|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ma własne zdanie i nie zakłada pampersów przed swoimi przełożonymi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w Polsce w sensie Polak
Letteri nie jest skażony tą archaiczną polską myślą szkoleniową bo to Niemiec
Bartoszek to typowy polski trener, wygra parę meczów albo zaliczy udaną rundę i niektórzy już go widzą w Realu
swoje 5 min w tej naszej śmiesznej lidze ma praktycznie każdy - jak nie wyjdzie w Koronie to uda się wygrać 4 mecze z rzędu w Pogoni, jak nie w Pogoni to w Wiśle, jak nie Wisła to Zabrze, jak nie Zabrze to Termalica, itd
a na dłuższą metę dramat bo 5 min mija i forma ulatuje szybciej niż się pojawiła i wracamy do punktu wyjścia czyli niech żyje gra na jebał pies
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurna człowieku a skąd ja miałem wiedzieć w marcu jak bukowalem hotel ze w maju gówno z ołowianki wybije Pomysł trochę czasami to nie boli Wydawało mi się, że pisałeś, że rok temu... Ale może temat gówna mi pomieszał Pomyśl ty, siedzisz na urlopie ale wpadłeś na forum napisać, że jesteś zły na BKSa i quincy’ego że są sinice  Na kogo jestem zły ? Nie pij za dużo bo alkohol juz ci rozum odbiera Ale pisałeś, że rok temu rezerwowałeś czy nie ?  Rok temu tutaj byłem i teraz Rok temu nie było żadnych sinic no ale teraz to zapewne też sprawka twoich gowien
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mówią Ci coś haczyk takie dane : Rafael Guimaraes Lopes ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdyby Probierz był dobry to już dawno prowadziłby jakiś klub w Bundeslidze on akurat jest ambitny i wątpię, żeby marzył o tyraniu z młodymi drewienkami z zajadle walczącej co roku o wejście do LM(  ) Cracovii szanujmy się panowie 
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
No i popsuli akerowi wakacje użytkownicy pewnego forum. To pewnie z zazdrości. Beksa załatwili bo przynosił 10k z korpo do domu. Benka udupili gdyż stać go było na tv 4k. Po prostu zawistni ludzie.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Mówią Ci coś haczyk takie dane : Rafael Guimaraes Lopes ? Od 4 godzin mówią. Chociaż do finalizacji pewnie jeszcze daleko. Z jednej strony napastnik jest potrzebny na zaraz, z drugiej to kolejny wydatek, nie wiem jak oni to sobie wyobrażają.
|
|
|
|
|
|
|
No i popsuli akerowi wakacje użytkownicy pewnego forum. To pewnie z zazdrości. Beksa załatwili bo przynosił 10k z korpo do domu. Benka udupili gdyż stać go było na tv 4k. Po prostu zawistni ludzie. To nie ludzie,to wilki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i popsuli akerowi wakacje użytkownicy pewnego forum. To pewnie z zazdrości. Beksa załatwili bo przynosił 10k z korpo do domu. Benka udupili gdyż stać go było na tv 4k. Po prostu zawistni ludzie. Jedynie co mi popsuło to gówna biszopa które żywią sinice
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To podrzućcie od Was jakiegoś dobrego stopera. My z nim awansujemy do grupowej LE, a Wy w zamian dostaniecie dodatkową kasę za Carlitosa. 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Ale pisałeś, że rok temu rezerwowałeś czy nie ?  Rok temu tutaj byłem i teraz Rok temu nie było żadnych sinic no ale teraz to zapewne też sprawka twoich gowien [/quote] wydawało mi się, że już miałeś parokrotnie tłumaczone skąd są sinice Gówno to tylko dodatkowy bonus 
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
To podrzućcie od Was jakiegoś dobrego stopera. My z nim awansujemy do grupowej LE, a Wy w zamian dostaniecie dodatkową kasę za Carlitosa.  Arseniciem pewnie nie pogardzilibyście w obecnej sytuacji, tylko obecnie leczy uraz. Jednak patrząc na promocyjne ceny, jest pewnie do wyciagnięcia za frytki z keczupem.
|
|
|
|
|
|
|
@kretol,niestety się zagubił ![[Linked Image from media.giphy.com]](https://media.giphy.com/media/9xnDz2HrmD9JPy4Yg5/giphy.gif)
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Kretol wróci 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
jak ja sie ciesze ze robilem sobie podsmiechujki z forty'ego (ze umie tylko wklejac statyczne fotki) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kretol do ipnu pojechał w Wawie zweryfikować teczki 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Kretol do ipnu pojechał w Wawie zweryfikować teczki  Gazują pod Pałacem Prezydenckim Może tam go odnajde?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kretol do ipnu pojechał w Wawie zweryfikować teczki  Gazują pod Pałacem Prezydenckim Może tam go odnajde? Wątpię tam średnia wieku to 50 no chyba że jest jednym z dzieci do nagonki w Misiu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślę bitek że poczekają do rewanżu z Trnavą, ale głowy nie dam, bo Miodek czyta media i widzi jaka burza w nich jest po tych przegranych meczach.
Chujowo by było, jakby to był Nawałka. On chce dużo kasy, a poza tym gwarancji wypłacenia odszkodowania za ewentualne wcześniejsze zwolnienie.
Prowadzenie kadry, to zupełnie co innego niż klubu. On już się trochę rozleniwił w tej kadrze, a w klubie trzeba zapierniczać piątek świątek.
I sprawa dla mnie podstawowa. W trenerce piłki klubowej Nawałka CHUJ osiągnął, to dlaczego miałoby się to teraz zmienić.
Ale zobaczymy. dla mnie Nawałka jest bardzo przeciętnym trenerem a selekcjonerem to już w ogóle tragicznym(szacun że coś tam wygrał ale zdania nie zmienię) z resztą nie ma w Polsce żadnego trenera o którym z czystym sumieniem bym powiedział, że jest dobry powód prosty - za granicą nikt ich nie chce, poza krajami trzeciego świata i jakimiś bidokami z Litwy czy innych Wysp Owczych jakaś przyczyna takiego stanu rzeczy musi być... na mecz.pl kilku fachowców lepsiejszych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko ciekawe czy obwiązał onucami zęby ? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|