dzisiaj maja pokazać charakter bo jak słyszę, że po przegranym w słabym stylu meczu z Płockiem kilku zawodników w najlepsze świetnie się bawi na dyskotece to kurwica mnie strzela
z tego co wiem ekipa imprezująca została naprostowana mocno przez kibiców
po tym co widac. ostatnich tygodniach to karty rozdane i kolejnosc ustalona na koniec Legia Lech i Jaga- jak zwykle rozczarowana bo liczono i byly widoki na wiecej.
Tazen Jaga tak prze potężnie mocna, że Górnik bez szans ?
Pomijając fakt, że Górnik już o nic nie gra
Bardziej mi chodzi o brak motywacji Górnika + osłabienia + widać że coś się wypaliło i chyba atmosfera nie ta co wcześniej
a powiedz mi jak to wygląda finansowo, jakby Górnik się załapał do pierwszej czwórki to zarobią czy bardziej stracą ? bo wydatki na pierwszej rudzie + premie dla piłkarzy przewyższą przychody ? jak wiadomo w Górniku bieda aż piszczy
ale prawdziwy dramat to frekwencja, dzisiaj pewnie z 12 tys. niepojęte dla mnie, że ludziom nie chce się ruszyć z domu na stadion, gramy cały czas o mistrza, piękna pogoda, sobota 18 to już nie wiem co ma Januszy przyciągnąć na mecz
Bardziej mi chodzi o brak motywacji Górnika + osłabienia + widać że coś się wypaliło i chyba atmosfera nie ta co wcześniej
a powiedz mi jak to wygląda finansowo, jakby Górnik się załapał do pierwszej czwórki to zarobią czy bardziej stracą ? bo wydatki na pierwszej rudzie + premie dla piłkarzy przewyższą przychody ? jak wiadomo w Górniku bieda aż piszczy
Wszystko zależy od tego gdzie pojedziecie na wyjazd i jak duże te premie są
ale raczej zarobku z tego wielkiego nie ma, paręnaście tysi max, bardziej promocja drużyny i łapanie sponsorów, nic więcej
Wszystko zależy od tego gdzie pojedziecie na wyjazd i jak duże te premie są
ale raczej zarobku z tego wielkiego nie ma, paręnaście tysi max, bardziej promocja drużyny i łapanie sponsorów, nic więcej
To raczej nie powinno być tak, że celowo nie chcą być w pucharach ?