|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Ta gala to jakaś komedia  większa niż te ksw Dlatego trza pooglądać i się pośmiać. Szkoda że ten zakład Mafii na rundy zdjęli bo by darmowa kasa była. a potem sie okaze ze walka jednak bedzie over 7.5  1% szans na takie rozwiązanie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba rewolucja się szykuje u nas w składzie
Z Jagiellonii odejdą zapewne także Ivan Runje i Taras Romanczuk, którzy budzą zainteresowanie wielu klubów, a sami także chcą zmienić otoczenie. Łukasz Burliga otrzymał trzy oferty i raczej odejdzie Jagiellonii, w jego miejsce Jaga dogaduje już innego PO z Ekstraklasy.
z odejściem Tarasa się pogodziłem, Burliga tykająca bomba więc jak jest okazja to sprzedawać, ostatnio takich historii się o nim nasłuchałem że włos się jeży na głowie, ale Runje to będzie strata wielka
poza tym jakieś zmiany w ataku się szykują bo Wołosik pisze o zainteresowaniu Sobiechem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z Jagiellonii odejdą zapewne także Ivan Runje i Taras Romanczuk, którzy budzą zainteresowanie wielu klubów, a sami także chcą zmienić otoczenie. Łukasz Burliga otrzymał trzy oferty i raczej odejdzie Jagiellonii, w jego miejsce Jaga dogaduje już innego PO z Ekstraklasy.
z odejściem Tarasa się pogodziłem, Burliga tykająca bomba więc jak jest okazja to sprzedawać, ostatnio takich historii się o nim nasłuchałem że włos się jeży na głowie, ale Runje to będzie strata wielka
poza tym jakieś zmiany w ataku się szykują bo Wołosik pisze o zainteresowaniu Sobiechem Wiesz Kura skąd ma Burliga oferty ?
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
poza tym jakieś zmiany w ataku się szykują bo Wołosik pisze o zainteresowaniu Sobiechem Frankowski pewnie też odejdzie? A Novikovas?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem w ogóle pierwsze info jakie się pojawiło o jego odejściu, nie sądzę że z Polski bo chyba nie jest tajemnicą jego prowadzenie się, a szkoda go jako piłkarza bo mógł na pewno o wiele więcej osiągnąć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak Franka to ja już zaksięgowałem odejście, o Novikovasie też się mówiło że ostatni sezon i Sheridan jak już się rozglądają za jakimś napadziorem - wygląda na totalną wymianę
Machaj z Głogowa ponoć dogadany ale czy to jest kaliber na granie w czubie ESA to nie jestem pewny
ja bym zostawił Klimalę gość ma ponoć niezłe papiery na granie, bramkarza też mamy młodego którego wszyscy chwalą - ten sezon nie napalać się za mocno a zaatakować ostro na 100-lecie klubu
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Zdecydowanie Mistrz Polski.
Dla kibica główną satysfakcją są zdobyte trofea, a nie to za ile klub sprzeda zawodnika. typowa wypowiedz kibica sukcesu, kibica klubów pokroju FC Barcelona, Bayern, Real, Milan, Juve itp. życze aby Legia chocby przez rok/dwa walczyla o utrzymanie, nie daj Bog spadla do I ligi - bez urazy Ojro chłopie Tyś nawet nie wiedział po zakończeniu rozgrywek, że twój ukochany Górnik nie może wyprzedzić Lecha przy równej liczbie punktów i się cieszyłeś z pudła. Sorry gregory ale takie rzeczy to Janusze nawet wiedzą i to jeszcze przed startem rundy mistrzowskiej Myślę ze o tym wiedzą tylko Janusze. Ile punktów które miejsce i z kim następny mecz.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"W Piaście Gliwice zastanawiają się nad zmianą trenera. Wśród następców Waldemara Fornalika wymieniany jest Artur Skowronek, obecny trener Wigier Suwałki"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A później pierdolenie że w pucharach wcześniej odpadamy.
Jak odchodzą kluczowi zawodnicy, to nim się nowi wkomponują, jest już po pucharach.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Takie cudo poszło Teodorze: https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MzMxMzc4NTQ1NjE4OTYwMDqbNUbhAdkPI%2Bf6A%2FQ%3D&kind=MAIN Tylko całą drogę miałem w pamięci żeby Pani to rozbiła żeby pominąć podatek. No i tak się miło gadało, że zapomniałem 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Jak odchodzą kluczowi zawodnicy, to nim się nowi wkomponują, jest już po pucharach. Ale trzeba przyznać, że mamy umiejętność budowania drużyn w pół roku. Taki śpiwór przez 20 lat nie zbudował.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fajne bimbały są po prostu fajne 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
fajne bimbały są po prostu fajne  Zacząłby się jednym bawić to by zapomniał o drugim 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak odchodzą kluczowi zawodnicy, to nim się nowi wkomponują, jest już po pucharach. liczy się tylko liga
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|