"Trzecią korektą jest ograniczenie kradzenia czasu przy dokonywaniu zmian. Do tej pory zawodnik schodzący musiał przejść środkiem boiska do strefy zmiany. Teraz sędzia będzie mógł mu nakazać zejście w dowolnym punkcie boiska. Również wydaje się to dobrym rozwiązaniem."
dla mnie to smieszne i lekceważące dla tego co wchodzi na plac
jakby nie było prościej doliczyć czas zmiany do meczu
to tak jakby wychodzenie z przyjęcia po angielsku
dlaczego lekceważące? że piątki nie przybije z tym co schodzi?
raczej tak Kura ,obraca sie plecami i schodzi do szatni
szanujmy siÄ™
dla mnie może nawet schodzić 5 minut ,dostaje żółta plus doliczam czas ale normalnie nie tylnymi drzwiami
dokladnie, dla mnie to bedzie nijakie i bez szacunku do tego co schodzi, jakos ten rytual przy lini, poklepanie po plecach, slowo do ucha czy przekazanie opaski kapitana jest elementem tego sportu
szanujmy siÄ™
dla mnie może nawet schodzić 5 minut ,dostaje żółta plus doliczam czas ale normalnie nie tylnymi drzwiami
rzecz w tym,że chodzi o to aby jak najmniej doliczać czasu do meczu
to odrazu moga zmienic czas gry na 2×40min, teraz doliczaja te 30sek za kazda zmiane i jest sensowne, jak schodzi ktos dlugo to powinni pokazywac kartki konsekwentnie i tez by oduczyli przedluzania
szanujmy siÄ™
rzecz w tym,że chodzi o to aby jak najmniej doliczać czasu do meczu
No chyba nie o to chodzi. Akurat zmiana zawodnika nigdy nie zabiera dużo czasu i jeśli chcą zmienić regulamin to raczej nie dlatego, że przez powolną zmianę zawodnika muszą doliczać czas. Ile to trwa, minute, max dwie.
"Trzecią korektą jest ograniczenie kradzenia czasu przy dokonywaniu zmian. Do tej pory zawodnik schodzący musiał przejść środkiem boiska do strefy zmiany. Teraz sędzia będzie mógł mu nakazać zejście w dowolnym punkcie boiska. Również wydaje się to dobrym rozwiązaniem."
dla mnie to smieszne i lekceważące dla tego co wchodzi na plac
jakby nie było prościej doliczyć czas zmiany do meczu
to tak jakby wychodzenie z przyjęcia po angielsku
ludzie litości
wez wypierdalaj z tymi swoimi mądrościami pojebie
Jaga - Wisła P. - NSport+ Lech - Górnik - C+ Legia - Pogoń - C+ Family Lechia - Arka - C+ Now Cracovia - Zagłębie - @Eurosport_PL. Pozostałe mecze w Multilidze na C+ Sport i zapewne na C+ Sport Online.