|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biczyk AB - bez rezerwacji - kuchnia +
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ruskie tak naprawde grajo lepiej niż brazylia a dzisiaj to był teatrzyk stachu nieczesow tak ich wytrenował jak legie niby grajo i niby nie grajo czyli grajo ch.. wie jak i jak raz putin tego nie załatwi to z grupy nie wyjdo ale dwa putin jest bardzo skuteczny i z grupy wyjdo 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Biczyk AB - bez rezerwacji - kuchnia + w nocy obejrzę w fabryce jestem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehehe Polska mentalność kobita w biedronce płaciła za zakupy i kasjerka chciała jej dać parę naklejek i kart piłkarskich kobita mówi że tego nie chce kasjerka się pyta do ludzi stojących przy kasie czy ktoś nie zbiera tych kart więc się odezwałem i potwierdziłem że syn zbiera kasjerka już mi chce je dać na co kobita się odzywa i mówi aaaaa jak ktoś zbiera to ja je wezmę  przede mną był dwóch facetów i wszyscy w śmiech i jeden jej powiedział: a jak by ten pan za mną tego nie zbierał to by pani tych kart zapewne nie chciała
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
to ja dam inny przyklad dla "Polska mentalność" robilem male zakupy w rewe, stoje w kolejce i podchodzi do mnie syneczek lat 8-12 (kurde no powaga nie umiem go okreslic), mi ledwo siega do bioder. Zaczyna mi cos mowic i pokazuje nalepki. To ja do niego zeby powtorzyl bo go nieslyszalem. Powiedzial, ze jak ktos ma zakupy powyzej 10 eur to dostaje od kasjerki nalepki. To ja (sam kiedys zbieralem do albumu), ze jak przekrocze ta kwote to na pewno dam mu. No i w koncu czas przy kasie na mnie. Syneczek pomaga mi chowac do plecaka. Koszt zakupów... dokaldnie 8,89 eur. To zwracam sie do niego, ze niestety ale zabraklo troche. Kasjerka patrzy sie na mnie, patrzy sie na chlopczyka i daje mu dwie nalepki. Wyraz twarzy malego... bezcenny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stephan Lichtsteiner w Arsenalu. Przyda się na sezon, dwa powinie pograć na najwyższym poziomie kapitan Szwajcarów. 34- latek  Sokratis z Dortmundu prawdopodobnie jutro oficjalka.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
dobra, zupa wstawiona.. cydr, trochę przekąsek różnych też mam.. o której transmisja live się rozpoczyna ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to ja dam inny przyklad dla "Polska mentalność" robilem male zakupy w rewe, stoje w kolejce i podchodzi do mnie syneczek lat 8-12 (kurde no powaga nie umiem go okreslic), mi ledwo siega do bioder. Zaczyna mi cos mowic i pokazuje nalepki. To ja do niego zeby powtorzyl bo go nieslyszalem. Powiedzial, ze jak ktos ma zakupy powyzej 10 eur to dostaje od kasjerki nalepki. To ja (sam kiedys zbieralem do albumu), ze jak przekrocze ta kwote to na pewno dam mu. No i w koncu czas przy kasie na mnie. Syneczek pomaga mi chowac do plecaka. Koszt zakupów... dokaldnie 8,89 eur. To zwracam sie do niego, ze niestety ale zabraklo troche. Kasjerka patrzy sie na mnie, patrzy sie na chlopczyka i daje mu dwie nalepki. Wyraz twarzy malego... bezcenny  Wniosek: cza stać koło ojro aby dostać naklepki za darmo „Kolega” jak płaci za parking na ulicy w parkometrze gotówka (dokładniej monetami), to zawsze sprawdza czy nie ma monet z tej rynience.... Pacyfek może przetłumaczyć „kolega”
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to ja dam inny przyklad dla "Polska mentalność" robilem male zakupy w rewe, stoje w kolejce i podchodzi do mnie syneczek lat 8-12 (kurde no powaga nie umiem go okreslic), mi ledwo siega do bioder. Zaczyna mi cos mowic i pokazuje nalepki. To ja do niego zeby powtorzyl bo go nieslyszalem. Powiedzial, ze jak ktos ma zakupy powyzej 10 eur to dostaje od kasjerki nalepki. To ja (sam kiedys zbieralem do albumu), ze jak przekrocze ta kwote to na pewno dam mu. No i w koncu czas przy kasie na mnie. Syneczek pomaga mi chowac do plecaka. Koszt zakupów... dokaldnie 8,89 eur. To zwracam sie do niego, ze niestety ale zabraklo troche. Kasjerka patrzy sie na mnie, patrzy sie na chlopczyka i daje mu dwie nalepki. Wyraz twarzy malego... bezcenny  to ja kiedyś widziałem taką sytuację w lidlu jak były smerfy stickersy za każde 50zł widać było że biedna rodzina i matka zapłaciła 42zł syneczek smutny bo nie dostanie smerfa a kasjerka wyciągnęła chyba z 4 i mu dała - mina synka bezcenne ja raz w żabce miałem taką sytuację synek chciał lizaka chupa chups a matka że ma odliczone i że nie ma na lizaka synek był tak smutny że mi się go żal zrobiło i kupiłem mu wszystkie lizaki razem z tym jeżem gdzie są włożone te lizaki synek z radości mnie wyściskać - dla takich chwil warto żyć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
PAcyfek mysli sobie, ze w takich goracych dniach mozna sobie po prostu nie wchodzic na mecz.pl?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PAcyfek mysli sobie, ze w takich goracych dniach mozna sobie po prostu nie wchodzic na mecz.pl? robi zapewne okłady z liści kapusty na opuchnięte kolana
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PAcyfek mysli sobie, ze w takich goracych dniach mozna sobie po prostu nie wchodzic na mecz.pl? robi zapewne okłady z liści kapusty na opuchnięte kolana Okład z młodych piersi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PAcyfek mysli sobie, ze w takich goracych dniach mozna sobie po prostu nie wchodzic na mecz.pl? robi zapewne okłady z liści kapusty na opuchnięte kolana Okład z młodych piersi. aaa taki okład to postawi wszystko 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Od razu aker trzeba było dać na dentyste dla tego dziecka - aker
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zwoliński poszedł w ślady Masłowskiego
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Od razu aker trzeba było dać na dentyste dla tego dziecka - aker 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od razu aker trzeba było dać na dentyste dla tego dziecka - aker powiedziałem mamie że dentystę sponsoruje paprykarz szczeciński
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|