Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 60 z 125 1 2 58 59 60 61 62 124 125
Originally Posted by BKS
Originally Posted by tronk
Originally Posted by forty
No i pogoda tez swoje robi,odnośnie frekwencji

Za mojego życia nie pamiętam takiej połówki marca blush
młody jesteś...

ja pamiętam 3 klasę podstawówki, gdzieś `85 lub `86 i pierwszy dzień wiosny ... zatoka Gdańska skuta lodem... paliliśmy wtedy marzannę .. cool

Robiłeś repete 3 klasy podstawowki?Bo nie pamiętasz roku hmm grin

Bonus: Unibet
S
newbie
newbie
S Offline
co na dziÅ› do gry ? ooo

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
nie wiem jak można kogos zostawic na drugi rok

troche chujowo bym się czuł, wcielam sie teraz w role nauczyciela ,podobne uczucie do księdza co słucha co mu tam naopowiadaja w konfesjonale

masz debilu 3 i wypierdalaj z tej szkoły w podskokach

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
akagi nie do końca się zgodzę że zagraliśmy słabo wczoraj, z przodu wyglądało to całkiem nieźle cisnęliśmy autobus Arki mocno, Arka w defensywie zagrała wczoraj bardzo dobrze, Ojrzyński zmienił skład z Niecieczy wprowadzając Sołdeckiego zagęszczając maksymalnie środek pola i to była jego dobra decyzja, was czeka to samo za 2 tygodnie ale możecie mieć łatwiej bo po takiej wtopie jak wczoraj to może być ciężko się podnieść w Gdyni

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by akagi
Jeszcze tylko brakuje głównego e-kibola Jagi. grin

Drugi mecz z rzędu graliście słabo Tazen, a że wygraliście, to głównie dzięki niebywałemu frajerstwu Arki.

Ale liczą się punkty i za to należy Wam się uznanie.

Gra toczy siÄ™ dalej.

Ciekawe jak sobie to poukładacie w Lubinie.
gramy jak Legia, czyli co by nie mówić Mistrz Polski

wygrywamy po dobrej grze, czasem przegramy (no, skompromitowaliśmy się w Poznaniu), a czasem wyczarujemy punkty z dupy, trochę jak Legia na Lechu chyba rok czy dwa lata temu

delikatnÄ… zadyszkÄ™ mamy, idealny moment na przerwÄ™ te reprezentacje nam robiÄ…

Lubin wydaje się do pyknięcia, czyli szykują się kolejne "trudne sprawy"

Originally Posted by pacyfista
nie wiem jak można kogos zostawic na drugi rok

troche chujowo bym się czuł, wcielam sie teraz w role nauczyciela ,podobne uczucie do księdza co słucha co mu tam naopowiadaja w konfesjonale

masz debilu 3 i wypierdalaj z tej szkoły w podskokach

To nie do konca racja,jasne,że są debile co nic nie pojmą, chocby uczyć ich i 50 lat.Ale jest duża grupa,którą można tym pozostawieniem wstrząsnąć,i wyprowadzić na ludzi.

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
z naszej strony wczoraj gra fajna, ale przeplatana masą błędów indywidualnych

Arka trochę chyba nas zaskoczyła agresją i "ciasnotą" między obroną a pomocą, zwłaszcza jak wcisnęli po karnym, antyfutbol niesamowity, ale szanuje to, bo materiału w Gdyni nie ma za wiele i trzeba walczyć o każde pkt

z naszej strony Sheridan pokazał to co w bliźniaczym w sumie meczu w Lubinie (przynajmniej pod względem końcówki), mam nadzieję że to go podbuduje bo zrobił nam 3pkt

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Craksa po znajomości oddaje dzisiaj punkty ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Changchun Yatai 1-1 Beijing Renhe

Czy tylko ja czekam na gola? boks 86 min.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by BKS
Craksa po znajomości oddaje dzisiaj punkty ?

ambulans

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
brakło w sumie skuteczności, mógł na początku wcisnąć Pospisil, czy Bezjak i mecz byłby zupełnie inny, ale Steinbors miał swój dzień, który tak czy siak został spierdolony

ale z poziomu trybun konsternacja piłkarzy i sztabu Arki to kosmos po strzeleniu na 3-2, dosłownie zamarli

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Kraksa to dzisiaj rozpierdoli Sandecję i robi marsz do mistrzowskiej, a my w Lubinie im w tym pomożemy grin

