|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nastroje jakbyście wygrali Mistrzostwo Polski Spokojnie Panowie  Wygraliście byliście zdecydowanie lepsi , ale ligi nie wygrywa się jednym spotkaniem wczoraj ziom pisal na priv bo mialem is over their Private Topic limit.jak ty teraz O ile przeczytasz to wymaz i napisz bo z kolei ty masz to samo dzis 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czemu na zżabki jest aż @2,2 ??? Fechu dostał telefon?
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
L wczoraj pokazała dramatyczną grę. Ale na pocieszenie sobie dodam że ostatni tak słaby mecz zagrała w Poznaniu. A po tamtym meczu było coraz lepiej. Czas na powtórkę.
|
|
|
|
|
Ste(fix)
|
|
Ste(fix)
1-0 GOA 10 minuta, piekny poczatek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teo też uważam Lech im urwie punkty a jaga odskoczy na 5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziwi mnie, ze tak zle wypada Legia w srodku, i z nami i wczoraj bardzo kiepsko i ten kiwocz ze jest wystawiany na obronie bo z nami szumu troche z przodu obil gry byl w pomocy
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Teo też uważam Lech im urwie punkty a jaga odskoczy na 5  Jeżeli już mówimy o ziemniakach to oni chyba w sierpniu ostatni raz wygrali na wyjeździe. Jeżeli się mylę to mnie popraw. Jest jeszcze jedna sprawa. L drugi raz tak dramatycznie nie zagra. A poziom który wczoraj zaprezentowała Jaga jest w tym momencie dla Lecha nieosiągalny. Jak chcesz to wchodzę o Jacka Legia-Lech dnb.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teo też uważam Lech im urwie punkty a jaga odskoczy na 5  Jeżeli już mówimy o ziemniakach to oni chyba w sierpniu ostatni raz wygrali na wyjeździe. Jeżeli się mylę to mnie popraw. Jest jeszcze jedna sprawa. L drugi raz tak dramatycznie nie zagra. A poziom który wczoraj zaprezentowała Jaga jest w tym momencie dla Lecha nieosiągalny. Jak chcesz to wchodzę o Jacka Legia-Lech dnb. jak zagracie w 10-ke i znow w ten sposob to Lech podobnie sie z Wami zabawi ( jesli Jevtic bedzie gral )
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Teo też uważam Lech im urwie punkty a jaga odskoczy na 5  Jeżeli już mówimy o ziemniakach to oni chyba w sierpniu ostatni raz wygrali na wyjeździe. Jeżeli się mylę to mnie popraw. Jest jeszcze jedna sprawa. L drugi raz tak dramatycznie nie zagra. A poziom który wczoraj zaprezentowała Jaga jest w tym momencie dla Lecha nieosiągalny. Jak chcesz to wchodzę o Jacka Legia-Lech dnb. jak zagracie w 10-ke i znow w ten sposob to Lech podobnie sie z Wami zabawi ( jesli Jevtic bedzie gral ) Mówisz znowu czerwo wyłapiemy 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
No to dawaj Craax o Jacka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teo też uważam Lech im urwie punkty a jaga odskoczy na 5  Jeżeli już mówimy o ziemniakach to oni chyba w sierpniu ostatni raz wygrali na wyjeździe. Jeżeli się mylę to mnie popraw. Jest jeszcze jedna sprawa. L drugi raz tak dramatycznie nie zagra. A poziom który wczoraj zaprezentowała Jaga jest w tym momencie dla Lecha nieosiągalny. Jak chcesz to wchodzę o Jacka Legia-Lech dnb. Lech zawsze może się przełamać
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Teo też uważam Lech im urwie punkty a jaga odskoczy na 5  Jeżeli już mówimy o ziemniakach to oni chyba w sierpniu ostatni raz wygrali na wyjeździe. Jeżeli się mylę to mnie popraw. Jest jeszcze jedna sprawa. L drugi raz tak dramatycznie nie zagra. A poziom który wczoraj zaprezentowała Jaga jest w tym momencie dla Lecha nieosiągalny. Jak chcesz to wchodzę o Jacka Legia-Lech dnb. Lech zawsze może się przełamać Pewnie że może. I kiedyś się przełamie.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
fajna appka ![[Linked Image from wykop.pl]](https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_sEgZqfQ2EE1J7f4512QEWYSQlIITair1.gif)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to dawaj Craax o Jacka nie nie, mowie tylko ze jakbyscie znow w 10-ke grali i taki mecz to Lech zagra podobnie jak Jaga wg mnie  ale watpie, ze tak to sie potoczy znow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fajna appka ![[Linked Image from wykop.pl]](https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_sEgZqfQ2EE1J7f4512QEWYSQlIITair1.gif) Ciekawe czy jest taka do obręczowania
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to dawaj Craax o Jacka nie nie, mowie tylko ze jakbyscie znow w 10-ke grali i taki mecz to Lech zagra podobnie jak Jaga wg mnie  ale watpie, ze tak to sie potoczy znow  moim zdaniem nawet w 10tke Lech miałby problem i mógłby przyjąć gonga od Legii jedyne punkty jakie może wywieźć z Warszawy to 1 za remis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szkoda, ze tak dlugo sie zbierala i krystalizowala ekipa Probierza bo w maju bedzie trzeba znow grac i walczyc o utrzymanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczorajszy mecz był jakiś - nie wiem jak to określić - co najmniej dziwny w wykonaniu Legii. no nareszcie ktoś normalny, a kto w europie gra przy ponad 10 stopniowym mrozie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teo też uważam Lech im urwie punkty a jaga odskoczy na 5  Jeżeli już mówimy o ziemniakach to oni chyba w sierpniu ostatni raz wygrali na wyjeździe. Jeżeli się mylę to mnie popraw. Jest jeszcze jedna sprawa. L drugi raz tak dramatycznie nie zagra. A poziom który wczoraj zaprezentowała Jaga jest w tym momencie dla Lecha nieosiągalny. Jak chcesz to wchodzę o Jacka Legia-Lech dnb. Lech zawsze może się przełamać Plus ranga spotkanie. Będzie mobilizacja na pewno
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to dawaj Craax o Jacka nie nie, mowie tylko ze jakbyscie znow w 10-ke grali i taki mecz to Lech zagra podobnie jak Jaga wg mnie  ale watpie, ze tak to sie potoczy znow  moim zdaniem nawet w 10tke Lech miałby problem i mógłby przyjąć gonga od Legii jedyne punkty jakie może wywieźć z Warszawy to 1 za remis Tak właśnie będzie under 2,5 + X 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|