|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Można było wrócić "na chwilę" na giełdę na debiut GetBack. Myślałem, że ich debiut będzie później. Zapisy trwały do 3 lipca i zainteresowanie było znaczne (duża redukcja).
17 lipca - debiut na GPW.
Cena akcji została ustalona na 18,5 wg mnie już 1-ego dnia będzie można dobrze zarobić. Z naciskiem na dobrze.
Pzdr!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurs 18.56 zł Data 2017-07-17 17:00:28 Zmiana +0.06 (+0.32%) Max/min 18.88 18.40 Taki mocno mocno średni ten debiut. https://stooq.pl/q/?s=gbk&c=1d&t=l&a=lg&b=0Obrót 14.5m Transakcje 1 430 Zobaczymy czysto z ciekawości jak w kolejnych dniach.
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Cóż prorokiem nie jestem, ale potrafię czytać trendy , nie wywindowali 1,2 na edku i już nie wywindują , moja średnia na dolcu na parze USD/PLN to 3,75 daleko nie mam , zwłaszcza ,że trend się zmienił giełdy na razie nie ruszam czekam na solidną korektę , chyba że wig20 przekroczy 2700 , ale to bardzo mało realne POZDRO ELDO
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Cóż prorokiem nie jestem, ale potrafię czytać trendy , nie wywindowali 1,2 na edku i już nie wywindują , moja średnia na dolcu na parze USD/PLN to 3,75 daleko nie mam , zwłaszcza ,że trend się zmienił giełdy na razie nie ruszam czekam na solidną korektę , chyba że wig20 przekroczy 2700 , ale to bardzo mało realne POZDRO ELDO eldo..nie poznaje cie, co tak zachowawczo ? juz nie jestes prorokiem ? przeciez jeszcze pół roku temu,miały byc według ciebie chwilowe przetasowania i dolar ostro w góre... no nie gadaj... wszystkich obrażałes, mówiłeś zeby kupować...no nie poznaje cie... ps pajac...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam
Panowie,
Jak przewidujecie ceny złota w najbliższych miesiącach?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panowie, co w trawie piszczy? W co inwestujecie, co macie w portfelu. Temat troszkę zapomniany.
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Cóż prorokiem nie jestem, ale potrafię czytać trendy , nie wywindowali 1,2 na edku i już nie wywindują , moja średnia na dolcu na parze USD/PLN to 3,75 daleko nie mam , zwłaszcza ,że trend się zmienił giełdy na razie nie ruszam czekam na solidną korektę , chyba że wig20 przekroczy 2700 , ale to bardzo mało realne POZDRO ELDO eldo..nie poznaje cie, co tak zachowawczo ? juz nie jestes prorokiem ? przeciez jeszcze pół roku temu,miały byc według ciebie chwilowe przetasowania i dolar ostro w góre... no nie gadaj... wszystkich obrażałes, mówiłeś zeby kupować...no nie poznaje cie... ps pajac... Cóż dolar nierychliwy , ale sprawiedliwy  Pajacu napisz coś twórczego zamiast ludzi obrażać. Giełda , nie wchodziłem w tą pseudohossę , czekam na solidne spadki , wtedy coś zakupię. POZDRO ELDO
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ELDORADO.
Rycerz na schwał Na koniu w cwał W dzień jasny i w noc bladą, Śpiewając rad, Wędrował w świat I szukał Eldorado.
Przeminął wiek, Osiwiał człek, Duch troską drżał mu bladą, Bo nigdzie mu Nie błysł kraj snu Rojone Eldorado.
A gdy już był, Bez tchu, bez sił, Napotkał — marę bladą... O, cieniu, mów, Gdzie kraj mych snów Mów, gdzie jest Eldorado?
Za szczyty gór, Za kresy chmur W krainę cieniów bladą, Spiesz noc i dzień. (Odrzeknie cień} Tam znajdziesz Eldorado!
Znasz ten wiersz ELDO ?
