|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Rano gdzieś czytałem skład awizowany. Z Carlitosem Cafu i Szymańskim. Bez Wieteski Radovica i Antolica. Pewnie by awans zrobili.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Miodek się nie zna na piłce Magiera by ten Spartak wciągnął samym kuchym tak samo i Leśny się nie zna tylko miał po prostu farta. Leciał tak samo po bandzie jak Miodek ciekawe jak finansowo będzie w klubie jeśli nie zrobią LE drugi rok z rzędu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trzeba mieć tupet, żeby wjebać z takimi kelnerami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten mecz tylko pokazał, że Trnava jakimś totalnym przypadkiem wygrała w Warszawie i sama nie wiedziała jak utrzymać tą zaliczkę
i wciągnęli Legię w tą grę
z Kante już rozwiązujcie kontrakt, co gosc traci pilki to dramat jest Bynajmniej to nie był przypadek byli ze 2 klasy lepsi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wkurwiaj mnie chociaż Ty Vincent. 
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Miodek się nie zna na piłce Magiera by ten Spartak wciągnął samym kuchym tak samo i Leśny się nie zna tylko miał po prostu farta. Leciał tak samo po bandzie jak Miodek ciekawe jak finansowo będzie w klubie jeśli nie zrobią LE drugi rok z rzędu Przy tylu bajkowych kontraktach, które dodali od początku roku? Miodek będzie musiał spierdalać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten Klafuric to kaliber odpowiedni na Sosnowiec, no może Pogoń
miotał się bardziej jak Nawałka na mundialu
w głowie pewnie milion pomysłów a ostatecznie i tak decydował rzut monetą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
troche mnie śmieszy, że teraz poleci cała wina na Klafuricia i Mioduskiego
a za parę miesięcy Radović czy Kucharczyk znów będą skandowani bo wygrają z Miedzią. I zapomni się im to, że w sumie dzisiaj to nie wyszli na boisku = wyjebali eLkę z pucharów
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
Miodek się nie zna na piłce Magiera by ten Spartak wciągnął samym kuchym tak samo i Leśny się nie zna tylko miał po prostu farta. Leciał tak samo po bandzie jak Miodek ciekawe jak finansowo będzie w klubie jeśli nie zrobią LE drugi rok z rzędu Leśny sie wypowiadal w weszlo, w ub.tygodniu ze bez LE do moze byc druga Wisla z Krakowa, no ale ona wiadomo ze nie obiektywny
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Witam. Grajac z taka ambicja jak dzis do LE powinnismy awansowac - pod kilkoma warunkami: - od jutra konczymy roczny okres grania bez trenera - Carlitos zawsze od poczatku: co gosc jest zadziora to glowa mala
Do boju L!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Miodek się nie zna na piłce Magiera by ten Spartak wciągnął samym kuchym tak samo i Leśny się nie zna tylko miał po prostu farta. Leciał tak samo po bandzie jak Miodek ciekawe jak finansowo będzie w klubie jeśli nie zrobią LE drugi rok z rzędu Przy tylu bajkowych kontraktach, które dodali od początku roku? Miodek będzie musiał spierdalać. No tak samo myślę, że to będzie już na granicy naprawdę mega problemów zresztą chyba Leśny w weszło i Stanowski o tym gadali swego czasu, że LE jak tlen potrzebna, a raczej premia za LE
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
a za parę miesięcy Radović czy Kucharczyk znów będą skandowani bo wygrają z Miedzią. I zapomni się im to, że w sumie dzisiaj to nie wyszli na boisku = wyjebali eLkę z pucharów Jeszcze LE. Tylko nie wiem czy stety czy niestety...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trza grać grubiej wtopę Słowaków bo dalej już nie zajdą
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Wieteska jest 10 razy mniej zwrotny niz Rzezniczak, jego jedyny atut to dobra gra glowa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Miodek się nie zna na piłce Magiera by ten Spartak wciągnął samym kuchym tak samo i Leśny się nie zna tylko miał po prostu farta. Leciał tak samo po bandzie jak Miodek ciekawe jak finansowo będzie w klubie jeśli nie zrobią LE drugi rok z rzędu Przy tylu bajkowych kontraktach, które dodali od początku roku? Miodek będzie musiał spierdalać. Może Meresiński ma jakieś dobre papiery po obróbce i gwarancje z Kataru to się wymienią z Miodkiem
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Milkną zwolna bolesne jęki polokiboles a expert zegarek majestatycznie przelicza gotóweczkę swoich sponsorow .. dzien jak co dzien ... pytam po raz enty - jak dlugo ten zjeb, ubek i .... bedzie tu sobie bezkarnie pisal?!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a za parę miesięcy Radović czy Kucharczyk znów będą skandowani bo wygrają z Miedzią. I zapomni się im to, że w sumie dzisiaj to nie wyszli na boisku = wyjebali eLkę z pucharów Jeszcze LE. Tylko nie wiem czy stety czy niestety... w LE to Luxy mogą pchnąć Legię bardzo brutalnie jak niegdyś Salzburg. duża wiara w L po tej drugiej połowie, ale nie ma co sie czarowac, to tylko luz po tym jak wiekszosc sobie uswiadomila ze juz graja o nic. tak jest latwiej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wkurwiaj mnie chociaż Ty Vincent.  Wiesz, są takie chwile ... Nie wiem jak ten dwumecz oceniać, bo to byli goście do pyknięcia i to chyba najbardziej wkurwia. Czekałem na drugiego gola Legii, bo zagrałem to, zamiast że dwie czerwone dostaną 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
a za parę miesięcy Radović czy Kucharczyk znów będą skandowani bo wygrają z Miedzią. I zapomni się im to, że w sumie dzisiaj to nie wyszli na boisku = wyjebali eLkę z pucharów Jeszcze LE. Tylko nie wiem czy stety czy niestety... w LE to Luxy mogą pchnąć Legię bardzo brutalnie jak niegdyś Salzburg. duża wiara w L po tej drugiej połowie, ale nie ma co sie czarowac, to tylko luz po tym jak wiekszosc sobie uswiadomila ze juz graja o nic. tak jest latwiej. Luxy to niech najpierw w Kosowie awans wywalczą
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|