|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Mało kto wiedział co się wydarzy w Białym. Przez ten klejony skład Rio Ave. Ale widać, że całkiem dobrze to trybiło i na tym oprzemy nasz kolejny typ 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko Jaga popsuła zabawę  brawo Biały  nikt nie wierzył, oprócz mnie i Akagiego  dzięki chłopaki  ciężko będzie na wyjeździe bardzo ciężko, ale może w końcu chociaż raz przyfarci w pucharach
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
a tak serio.???..Kretol...za czapkę czipsów ??? w życiu kurwa nie uwierzę.. telefon zgubił i nie ma neta A ile go nie ma miesiąc czy dłużej ? I co, pracuje i nie ma telefonu w XXI wieku ? Czeka aż będą jakieś promocje za złotówkę ? burbi burbi... Oby tylko ze zdrowiem w porządku. Chyba w zeszłłą środę wymieniłem z Kretolem priva. Jakieś tam ustalenia poszły i cisza na razie. Dziwne. Wystarczy napisać priv nie mam siana bede miał w październiku i ok. Afery by z tego nie było.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Były sobie 4 pompy, jedna jebła, 3 zostały ale też się zesrały, jakkolwiek to brzmi Tyle gówna nie wylało się w Polsce od lat 90, w jednym miejscu. Także jakby np generał BKS szukał swojego to bankowo może pytać akera czy nie widział  może nie do końca tak to wyglądało, ale odpowiednio rozdmuchane.. mam ziomków, co mają przy tej właśnie rzece biura i miałem relację na bieżąco Wszędzie był, wszystko jadł, teraz okazuje się, że wszystkich, kurwa, zna. Szkoda strzępić ryja.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Były sobie 4 pompy, jedna jebła, 3 zostały ale też się zesrały, jakkolwiek to brzmi Tyle gówna nie wylało się w Polsce od lat 90, w jednym miejscu. Także jakby np generał BKS szukał swojego to bankowo może pytać akera czy nie widział  może nie do końca tak to wyglądało, ale odpowiednio rozdmuchane.. mam ziomków, co mają przy tej właśnie rzece biura i miałem relację na bieżąco Wszędzie był, wszystko jadł, teraz okazuje się, że wszystkich, kurwa, zna. Szkoda strzępić ryja. 
|
|
|
|
|
|
|
Ciekawe jestem kursów na Rio Ave. Myślę, że @1,7. A potem poleci do @1,55. Łukasz notuj na przyszły tydzień: Szeryf Basel Alkmar Slovan Rio Ave Atromitos Plus Burnley i Sparta jak tak się mećze skończą Bez Slovana.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
tylko Jaga popsuła zabawę  brawo Biały  nikt nie wierzył, oprócz mnie i Akagiego  dzięki chłopaki  ciężko będzie na wyjeździe bardzo ciężko, ale może w końcu chociaż raz przyfarci w pucharach Kura trza bramkę strzelić na wyjeżdzie. Co jest z Bezjakiem że Glonojad gra w pierwszym?
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Ciekawe jestem kursów na Rio Ave. Myślę, że @1,7. A potem poleci do @1,55. Łukasz notuj na przyszły tydzień: Szeryf Basel Alkmar Slovan Rio Ave Atromitos Plus Burnley i Sparta jak tak się mećze skończą Bez Slovana. Opierdola Maltę tylko kurs pewnie psi będzie
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
a tak serio.???..Kretol...za czapkę czipsów ??? w życiu kurwa nie uwierzę.. telefon zgubił i nie ma neta A ile go nie ma miesiąc czy dłużej ? I co, pracuje i nie ma telefonu w XXI wieku ? Czeka aż będą jakieś promocje za złotówkę ? burbi burbi... Oby tylko ze zdrowiem w porządku. o to to.. ja nie wierzę, że za takie drobiazgi można stracić dobre imię... aleja jestem z takiego rocznika co to słowo droższe od pieniędzy... jakby mi ktoś powiedział, że zrobiłeś z mordy trampiora (nie dotrzymałeś danego słowa) to kurwa, więcej na mieście bym się nie pokazał...i to nie dlatego, że by mi nie pozwolili...
|
|
|
|
|
|
|
W tym Rio Ave to chyba gorący teren. Jak grają u siebie z Porto i innymi Benfami to zawsze omijam. Potrafią namieszać u siebie.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Atalanta też widzę ciała daje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko Jaga popsuła zabawę  brawo Biały  nikt nie wierzył, oprócz mnie i Akagiego  dzięki chłopaki  ciężko będzie na wyjeździe bardzo ciężko, ale może w końcu chociaż raz przyfarci w pucharach Kura trza bramkę strzelić na wyjeżdzie. Co jest z Bezjakiem że Glonojad gra w pierwszym? Wołosik wczoraj napisał, że nie załapał się do 18 meczowej z powodu słabej formy
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Były sobie 4 pompy, jedna jebła, 3 zostały ale też się zesrały, jakkolwiek to brzmi Tyle gówna nie wylało się w Polsce od lat 90, w jednym miejscu. Także jakby np generał BKS szukał swojego to bankowo może pytać akera czy nie widział  może nie do końca tak to wyglądało, ale odpowiednio rozdmuchane.. mam ziomków, co mają przy tej właśnie rzece biura i miałem relację na bieżąco Wszędzie był, wszystko jadł, teraz okazuje się, że wszystkich, kurwa, zna. Szkoda strzępić ryja.  a weź Ty se Haczyk, apartament w Radomiu, na miesiąc wynajmij
|
|
|
|
|
|
|
a tak serio.???..Kretol...za czapkę czipsów ??? w życiu kurwa nie uwierzę.. telefon zgubił i nie ma neta A ile go nie ma miesiąc czy dłużej ? I co, pracuje i nie ma telefonu w XXI wieku ? Czeka aż będą jakieś promocje za złotówkę ? burbi burbi... Oby tylko ze zdrowiem w porządku. o to to.. ja nie wierzę, że za takie drobiazgi można stracić dobre imię... aleja jestem z takiego rocznika co to słowo droższe od pieniędzy... jakby mi ktoś powiedział, że zrobiłeś z mordy trampiora (nie dotrzymałeś danego słowa) to kurwa, więcej na mieście bym się nie pokazał...i to nie dlatego, że by mi nie pozwolili... Bardzo dobrze byś zrobił. Uve i reszta też już "na mieście" się nie pokazują bo im wstyd.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co tam Kura u Was tak długo padało, czy tak intensywnie, że tyle wody przez cały mecz ?
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
 a weź Ty se Haczyk, apartament w Radomiu, na miesiąc wynajmij Znasz jakiegoś szefa kuchni w Radomiu?
|
|
|
|
|
|
|
Sparta to już od dobrych kilku sezonów nie gra w piłkę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co tam Kura u Was tak długo padało, czy tak intensywnie, że tyle wody przez cały mecz ? cały mokry jestem jeszcze, oberwanie chmury 15 minut popadało ale bardzo intesywnie
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
 a weź Ty se Haczyk, apartament w Radomiu, na miesiąc wynajmij Znasz jakiegoś szefa kuchni w Radomiu? chuja Ci odpowiem 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
 a weź Ty se Haczyk, apartament w Radomiu, na miesiąc wynajmij Znasz jakiegoś szefa kuchni w Radomiu? chuja Ci odpowiem  Proste że zna Hrabia Dewolaj !
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|