Ja się dziś nie jaram będzie wpierdol I do domu Banda frajera jest u nas i zakłamywanie rzeczywistości nie ma chłopa z jajami co jebnie pięścią w stół lub da po liściu na otrzeźwienie za dużo jest pizdeczek z wybujałym ego
Biczykowi dopiero zaczyna się śnić że odbiera 600 koła w fortunie
Odziennie wstaje o 6.00, nie mam psa, co rzucę okiem na forum to tłuczesz tą samą śpiewkę zamiast zignorować kretyna z którym w obecnej sytuacji nie ma co zrobić.... Kogo to jest dramat...
Qurwa weźcie tego Tomaszewskiego ze studia TVP Sport...., gość jest autentycznie chory..., beznadziejny przypadek...
nie masz innych kanałow w TV?
Mam.., ale jak chce posłuchać co mówią nowego o dzisiejszym dniu na MS , obozie naszych, przygotowaniach itd to gdzie indzjej tego nie znajdę..., po to ten kanał ponoć jest ..,,, reszta gowna w publicznej mnie nie interesuje...
Jaki dart helmuta wczoraj a już myślałem że będzie ustawka na remis mexyku Ze szwecja
niestety Szwedom zabraklo troche szczescia, chociaz nie oszukujmy sie Niemcy tez mieli wiecej okazji, raz bramkarz wyjal strzal gomeza a innym razem slupek. Jeszcze moze byc tak w tej grupie ze Szwedzi ograja Meksyk i wszyscy beda mieli po 6pkt
*dlatego też jak słyszę, że po 1 (jednym) meczu nasi zawodnicy są przemęczeni, potrzebują regenracji i psychicznie muszą wypocząć to się uśmiecham jak Pan Waldemar Kiepski (syn Ferdynanda).