|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie, żebym się czepiał, ale ta dupa jego niskich lotów, u nas w PL to co piata taka. Nawet na średniaka się nie łapie. A znasz ją,rozmawiałeś może.Czy tylko po Twarzy oceniasz? z twarzy też można wiele wyczytać Oho, wróżbita Maciej chyba ze Śląska... nie, wróżbita gwiazdor-celebryta z Poznania
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To taka sama historia jak o kondomach na plaży  znam lepszą historię o obiecanym worku ziemniaków 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś mi objaśni co to za rozdzielność te Super HD?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Leeds 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś mi objaśni co to za rozdzielczość te Super HD?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Burbi pewno radośnie sączy ziemniaka  PSV zrobi Czołga info od Czołga PS: Czołgu ma się dobrze i grywa w Paintballa swoim nowym nabytkiem ! [ Linked Image] Trochę taki czołg jak w Metal Slug 
|
|
|
|
|
|
|
Ktoś mi objaśni co to za rozdzielność te Super HD? proste do napisu HD dodali napis Super
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś mi objaśni co to za rozdzielczość te Super HD? "Fraza Super HD to nic innego jak zwykłe HD, ale z lepszym bitrate'm, czyli - upraszczając - lepszą jakością obrazu, ale nadal transmitowane w HD (720p). Technologia nie wymaga od abonenta wymiany telewizora i dekodera na odbiorniki inne niż HD. Możliwość odbioru nowych kanałów w jakości Super HD będą zatem mieli wszyscy abonenci Cyfrowego Polsatu, którzy już od dawna posiadają dekodery HD. " Bitrate to sobie znajdź 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś mi objaśni co to za rozdzielczość te Super HD? "Fraza Super HD to nic innego jak zwykłe HD, ale z lepszym bitrate'm, czyli - upraszczając - lepszą jakością obrazu, ale nadal transmitowane w HD (720p). Technologia nie wymaga od abonenta wymiany telewizora i dekodera na odbiorniki inne niż HD. Możliwość odbioru nowych kanałów w jakości Super HD będą zatem mieli wszyscy abonenci Cyfrowego Polsatu, którzy już od dawna posiadają dekodery HD. " Bitrate to sobie znajdź 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
To taka sama historia jak o kondomach na plaży  znam lepszą historię o obiecanym worku ziemniaków  Pyrów gamoniu 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Ktoś mi objaśni co to za rozdzielność te Super HD? oszustwo polszmatu, nie ma czegoś takiego jak superhd to normalne hd tylko żeby złapać jeleni to wymyślili
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Na pewno zajebiście dostrzealne przez ludzkie oko.
Tak jak kupowanie granitowych podstawek pod kolumny z drewna rąbanego na drugim końca świata, bo jest super brzmienie.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Fuzzy Wuzzy"
|
|
a.k.a. "Fuzzy Wuzzy"
Ktoś mi objaśni co to za rozdzielczość te Super HD? "Fraza Super HD to nic innego jak zwykłe HD, ale z lepszym bitrate'm, czyli - upraszczając - lepszą jakością obrazu, ale nadal transmitowane w HD (720p). Technologia nie wymaga od abonenta wymiany telewizora i dekodera na odbiorniki inne niż HD. Możliwość odbioru nowych kanałów w jakości Super HD będą zatem mieli wszyscy abonenci Cyfrowego Polsatu, którzy już od dawna posiadają dekodery HD. " Bitrate to sobie znajdź  A największe oszustwo to pisanie HD i 720p - taki żart. HDReady to 720p, HD to 1080p i nie żadne 1080i SuperHD to marketing - pelikany to łykają.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Ktoś mi objaśni co to za rozdzielność te Super HD? oszustwo polszmatu, nie ma czegoś takiego jak superhd to normalne hd tylko żeby złapać jeleni to wymyślili brawo ty
|
|
|
|
|
|
|
To tak jak przełączasz w canal+,transmisję z PL,na mecz Extraklasy. Tu i tu HD,a różnicę każdy widzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To taka sama historia jak o kondomach na plaży  znam lepszą historię o obiecanym worku ziemniaków  Pyrów gamoniu  a pyry to co to jest ciotko w rurkach ? 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Ktoś mi objaśni co to za rozdzielczość te Super HD? "Fraza Super HD to nic innego jak zwykłe HD, ale z lepszym bitrate'm, czyli - upraszczając - lepszą jakością obrazu, ale nadal transmitowane w HD (720p). Technologia nie wymaga od abonenta wymiany telewizora i dekodera na odbiorniki inne niż HD. Możliwość odbioru nowych kanałów w jakości Super HD będą zatem mieli wszyscy abonenci Cyfrowego Polsatu, którzy już od dawna posiadają dekodery HD. " Bitrate to sobie znajdź  A największe oszustwo to pisanie HD i 720p - taki żart. HDReady to 720p, HD to 1080p i nie żadne 1080i SuperHD to marketing - pelikany to łykają. Tylko pamiętam jak kupowałem moją plazmę Panasa 10 lat temu to eksperci pisali i to w niejednym miejscu, żeby HD vs HD ready sobie olać, bo ludzkie oko nie dostrzeże różnicy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To tak jak przełączasz w canal+,transmisję z PL,na mecz Extraklasy. Tu i tu HD,a różnicę każdy widzi Bardzo dobry przykład 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
standard na świecie to 4k w hevcu, tylko to nie są tanie rzeczy do nadawania, pasmo kosztuje a jaką tv polsat w PL jest każdy wie począwszy od szefów skończywszy na ex-pertach w studio tv 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|