której wraca i czy był na meczu ja pierdole co za ludzie
to na chuj się zakładałeś jak nie jestem wiarygodny ? następny Rutkowski co przez neta widzi kto o której wraca i czy był na meczu ja pierdole co za ludzie
Tu naprawdę nie trzeba Rutkowskiego, bo my kurwa znamy życie i pewne sprawy są oczywiste, choć jak widać nie dla wszystkich. A jak już nawiązujesz do spraw szczegółowo-detaliczno-detektywistycznych, to zakładaliśmy się PRZED tym Twoim "spektaklem" i utratą wiarygodności ...
Ale żeby było jasne - jestem ok z tym zakładem, nawet nie pomyślałem inaczej.
mecz lidera z wiceliderem, mistrza Polski z wicemistrzem, dwie najlepsze drużyny w tej chwili, tylko nasz przeciętny bilans wyjazdowy trochę psuje ten obraz