|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Bo Ty Dziadzia nie zaprzatasz sobie głowy niepotrzebnymi danymi
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
no to faktycznie o Petrescu można pomarzyć z drugiej strony żeby takiego trenerowi oferować taką kasę to lekka przesada no ale kto bogatemu zabroni Tego nie rozumiem Jeśli jest ktoś chętny tyle płacić to jaka to jest przesada? potrafisz czytać? dla mnie to gruba przesada dawać chłopowi z niewielkim warsztatem trenerskim takie siano ale to TYLKO MOJE ZDANIE Czyli gdyby to był pep albo Jose to już taka kasa się należy?
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
no to faktycznie o Petrescu można pomarzyć z drugiej strony żeby takiego trenerowi oferować taką kasę to lekka przesada no ale kto bogatemu zabroni Tego nie rozumiem Jeśli jest ktoś chętny tyle płacić to jaka to jest przesada? potrafisz czytać? dla mnie to gruba przesada dawać chłopowi z niewielkim warsztatem trenerskim takie siano ale to TYLKO MOJE ZDANIE popcorn...więcej popcornu proszę !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chińczycy dużą kasę wkładają w szkolenie i infrastrukturę piłkarską służącą temu celowi. Do każdego zagranicznego transferu klub musi dołożyć procentowo spory dodatek na szkolenie.
W tym celu zatrudniają trenerów o innym warsztacie, przy okazji szkoląc przy tym swoich.
Najludniejsze państwo świata i jego druga gospodarka, chce coś osiągnąć w piłce, a takie działania są dla nich drogą do celu.
To i tyle płacą.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Przestań Burbi przecież kulturalna rozmowa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ale ten De Biasi to jakiś ponury żart
połowa zawodników naszej kadry po ogłoszeniu tego nazwiska będzie odpalać wikipedie albo transfermarkt i sprawdzać kto to w ogóle jest Tak właśnie zrobiłem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aker jutro wzywa cię szef do biura i mowi Zarabiasz 3 tysiące a od jutra zarabiasz 39 tysięcy? Cieszysz się czy mówisz szefie nie chce tyle zarabiać bo to przesada? porównanie z dupy wzięte i oczywista odpowiedź jeżeli dotyczy mojej osoby ja się nie pytam czy Petrescu ma wziąć takie pieniądze bo to jest oczywiste że każdy by wziął tylko się dziwię że chiński związek daje takie siano temu gościowi rozumiem że znowu chciałeś się dopierdzielić ale trochę Ci nie wyszło
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Nie Aker nie chciałem się dopierdzielic Tylko dziwi mnie twoje zmartwienie o hajs chińskiego związku Sam byś przyjął kasę ale dla Petrescu to już za dużo... O to mi chodziło...
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Przestań Burbi przecież kulturalna rozmowa  jeszcze... z Akerem zawsze tak zaczynacie.. ma ktoś kurwa ten popcorn ?!?
|
|
|
|
|
|
|
Bo Ty Dziadzia nie zaprzatasz sobie głowy niepotrzebnymi danymi od tego teraz internet 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to faktycznie o Petrescu można pomarzyć z drugiej strony żeby takiego trenerowi oferować taką kasę to lekka przesada no ale kto bogatemu zabroni Tego nie rozumiem Jeśli jest ktoś chętny tyle płacić to jaka to jest przesada? potrafisz czytać? dla mnie to gruba przesada dawać chłopowi z niewielkim warsztatem trenerskim takie siano ale to TYLKO MOJE ZDANIE Czyli gdyby to był pep albo Jose to już taka kasa się należy? szczerze to te wszystkie zarobki są z dupy wzięte
|
|
|
|
|
|
|
Przestań Burbi przecież kulturalna rozmowa  jeszcze... z Akerem zawsze tak zaczynacie.. ma ktoś kurwa ten popcorn ?!? ![[Linked Image from media.giphy.com]](https://media.giphy.com/media/oyQ5Qf9Ihu3ctAe4hw/giphy.gif)
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Ruszam na obiad 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie Aker nie chciałem się dopierdzielic Tylko dziwi mnie twoje zmartwienie o hajs chińskiego związku Sam byś przyjął kasę ale dla Petrescu to już za dużo... O to mi chodziło... ja się nie martwię tylko dziwię a to spora róznica ale jak pisałem wcześniej - kto bogatemu zabroni 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to jest nas trzech  tzn raz czy dwa gdzieś ze słyszenia(pewnie na streamie z meczu Albanii) mi mignęło to nazwisko ale nic więcej hehe
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Magiera  To dopiero byśmy byli przygotowani fizycznie. Jak Legia do sezonu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
quincy położył na niego hajs to może nam przybliży sylwetkę tego gościa bo na wikipedii to strasznie poskąpili nam wiedzy: "włoski trener i były piłkarz występujący na pozycji pomocnika." 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
wtorek, czyli znów darmowy bonus 20 pln za zakład live...
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Ja tam też o nim za wiele nie wiem poza tym, że to jakiś przydupas Rudego i już raz byli po słowie. Tyle mnie styka. Z Nawałką Boniek był po słowie jeszcze jak nie był prezesem PZPN.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Ja tam też o nim za wiele nie wiem poza tym, że to jakiś przydupas Rudego i już raz byli po słowie. Tyle mnie styka. Z Nawałką Boniek był po słowie jeszcze jak nie był prezesem PZPN. No i to, że nic nie robi więc praktycznie za tydzień może przejąć obowiązki po Nawałce.
|
|
|
Link skopiowany do schowka