|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sensei za firana wiec ktos musi pałeczke przejac: [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sensei za firana wiec ktos musi pałeczke przejac: [ Linked Image] ale bomba
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
na weszlo jaka brecha
chowaja sie pod stol (wstyd z wypowiedzi nawalki)
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślałem że na zdjęciu wyżej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grosik to chyba powinien zejść na ziemię, żadna wymarzona premiershit
tylko powrót do polskiej ligi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiem TAK jak patrzyłem na te ostatnie 10 minut to stwierdzam ze JEST MI WSTYD za tych patałachów wynik wynikiem ale powinni zrobic pressing odebrac piłke i tyle GDZIE BYŁ W TYM MOMENCIE zawodnik który ruszy krzyknie powalczy kurwa NAWAŁKA paranoja nic zej gestykulacji wyjebane przy linii WSTYD OBCIACH w dupie mam takie wygrane zero ambicji nikt nie ruszył dupska a JAPONCE jak miałem szacunek to wlasnie go straciłem do NASZYCH ORŁÓW TAKŻE bo to nie jest postawa godna reprezentanta stać ostatnie 10 min i sie przygladac jak rywal kopie piłe na własnej połowie  To nara  TY CHYBA NIE CZYTASZ ZE ZROZUMIENIEM CZŁOWIEKU czy ja gdzieś napisałem że nie bede ich juz wiecej ogladał ????????????????????? NAPISAŁEM ZE STRACIŁEM szacunek bo takiej postawy sie nie da przetrawić SKORO UWAZASZ ze tak ma wyglądac gra reprezentanta kraju i sie z taka gra zgadzasz to SPOKO  i słowo NAra już wszystko wyjaśnia więc nie musisz już sie starac wiecej 
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Grosik to chyba powinien zejść na ziemię, żadna wymarzona premiershit
tylko powrót do polskiej ligi Chciałbym zobaczyć statystyki jego pojedynków na mundialu.
|
|
|
|
|
|
|
Powiem TAK jak patrzyłem na te ostatnie 10 minut to stwierdzam ze JEST MI WSTYD za tych patałachów wynik wynikiem ale powinni zrobic pressing odebrac piłke i tyle GDZIE BYŁ W TYM MOMENCIE zawodnik który ruszy krzyknie powalczy kurwa NAWAŁKA paranoja nic zej gestykulacji wyjebane przy linii WSTYD OBCIACH w dupie mam takie wygrane zero ambicji nikt nie ruszył dupska a JAPONCE jak miałem szacunek to wlasnie go straciłem do NASZYCH ORŁÓW TAKŻE bo to nie jest postawa godna reprezentanta stać ostatnie 10 min i sie przygladac jak rywal kopie piłe na własnej połowie  rozumiem ,że miałeś ov 1.5 stąd ta frustracja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ENG England 1 PICKFORD 3 ROSE 4 DIER 5 STONES 11 VARDY 15 CAHILL 16 JONES 17 DELPH 19 RASHFORD 21 LOFTUS-CHEEK 22 ALEXANDER-ARNOLD
------------------------
BEL Belgium 1 COURTOIS 3 VERMAELEN 8 FELLAINI 16 T. HAZARD 17 TIELEMANS 18 JANUZAJ 19 DEMBELE 20 BOYATA 21 BATSHUAYI 22 CHADLI 23 DENDONCKER
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Listkiewicz przybity do muru przez Szczęsnego  Mogł mu powiedzieć " takie były wytyczne" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fechu zwracaj honor fortiemu!
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
trzeba było szybciej przestać naszych oglądać to może by i coś w pierwszych dwóch im wyszło ale, że ja miałem nie oglądać czy Ty nie powinieneś?  ja dziś oglądałem od początku do końca więc już chyba znasz odpowiedź na swoje pytanie? ciężko mi było oglądać w samochodzie, choć fakt, że mogłem posiedzieć dłużej przy obiedzie i pooglądać ale jakoś mnie nie wciągnęło, i co? pewnie gdybym nie oglądał dwóch pierwszych to by grali jak z nut i sprzątnęli z murawy najpierw Senegal, a później zrobili durszlak z Kolumbii?  Daj spokój, nie wypowiadam się poszło nie tak, nie wiem i mam generalnie na to wywalone, mleko się rozlało i tyle. Mają czas do następnych eliminacji, nie mam na to wpływu, niech oni rzeźbią, a ja spróbuję nie oglądać następnego meczu, a Ty dorobisz sobie teorię do swoich potrzeb 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Forty jak rozliczyli strzelców dla Polski ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiem TAK jak patrzyłem na te ostatnie 10 minut to stwierdzam ze JEST MI WSTYD za tych patałachów wynik wynikiem ale powinni zrobic pressing odebrac piłke i tyle GDZIE BYŁ W TYM MOMENCIE zawodnik który ruszy krzyknie powalczy kurwa NAWAŁKA paranoja nic zej gestykulacji wyjebane przy linii WSTYD OBCIACH w dupie mam takie wygrane zero ambicji nikt nie ruszył dupska a JAPONCE jak miałem szacunek to wlasnie go straciłem do NASZYCH ORŁÓW TAKŻE bo to nie jest postawa godna reprezentanta stać ostatnie 10 min i sie przygladac jak rywal kopie piłe na własnej połowie  rozumiem ,że miałeś ov 1.5 stąd ta frustracja nie grałem tego meczu na dzisiaj mam tylko POGRANE KHAZRI gol KHAZRI asysta i KHAZRI 2 golei wiecej . Mnie chodzi tylko o postawe WIEM Ze nie Jestem i nie bede selekcjonerem ale nie mógłbym stać i patrzec na takie widowisko moich podopiecznych . CHodzi o to ze wygrali 1-0 i stali jakby im to awans dawało JAPONCE odpuścili , nasi zachowali sie dziwnie i tyle
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trzeba było szybciej przestać naszych oglądać to może by i coś w pierwszych dwóch im wyszło ale, że ja miałem nie oglądać czy Ty nie powinieneś?  ja dziś oglądałem od początku do końca więc już chyba znasz odpowiedź na swoje pytanie? ciężko mi było oglądać w samochodzie, choć fakt, że mogłem posiedzieć dłużej przy obiedzie i pooglądać ale jakoś mnie nie wciągnęło, i co? pewnie gdybym nie oglądał dwóch pierwszych to by grali jak z nut i sprzątnęli z murawy najpierw Senegal, a później zrobili durszlak z Kolumbii?  Daj spokój, nie wypowiadam się poszło nie tak, nie wiem i mam generalnie na to wywalone, mleko się rozlało i tyle. Mają czas do następnych eliminacji, nie mam na to wpływu, niech oni rzeźbią, a ja spróbuję nie oglądać następnego meczu, a Ty dorobisz sobie teorię do swoich potrzeb  dzięki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w Tunezji 5 zmian w porównaniu do poprzedniego meczu, z czego 3 zmiany w obronie
może jakiś wesoły overek?
|
|
|
|
|
|
|
@Forty jak rozliczyli strzelców dla Polski ? 1/2 wygrana
|
|
|