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Znam Edgar Alan Poe Poza tym ten wiersz dużo mówi o moim życiu............. POZDRO
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@ELDORADO - eldorado masz w kryptowalutach. Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
@ELDORADO - eldorado masz w kryptowalutach. Pozdrawiam! Nie w tym kraju, rządzące pisdy już zadbali o to ,żebyś się z nimi musiał podzielić zyskami i ściągnąć od Ciebie dodatkowy haracz (najwyższe opodatkowanie na świecie i koszmar z rozliczeniem się z US ) Przynajmniej dolarek sobie płynie płynie na południe Trzeba w ogóle uciekać od złotówki w horyzoncie długoterminowym , chociaż może i szybciej patrząc co się dzisiaj dzieje na tureckiej lirze , będziemy mieli krach na złotym , tu będzie przebitka może nawet życia 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Dolarek, doczekałem się w końcu , a jestem cierpliwy Wig20 potężne wsparcie na 2200 przybite , otwiera to drogę do jazdy w dół bez trzymanki , oczywiście w takim przypadku nie kupuję teraz nic , bo można się łatwo nadziać na spadające noże. Niemniej jednak prędzej czy póżniej pojawią się duże okazje POZDRO ELDO
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Technika jest piękna  , mimo chwilowego poprawienia nastrojów i tak lecimy w dół po pęknięciu potężnego wsparcia na 2200 Edek , pionowo rosną tylko drzewa , po korekcyjnym obecnym odbiciu , widzę dalsze pogłębienie spadków nawet w okolice 1,10 , jeśli do tego dojdzie ( bo prorokiem nie jestem ) , będziemy mieli wtedy szybkie tąpniecie na 1,05 , a potem i przebicie wieloletniej linii trendu spadkowego na 0,86 i koniec tej sztucznej waluty euro? Czy kupować teraz , jeśli już to tylko dolca zgodnie z zasadą trend is my friend. 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Pionowo rosną tylko drzewa , euro skorekciło po głębokich spadkach , ale jest małe na Edku , Trump i jego wojny handlowe , nie jest zdecydowany , cóż to tylko polityk marionetka w rękach tych , którzy dobrze znają kurs dolca w przyszłości......
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Trend is my friend , Wieloletni trend, zapoczątkowany w 2008 umacniania się dolca , wobec euro wszedł w ostatnią 5 -falę , która doprowadzi Edka do poziomu 1:1 , możliwe nawet do poziomu 0,80. Potem można będzie ładować do wora eurasy , oczywiście o ile w między czasie nie nastąpi rozpad strefy euro. Sytuacja się rozstrzygnie w najbliższych kilku miesiącach . Ja zacznę zbierać euro przy poziomie 1,05. Analogicznie złotówka usd powinno dojść do poziomu 4,30 , potem być może nawet do poziomu 4,80-5,00 , w zależności czy zejdziemy poniżej 1:1 za edka. Wig20 , wieloletnie wsparcie na 2200 padło , dalej mamy poziom 2000 , moim zdaniem też padnie i powrócimy do królów polskich , niewykluczone ,że przy zejściu poniżej 1:1 za edka nawet do czasów Jagielonów. O ile nie rozpadnie się strefa euro ( ja stawiam na to ,że się nie rozpadnie) pojawią się wtedy znowu okazje inwestycyjne życia. Póki co można bardzo ostrożnie grać w firmy rozliczające się w dolarach. POZDRO ELDO
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
To forum już zdechło , przez POjebane poglądy  admina tego forum . Póki co , do moich przewidywań co do walut any questons  , co do giełdy cierpliwości , podbijają ją żeby grubi mogli wyjść kosztem rzecz jasna lemingów dawców kapitału nie tylko na giełdzie , ale i w polityce .Czekam na mocne tąpnięcie i się doczekam To już mój na pewno ostatni post tutaj : POZDRAWIAM amka , murę ahonena, hpc, tapira , zoRRo, terrora,fortiego , nirtza i wielu innych tu sensownie piszących na tym forum 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
ELdo!!!! Czemuś Ty nie pisał, kilka miesięcy temu, brać Kagieh jak był po 55 PLN !!!! Nawet Biczu by zarobił na mityczny ZLOT !!! 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Azoty...korci, kurwa..korci
|
|