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by BKS
Originally Posted by tronk
No i pogoda tez swoje robi,odnośnie frekwencji

Za mojego życia nie pamiętam takiej połówki marca blush
młody jesteś...

ja pamiętam 3 klasę podstawówki, gdzieś `85 lub `86 i pierwszy dzień wiosny ... zatoka Gdańska skuta lodem... paliliśmy wtedy marzannę .. cool

repetitium est mater studiorum laugh

nie, nie powtarzałem nigdy.. byłem wzorowym uczniem do Ósmej klasy
Robiłeś repete 3 klasy podstawowki?Bo nie pamiętasz roku hmm grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
YATAI strzelać !

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by Patricu$
YATAI strzelać !
właśnie cofeli gola ehhh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Tazen
brakło w sumie skuteczności, mógł na początku wcisnąć Pospisil, czy Bezjak i mecz byłby zupełnie inny, ale Steinbors miał swój dzień, który tak czy siak został spierdolony

ale z poziomu trybun konsternacja piłkarzy i sztabu Arki to kosmos po strzeleniu na 3-2, dosłownie zamarli

Tazen - obiektywnie: Jaga kryminał w obronie, o czym pisałem wczoraj i co m.in. Kura potwierdział. Jaga "niema sama sobie" strzeliła jedną bramę, a przy pierwszej bardzo pomogła.

W ataku - Pospisil bardzo słabo, miał bodajże 2 bardzo dobrze sytuacje w 1 poł., zupełnie spartaczone.

Jaga przeważała i to bardzo ale niemoc była jeszcze większa.
---
Zaprzeczanie czy jakiekolwiek kontestowanie tego, że Jaga wygrała dzięki olbrzymiemu szczęściu (czy jak pisze wprost Akagi - frajerstwu Arki) to po prostu kłamstwo i tyle. Jaga miała wielkie szczęście, bo jak inaczej nazwać 2 strzelone bramki po 93 minucie meczu, kiedy przedłużony mecz został o 4 minuty.

3 punkty są dla Jagi w meczu, w którym "powinny być", jeśli Jaga mysli o MP, czy pierwszej trójce i to powinno być najważniejsze.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Patricu$
Changchun Yatai 1-1 Beijing Renhe

Czy tylko ja czekam na gola? boks 86 min.

frown hmmm_

[Linked Image from media.giphy.com]

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by Master.com back
Originally Posted by Tazen

Tazen - obiektywnie: Jaga kryminał w obronie, o czym pisałem wczoraj i co m.in. Kura potwierdział. Jaga "niema sama sobie" strzeliła jedną bramę, a przy pierwszej bardzo pomogła.

W ataku - Pospisil bardzo słabo, miał bodajże 2 bardzo dobrze sytuacje w 1 poł., zupełnie spartaczone.

Jaga przeważała i to bardzo ale niemoc była jeszcze większa.
---
Zaprzeczanie czy jakiekolwiek kontestowanie tego, że Jaga wygrała dzięki olbrzymiemu szczęściu (czy jak pisze wprost Akagi - frajerstwu Arki) to po prostu kłamstwo i tyle. Jaga miała wielkie szczęście, bo jak inaczej nazwać 2 strzelone bramki po 93 minucie meczu, kiedy przedłużony mecz został o 4 minuty.

3 punkty są dla Jagi w meczu, w którym "powinny być", jeśli Jaga mysli o MP, czy pierwszej trójce i to powinno być najważniejsze.
Master, ale ja nie uważam że wygraliśmy dzięki czemukolwiek innemu niż fart. Arka zagrała w sumie tak jak trzeba było, tylko mieli pecha że nam akurat siadło wszystko w parę minut.

Jedynie piszę, że takie mecze są potrzebne i takimi meczami właśnie można zrobić ewentualnego MP. Do tego długa droga, ale krok po kroku idziemy do przodu

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
tronk odnośnie dyskusji sprzed tygodnia tu masz 2 sytuacje wczorajsze i obrońca był pierwszy przy piłce a gwizdnięto faul + kartkę

https://twitter.com/h_demboveac/status/975116880469024772

https://twitter.com/h_demboveac/status/975107837767581696

Strona 60 z 125 1 2 58 59 60 61 62 124 125

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (alfa, Lukasz111, Sensei, burbon, latajaca_holenderka), 1,849 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,828,342
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025