Dajcie spokój. Dziś Eurowizja. Nikt nie gada o piłce i innych duperelach, tylko dopinguje swój kraj!
Rosja awansuje do finału - kurs 2,35 godny polecenia
interesujesz się piosenką europejską? Czy argumentacja jak z Popkiem?
bardzo oględne pojęcie kto się piosenką nie interesuje faworytem bardzo poważnym do wygrania jest Izrael piosenka kiepska ale jak zobaczyłem wykonawczynię to zrozumiałem dlaczego
nie szkoda uszu na takie muzyczne dno jakie występuje na eurowizji ? kobieta z brodą i penisem nic nie nauczyła ?
Lech wcześniej się cieszył, że ma mecz z Legią u siebie, to teraz niech nie cudują. Jakas ustawę na szybko mogliby wprowadzić wzorem z Anglii i każdy kto wejdzie na murawę nieodwołalnie więzienie, to może byłby spokój.
[quote=Tigerrr] Rosja awansuje do finału - kurs 2,35 godny polecenia
interesujesz się piosenką europejską? Czy argumentacja jak z Popkiem?
bardzo oględne pojęcie kto się piosenką nie interesuje faworytem bardzo poważnym do wygrania jest Izrael piosenka kiepska ale jak zobaczyłem wykonawczynię to zrozumiałem dlaczego
nie szkoda uszu na takie muzyczne dno jakie występuje na eurowizji ? kobieta z brodą i penisem nic nie nauczyła ?
To jak z piłką. Zdarzają się kiepskie zespoły, ale lubisz oglądać jak grają najlepsi? I tak jest na Eurowizji. Zdarzają się ciekawi wykonawcy.