|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Ktos miał naprawde mega pomysł. Z reszta z tego co slyszałem to wesela sa tam po prostunon stop wiec to tez cos mowiza siebie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szczęsny Piszczek Cionek Bednarek Rybus Błaszczykowski Grosicki Zieliński Linetty Krychowiak Lewandowski
2-1 dla nas
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Duzo robi tez ten taras od razu po wyjsciu z sali. Z reszta wiadomo ogromna czesc weselnikow  tam czas spędzała 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co warto dodac .Obsluga kelnerska na weselu na 10+ . Nigdy sie z lepsza na weselu nie spotkałem Oceniając jakość do ceny w restauracji to 10/10. Górka cielęca w sosie rakowym i kaczka w mormoladzie na śliowicy łąckiej i z suszką sechlońską rewelacja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktos miał naprawde mega pomysł. Z reszta z tego co slyszałem to wesela sa tam po prostunon stop wiec to tez cos mowiza siebie Właściciele odremontowali to parę lat temu - jak widać z powodzeniem. Mieli środki na to spore bo ich podstawowa działalność się nonstop rozrasta.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Fajne miejsce, za rozsadne pieniadze bo patrzylismy ceny pokoi przy okazji. Jak ktos lubi gory i wzgledny spokoj. Minusem jest bardzo ruchliwa droga po drugiej stronie hotelu ,ale zawsze mozna brac pokoj od rzeki  to polecam w 100% . Ja fanem gor nie jestem wiec sam z siebie bez jakiegos powodu kolejny raz tam nie bede Jednak jesli komus nie zalezy na 1000 budek z serkami, chinskim badziewiem i tłumami na ulicach jak jest w przereklamowanym na mega maxa Zakopanem to warto sie wybrac Dojazd nie porywa ,z reszta jak w kazde miejsce w tych stronach ale i tak nie ma szans trafi na takie cuda jak sa na Zakopiance obecnie i spedzic pol wyjazdu w samochodzie  Nowy Sącz da sie ominac tak by nie stac w żadnym korku
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Witam
Szczęsny Piszczek Bednarek Pazdan Błaszczykowski Linetty Krychowiak Rybus Zieliński Grosicki Lewandowski
Polska 1:2
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
mercedesa bym wziął chętnie, tylko taki jaki chciałbym to ze 350-400tys  no ale CLS wyglada zacnie Mercedesy ok ale im starszy tym lepszy  te nowe napakowane elektroniką sypią się jak ryż z tytkidużo miałeś tych mercedesów nowych?  dwa nowiutkie stoją w garażu (jeden mój drugi żony) a dwa starsze stoją przed domem, jutro odbieram jeszcze jednego z salonutrochę logiki brakuje ale zazdroszczę parku maszyn:)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Cześć wszystkim Graczom.
Z okazji zbliżającego się mundialu, chciałbym wpłacić troszkę moniaków i a nuż może widelec, coś ugrać. Jakiego bukmachera polecacie?
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Biszop się nie może doczekać aż się ktoś zapyta co ostatnio testował albo co mu stoi pod garażem. No niech się ktoś zapyta. ![[Linked Image from media.giphy.com]](https://media.giphy.com/media/tFK8urY6XHj2w/giphy.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Biszop się nie może doczekać aż się ktoś zapyta co ostatnio testował albo co mu stoi pod garażem. No niech się ktoś zapyta. ![[Linked Image from media.giphy.com]](https://media.giphy.com/media/tFK8urY6XHj2w/giphy.gif) Czułem, że Rutkowski przegląda forum ale nie spodziewałem się, że kryje się pod Twoim nickiem  Nie mogę się doczekać aż ktoś zapyta, nikt nie pyta???  słyszałem, że chcesz coś kupić, może Cię zainteresuje? Daj znać kolega sprzedaje to mogę Cię polecić, fajnie lata, powinieneś być zadowolony:) https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/...edium=ios&psz=0&vc=Car&dam=0
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
konkurs VVega
Szczęsny Piszczek Bednarek Pazdan Góralski Błaszczykowski Linetty Krychowiak Grosicki Zieliński Lewandowski
Polska – Senegal 2:0
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeep Wrangler spoko auto tylko z deka drogooo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A te prace społeczne u tych Apaczów to już zaliczyłeś Sensei, bo nie jestem na bieżąco ?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Jeep Wrangler spoko auto tylko z deka drogooo jeep teraz nowy ma silniki 1.0 i 1.2 koniec kurwa świata Vitolllo 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Panowie, wy tutaj świrujecie z tymi autami, a ja jestem zielony
auto do 100tys (+- 30tys mogę dorzucić, więcej jeśli ktoś skusi mocno) brać coś salonowego, używka czy klepać coś z usa?
jeśli tak, to w co celować? miłoby było gdyby za 50tkę też się coś znalazło, bo potrzebuję dwa
wymagań wielkich brak, benzyna, 5tka drzwi, nie kombi
samo doradzenie w którą stronę iść będzie pomocne jak z USA to Szuman mega konkretny człowiek , mam do niego nr jeśli potrzebujesz jakiego typ auto Sportowa kupeta , sedan/limuzyna ,van ? Bierze Mercefonsa albo Bmw nie kupuj Kałdi ani niczego franuskiego
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
w tych autach to jedyne mnie przeraża, że mają tyle bajerów że szok, ostatnio w niemcowni dostałem do jeżdżenia świeżą betę to prawie ochujałem tyle wodotrysków, a samo auto płynęło jak dzikie, slalomem jeździłem między autami a w PL jeździłem przez moment astrą z 2017 to już byłem zachwycony  więc wymagań wielu nie mam, ale dzięki za wszystkie rady, przemyślę to wszystko ogólnie celuj w japońce bo są mało awaryjne i mają zajebiście chujowe środki i skrzynie biegów do tego świeże sztuki kradną zajebiście często nie ma co dobra podpowiedź z twojej strony 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Wreszcie da sie zyc przy tej temperaturze  święte słowa !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akagi kartoteka prowadzi;)
Jedne dopracowane, zaraz drugie się szykują
|