Bitek on nie zagrał dobrego meczu z żadnym poważnym przeciwnikiem.
w Serie A owszem, w reprezentacji nie pamiętam
on dobrze wypada tylko wtedy jak ma obok siebie lepszych zawodników
stawiam dolary przeciwko orzechom, że w Realu albo City wyglądałby o niebo lepiej niż w reprezentacji
acz generalnie zgadzam się, że jest strasznie melepetowaty i nie pokazuje więcej jak 50% swoich możliwości, potencjał wg mnie ma ogromny no ale gdzieś jest blokada
Bitek on nie zagrał dobrego meczu z żadnym poważnym przeciwnikiem.
w Serie A owszem, w reprezentacji nie pamiętam
on dobrze wypada tylko wtedy jak ma obok siebie lepszych zawodników
stawiam dolary przeciwko orzechom, że w Realu albo City wyglądałby o niebo lepiej niż w reprezentacji
acz generalnie zgadzam się, że jest strasznie melepetowaty i nie pokazuje więcej jak 50% swoich możliwości, potencjał wg mnie ma ogromny no ale gdzieś jest blokada
Moge sie mylić ale z tego co kojarze to on wychoddzi w podstawie raczej na slabsze kluby serie a. A z tymi lepszymi z reguły ławka
Zieliński moim zdaniem byłby przeciętniakiem w ekstraklasie
to nie moze byc na powaznie bez przesady
a z kim ten Zieliński błysnął i w jakiej lidze? Serie A poważna jest max do 8 miejsca w tabeli, reszta to przecież drużyny-żarty. A on nie jest nawet gwiazdą w swoim zespole na tle tych ogórów na jakie jest wpuszczany.
Słabiak i tyle, zachwyty strasznie przesadzone są. Kolejny treningowy technik, który umie grać przeciw drużynom-tyczkom
Zieliński moim zdaniem byłby przeciętniakiem w ekstraklasie
to nie moze byc na powaznie bez przesady
a z kim ten Zieliński błysnął i w jakiej lidze? Serie A poważna jest max do 8 miejsca w tabeli, reszta to przecież drużyny-żarty. A on nie jest nawet gwiazdą w swoim zespole na tle tych ogórów na jakie jest wpuszczany.
Słabiak i tyle, zachwyty strasznie przesadzone są. Kolejny treningowy technik, który umie grać przeciw drużynom-tyczkom
odwroce pytanie - a kto w polskiej ekstraklasie (samo pisanie tego slowa w odniesieniu do polskiej kopanej wywoluje u mnie szyderczy usmiech) mialby z nim rywalizowac? zielu nie jest gwiazda we wloskiej ale nawet maly okon bedzie rekinem w akwarium z gupikami