JAKIM CUDEM ENGEL NIE MA UJEBANEGO KOŁNIERZYKA W TEJ BIALEJ KOSZULI TO JA NIE MAM POJECIA PRZECIEZ go wysmarowali tym gównem gorzej niż jakąś laske zresztą wszyscy tam wysmarowani jak pojebani
Ale Kretol ma rację, Szwaby zamkną pyski i nie będą Lewemu dogryzać.
Kogo obchodzi Lewy? Przecież on ma wyjeb... na tą reprezentacje (zresztą jak prawie każdy z nich). Niech mu dogryzają. Jego to powinniśmy na taczkach ... ahaha Wychodzi lider zespołu (ponoć jeden z najlepszych piłkarzy na świecie) i mówi na konferencji prasowej, że na tyle ich było stać. I to mówi lider? Nie wyobrażam sobie takich słów z ust Ronaldo. Zresztą myślę, że gdyby kapitan reprezentacji Polski w siatkę takie coś powiedział to władze związku, z trenerem, sztabem i itd. poleciałyby jeszcze tego samego dnia.
O czym Ty piszesz ?
To nie ten temat, on już był przewałkowany 647 razy na forum.
od 82 widziałem każdy mecz reprezentacji na mundialu nawet nocne w Meksyku
jutro mam wyjebane na tych cieniasów nie że przegrali bo to sport
tylko to że nawet 1 raz nie podniosłem sie z fotela przez 180 minut
takich cieniasów to nigdy nie mieliśmy jak dziś
Mielismy takich cieniasów za Engela czy Janasa(mowa o samej imprezie nie eliminacjach), nie dostalismy się na RPA 2010 czy do Brazylii 2014, ja mecz obejrze trzymam kciuki by zmazali te klape z pierwszych dwóch meczów, ja nie kibic sukcesu
Ale Kretol ma rację, Szwaby zamkną pyski i nie będą Lewemu dogryzać.
Kogo obchodzi Lewy? Przecież on ma wyjeb... na tą reprezentacje (zresztą jak prawie każdy z nich). Niech mu dogryzają. Jego to powinniśmy na taczkach ... ahaha Wychodzi lider zespołu (ponoć jeden z najlepszych piłkarzy na świecie) i mówi na konferencji prasowej, że na tyle ich było stać. I to mówi lider? Nie wyobrażam sobie takich słów z ust Ronaldo. Zresztą myślę, że gdyby kapitan reprezentacji Polski w siatkę takie coś powiedział to władze związku, z trenerem, sztabem i itd. poleciałyby jeszcze tego samego dnia.
O czym Ty piszesz ?
To nie ten temat, on już był przewałkowany 647 razy na forum.
A Ty w tym czasie na wczasach byłeś Tygrysie ?
Może się napił i pyerdoli że Lewy ma te kadre w dupie, od razu wszyscy mają w dupie, moze Niemcy też mają w dupie swoją reprezentacje bo nie potrafili wygrac qrwa z Koreą.
JAKIM CUDEM ENGEL NIE MA UJEBANEGO KOŁNIERZYKA W TEJ BIALEJ KOSZULI TO JA NIE MAM POJECIA PRZECIEZ go wysmarowali tym gównem gorzej niż jakąś laske zresztą wszyscy tam wysmarowani jak pojebani
Tyle zabuli za makijaż Szydło, że od chuja szpachli zostało, to trze zużyć
od 82 widziałem każdy mecz reprezentacji na mundialu nawet nocne w Meksyku
jutro mam wyjebane na tych cieniasów nie że przegrali bo to sport
tylko to że nawet 1 raz nie podniosłem sie z fotela przez 180 minut
takich cieniasów to nigdy nie mieliśmy jak dziś
Słusznie..., ja tez mundial od 82 pamietam.., ekipa nieporównywalna do dzisiejszej choć chore rankingi wtedy tego nie wskazywały..., wspaniali piłkarze którym dzisiejsi reprezentanci buty powinni nosić..., Boniek , Lato, Kupcewicz, Ciolek, Buncol, Iwan,Zmuda, Młynarczyk,Smolarek, tylko cześć tej ekipy...,Odbtego czasu praktycznie nie opuściłem żadnego meczu eliminacji MS, ME czy samych finałów...I mam takie same odczucia..., przestaje mi powoli zależeć na tym co te cieniasy zrobią jutro czy w najbliższych elm. a uważam ze będzie coraz słabiej bo nie ma żadnych perspektyw na przyszłość...Tak ze Pacyfek rozumiem Cię i zgadzam się z Tobą...