|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Legia...
... to się nie dzieje.. Jak możliwe coś takiego?.. Chuj z trenerem, takie nazwiska powinny jechać równo z Tr(n)avą, a tu takie cuda jakie nazwiska? - Wieteska? - Cafu? - Philips? - Antolovic? - Astiz? - Hlousek? w czym oni niby lepsi od Słowaków?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
tak kurwa z Nawałka to L spokojnie zrobiłaby ćwiercfinał LM
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakby komuś znudziła się ta żenada Rocky na Dwójce ☺️
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
Legia, jak z golem Trnavy nie zrobicie o era 2,5,to... macie przesrane  ... już nie wspominam o over 1,5HT  no o tego 1.5ht może być trudno chyba, że w rewanżu  Wiadomo o co chodziło 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
tak kurwa z Nawałka to L spokojnie zrobiłaby ćwiercfinał LM Odkupi Kryśkę z Moskwy i z palcem w dupie
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
Legia...
... to się nie dzieje.. Jak możliwe coś takiego?.. Chuj z trenerem, takie nazwiska powinny jechać równo z Tr(n)avą, a tu takie cuda jakie nazwiska? - Wieteska? - Cafu? - Philips? - Antolovic? - Astiz? - Hlousek? w czym oni niby lepsi od Słowaków? Niech będą wszystkie pozostałe, których nie wymieniłeś  Nie grają z Realem Madryt.. nawet bez trenera powinni zrobić swoje lekko
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Uspokojcie sie obaj  Nie wnikam o co Wam poszło ja przepraszam wszystkich za siebie.,.  Panie Aro...jakby co, to od kurew i pierdolonych pedałów co to kręcą dupą, wyzywajmy się na priv. nie kręcą mnie takie zabawy, więc sobie daruję oceniając tylko po avatarze, to jestem zdziwiony..., ale skoro tak...to też sobię daruję.. obiecuję też, że nigdy już więcej w żaden, nawet w tak żartobliwy sposób, jak to było wcześniej...nie skomentuję Twojego posta.. jakby co, będę pisał prostym językiem.. zdrowia życzę 
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
musi wejść ulubieniec Pacyfka, inaczej będzie hujnia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie widzę żeby ci piłkarze chcieli umierać tak za Klafurica jak i za Legię
bambusy poruszają się jakby ktoś murawę smołą posmarował
z resztą wszystkie nasze zespoły są niekwestionowanymi mistrzami w graniu przez całe spotkania w jednostajnym tempie
zero przyśpieszenia, zero zmiany rytmu, zero zagrań na 1-2 kontakty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak kurwa z Nawałka to L spokojnie zrobiłaby ćwiercfinał LM Pacyfek ,z L dzisiaj to chyba nawet Widzew by powalczył ...
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Kurwa jak oni nie wygraja to wszyscy wpierdol powinni dostać. Zamiast Belgradu będzie Luxemburg
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
co roku to samo kiedyś się wreszcie nauczymy 
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Rado wejdzie i na swój najstarszy na świecie zwód kogoś zrobi i karniak będzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Uspokojcie sie obaj  Nie wnikam o co Wam poszło ja przepraszam wszystkich za siebie.,.  Panie Aro...jakby co, to od kurew i pierdolonych pedałów co to kręcą dupą, wyzywajmy się na priv. nie kręcą mnie takie zabawy, więc sobie daruję oceniając tylko po avatarze, to jestem zdziwiony..., ale skoro tak...to też sobię daruję.. obiecuję też, że nigdy już więcej w żaden, nawet w tak żartobliwy sposób, jak to było wcześniej...nie skomentuję Twojego posta.. jakby co, będę pisał prostym językiem.. zdrowia życzę  zrozumiałem ten żart, ale mnie wkurzył, nie wiem być może wina emocji
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
Sam sobie się dziwię, że dałem się nabrać na Legię. A taki miałem ubaw jak Arka i Lubin w ich wjeżdżali. Człowiek nic nie myśli.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Kurwa jak oni nie wygraja to wszyscy wpierdol powinni dostać. Zamiast Belgradu będzie Luxemburg Teoś kurwa...przecież to potęga słowacka jest..miasto 66 tysięcy ludziów pomieszkuje
|
|
|
|
|
|
|
nie widzę żeby ci piłkarze chcieli umierać tak za Klafurica jak i za Legię
bambusy poruszają się jakby ktoś murawę smołą posmarował
z resztą wszystkie nasze zespoły są niekwestionowanymi mistrzami w graniu przez całe spotkania w jednostajnym tempie
zero przyśpieszenia, zero zmiany rytmu, zero zagrań na 1-2 kontakty Odnoszę wrażenie iż, niedawne miszczostwa zmieniły Twoje postrzeganie i neszcze żeś się nie przestawił a jakże pasjonujące rozgrywki klubowe 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
to ile ludzi mieszka w danym mieście nie znaczy nic o umiejętnościach piłkarskich Master to potrafi wytłumaczyć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niech mi to ktoś wytłumaczy, bo to niepojęty dla mnie fenomen: 1) Remy jak przyszedł do Legii zagrał kilka niezłych meczów, niektórzy widzieli w nim prawdziwego kozaka, co zje ligę. Gdzie on się podział? 2) Cafu j.w. 3) Phillips j.w. 4) Hlousek j.w.
WTF?!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|