|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oprócz tej Smudowej to każda była lepsza Józefie, nie dawalismy rady awansowac
do duzych imprez ale nie miałem 180 minut bez podnoszenia się z fotela Dziwne kryteria oceny, ale OK. Dla mnie najlepsza ekipa od 30 lat. 2 największe imprezy piłkarskie z rzędu, w jednej 1/4 F w drugiej co prawda klapa. Pokonanie Niemców pierwszy raz w historii.
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
Za co tronk trzyma kciuki jak już po zawodach.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Za co tronk trzyma kciuki jak już po zawodach. za wygrany mecz
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
od 82 widziałem każdy mecz reprezentacji na mundialu nawet nocne w Meksyku
jutro mam wyjebane na tych cieniasów nie że przegrali bo to sport
tylko to że nawet 1 raz nie podniosłem sie z fotela przez 180 minut
takich cieniasów to nigdy nie mieliśmy jak dziś  Mielismy takich cieniasów za Engela czy Janasa(mowa o samej imprezie nie eliminacjach), nie dostalismy się na RPA 2010 czy do Brazylii 2014, ja mecz obejrze trzymam kciuki by zmazali te klape z pierwszych dwóch meczów, ja nie kibic sukcesu  To znaczy ze sam siebie nie szanujesz ...bo oni Ciebie na pewno nie szanują...
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
kumpel trafił dokładny wynik korea 2-0 @120
tylko stawka 1 euro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatni raz, byliśmy rozstawieni pacyfku na MŚ bodajże za Piechniczka. Teraz drugi raz. W takim razie statystycznie, ta była jedną z dwóch najlepszych. Czyli według rankingów na podstawie których ktoś ustalał moc drużyn. Wiem wiem wiem... Wszystko wiem i widziałem co było później.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
takich cieniasów to nigdy nie mieliśmy jak dziś  Mielismy takich cieniasów za Engela czy Janasa(mowa o samej imprezie nie eliminacjach), nie dostalismy się na RPA 2010 czy do Brazylii 2014, ja mecz obejrze trzymam kciuki by zmazali te klape z pierwszych dwóch meczów, ja nie kibic sukcesu  To znaczy ze sam siebie nie szanujesz ...bo oni Ciebie na pewno nie szanują... Daruj sobie z określaniem kto ma co oglądać i komu kibicować 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Za co tronk trzyma kciuki jak już po zawodach. Zeby nie byc najgorszym na mundialu, bo nawet Arabia skonczyła z punktem, zeby hejterstwo nie miało pożywki i powodu do kolejnego wyzywania reprezentacji, trzeba zagrac i walczyc jak Maroko czy Iran o punkty, własną godnośc i dla Orzełka z którym biegają na piersi.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Za co tronk trzyma kciuki jak już po zawodach. Może walnął jedną Perłę więcej i nie załapał kolejności meczy i wierzy, że po Japonii mamy jeszcze jakiś mecz... Różnie może być;-)))
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
takich cieniasów to nigdy nie mieliśmy jak dziś  Mielismy takich cieniasów za Engela czy Janasa(mowa o samej imprezie nie eliminacjach), nie dostalismy się na RPA 2010 czy do Brazylii 2014, ja mecz obejrze trzymam kciuki by zmazali te klape z pierwszych dwóch meczów, ja nie kibic sukcesu  To znaczy ze sam siebie nie szanujesz ...bo oni Ciebie na pewno nie szanują... Widze dużo wiesz, jeszcze bys mi podał na priv numerosy toto lotka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzisiaj jest dzień który dał na Pan weselmy się i radujmy bo szwaby są aut
|
|
|
|
|
|
|
kumpel trafił dokładny wynik korea 2-0 @120
tylko stawka 1 euro Fejk
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
No to Panowie miało być w tej grupie kalkulowanie kto na kogo trafi. I jak teraz rozważania?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Gil na varze haha
chłopie jedz w bieszczady i nie wracaj tylu ludzi ile zostało skrzywdzonych przez ciebie i Marciniaka to za "okupacji" nie było
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
fejk to panama mistrzem swiata za 5000 pln
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Za co tronk trzyma kciuki jak już po zawodach. Może walnął jedną Perłę więcej i nie załapał kolejności meczy i wierzy, że po Japonii mamy jeszcze jakiś mecz... Różnie może być;-))) Wypiłem 2litry wisniówki własnej roboty od szwagra i kolejnośc mi się pomyliła.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
No to Panowie miało być w tej grupie kalkulowanie kto na kogo trafi. I jak teraz rozważania? co tam kalkulować jak przeciwnicy Mongolia i Zair w 1/8
|
|
|
|
|
|
|
fejk to panama mistrzem swiata za 5000 pln Będę pamiętał 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Jesus zablokował strzał swoich będąc na spalonym. A szpaku - dobrze ustawiony Jesus 
|
|
|
|
|
|
|
Za co tronk trzyma kciuki jak już po zawodach. Może walnął jedną Perłę więcej i nie załapał kolejności meczy i wierzy, że po Japonii mamy jeszcze jakiś mecz... Różnie może być;-))) Wypiłem 2litry wisniówki własnej roboty od szwagra i kolejnośc mi się pomyliła. Nie będę komentował, wróci haczyk to zobrazuje co mam na myśli.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|