dzisiaj nasz hit w końcu ma większe znaczenie niż Mongolia-Zair
czytaj Barca-Real
Forty jak możesz to zapodaj jakiś kozacki kawałek o J
jak będzie lepszy od tego stawiam obiad
jury żeby nie było wałków
-user co już prawie rok żyje pod jedną kołdrą z panią doktor Haczyk - kolejny sezon bez LM i zaś wyjazdy do Stjernen i Kazachstanu Akhu - dzięki temu userowi przeniosłem się do pokoju Tronka w której gościły piękne kobiety ,niestety sąsiad z góry zalał pokój i wszystkie plakaty pospadały Sensei
Twój życzeniowy remis sprawdził się Kura, a dzisiaj jak stawiasz ?
under
tak się zastanawiam, czy strata punktów przez Lecha to do końca dobry wynik dla nas, ewentualny remis to też nie będzie zły wynik Legii i pewnie nie ruszą dzisiaj wieczorem do ataku, Jaga musi wygrać a Legia pewnie będzie na początku spotkania czekać na kontry, niestety u nas bez Tarasa w środku polu może być ciężko jak wyjdziemy dwoma drwalami Kwiecień i Wlazło to słabo to widzę,
akagi jakbyście wygrali dzisiaj to już po emocjach do końca ligi, Lech będzie mógł szpaler szykować w ostatniej kolejce, liczę że nasze gwiazdy jednak się zepną mocno dzisiaj, a czy to wystarczy zobaczymy
w półfinałach LM ładnie wydymali Bayern i Rome sędziowie
bramkowi potrzebni jak 400 posłów
zauważyłem ze w LM czym słabszy sędzia to jest wyznaczany do topowych spotkań np Brycht,pozniej ta turceka morda Cakir i nasz rodzynek Marciniak ten to nawet z varem jebie babole większe od Pawełka
WIELKI bierze mistrza, a ja i Kretol wjeżdżamy na forum mecz pe el na odkrytym autobusie, trzymając puchar. Inni userzy wiwatuja i rzucaja nam kwiaty i kupony