Dobra łosoś z grilla spożyty. Widze Siara ostro w Dunow wchodzi.
Czytałeś jak ostatnio w Chile spierdoliło podczas sztormu 690 tys. łososi do oceanu ? Teraz boją się że te łososie zatrują inne ryby w oceanie.
W Peru i Chile firmy norweskie prowadzą olbrzymie hodowle łososia "norweskiego". Szprycują ich chemią żeby szybciej rosły. W miasteczkach koło których są te hodowle, zaobserwowali u ludzi kilkusetprocentowy wzrost zachorowań na raka.
Czytałem Akagi. Te łososie co uciekły były chore i trzymane w osobnych klatkach. Ale chyba nie sądzisz Akagi że ja jem łososie norweskie hodowlane. Tylko bałtycki. Troć wędrowna z reguły.
Trzymali je TEO osobno żeby je wyleczyć, a numerka nie było do weterynarza ?
Nie jem tego syfu hodowlanego. Łososia albo złapie na kutrze albo mam namiary na gości co łowią na troling z łódki i od nich kupuje. Najlepszy jest solony.
gadajcie sobie co chcecie, ogladalem ich mecz, zostala juz tylko nazwa z tego klubu, oni są przeciency, jak ktos tu zatypowal astane to powinien sie zastanowic nad dalszym typowaniem
mistrz Danii nie moze wyjsc z polowy w meczu z mistrzem Kazachstanu, przeciez to jest jakis zart, jak to brzmi wogole, mozna dostac bramke przypadkowo ale FCM nic nie gra, co sie dzieje z tym calym futbolem