|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
Witam. Wczoraj przegrałem trochę kasy min. dzięki Pietrovej i Cska w kosza. Także robię sobie odpoczynek od poważnej gry. Natomiast na ten temat przenaczam 50zl. Będe tu grał tzw. sposobem Marasa, mam nadzieje że nie będzie mi miał to za zle. Myśle że stali użytkownicy wiedzą o co w nim chodzi. Mam dwie próby, czyli rozbijam to 50 zl. na pół. Teraz troszkę o celu. jest nim mianowicie przejście 10 kroków co da ok. 1000 PLN. Jak nazwa tematu wskazuje nie gram w nim dla siebie lecz dla mojeje byłej luby, która się na mnie chyba pobraziła nie wiedzieć czemu i wcale się nie odzywa. A ja na początku po jej dziwnym fochu zrobilem sie jakos nerwowy i dochodzilo do sytuacji ze sam w domu sobie kielona musialem walnac czasem. Ale z czasem przeszło. Ale to nieważne. Przechodząc do sedna sprawy, pieniądze które być może uda się zarobić w tym temacie przeznaczam na jakiś bukiet kwiatów, może jakiegoś wielkiego miśka dla niej. Może jakoś ją w ten sposób rozczule i wróci, hehe. A pamiętając że gram dla niej będe starał się grać bardziej przemyslane typy niż jakbym grał o jakiś cel dla siebie. Dobra niepotrzebnie sie za bardzo rozpisałem, ale chciałbym żeby każdy komu zdarzy się tu zajrzeć wiedział o co chodzi z tym tematem. Zaczynamy
Krok 1 Buk: toto-mix -Olimpiakos- Prokom Trefl(-14)-1 1,9 -Kim Clijsters- Kuza-1 1,7 kurs ogólny: 3,23 stawka:25 ewk: 72.70.
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
Nie wiem czy w dobry miejscu umieściłem ten temat bo sie nie znam za bardzo. Jak nie to proszę jakiegoś moderatora o umieszczenie go w dziale privete picks bo tam miał być
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
Krok 1 zaliczony.
Krok 2: Henin-Momo- 1 1,6 Widzew- Zaglębie (il.g) - 1 1,7 kurs ogólny: 2,72 stawka: 25 ewk: 61,20.
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
Krok 2 nie zaliczony. Szkoda Justynki. Cóż walczymy dalej
Krok 1
Szachtar- Czarnomorec- 1 1,25 Glasgow- Dunf.- 1 1,25 Szarapowa- Henin 1 1,5 Phoenix- Memphis-1 1,25
kurs ogólny: 2,93 stawka: 25 ewk: 65,90
|
|
|
Link skopiowany do schowka