|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
A co przemawia za szkopskimi skoro Francja w silnym składzie?
|
|
|
|
|
|
|
Ciekawe czy kiedyś przyjdzie moda że każdy będzie musiał wycisnąć 170 kg albo zrobić w snookera najwyższego brejka i będą o tym rozkminiać i rozplakatowywać na całym mieście. Z tym ze maraton to moze prawie kazdy przebiedz kwestia checi a w snookerze maksa zrobic to pomarzyc mozna 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Chodzi mi bardziej o oblude Holenderko. Gość mi opowiada ze na maratonie miał zawroty głowy i bał się czy nie wyjebie w space a dwa zdania później gada ze biega dla zdrowia.
Jakby to robił dla zdrowia to by se biegał z psem w lesie a nie na jebanym biegu Solidarności czy czegos tam ze Skweru Kościuszki na Westerplate w obciskowych skarpetach za trzy stowy od pary.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Ciekawe czy kiedyś przyjdzie moda że każdy będzie musiał wycisnąć 170 kg albo zrobić w snookera najwyższego brejka i będą o tym rozkminiać i rozplakatowywać na całym mieście. Z tym ze maraton to moze prawie kazdy przebiedz kwestia checi a w snookerze maksa zrobic to pomarzyc mozna  Serio?! Powiem tak - glupoty gadasz. Maraton nie jest dla kazdego, a i zmieszczenie sie w limicie moze byc problemem dla wielu.
|
|
|
|
|
|
|
Chodzi mi bardziej o oblude Holenderko. Gość mi opowiada ze na maratonie miał zawroty głowy i bał się czy nie wyjebie w space a dwa zdania później gada ze biega dla zdrowia.
Jakby to robił dla zdrowia to by se biegał z psem w lesie a nie na jebanym biegu Solidarności czy czegos tam ze Skweru Kościuszki na Westerplate w obciskowych skarpetach za trzy stowy od pary. Biegacze to stan umysłu logiki tam nie szukaj wiem po sobie 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Jakby to robił dla zdrowia to by se biegał z psem w lesie a nie na jebanym biegu Solidarności czy czegos tam ze Skweru Kościuszki na Westerplate w obciskowych skarpetach za trzy stowy od pary. Dopoki nie wystartowalem w maratonie mialem wrazenie, ze moze to zrobic kazdy, ale jak na 40 kilometrze nie bylem w stanie biecISC to zrozumialem, ze to nie jest takie proste jak polmaraton.
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
E tam quincy, trzy stówy to w tanich latał  cienias jakiś
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Ja za swoje buty dalem 560 zl, ale dostalem do nich plecak warty 150 zl, ktory byl mi potrzebny, wiec uwazam, ze zrobilem dobry interes. A ja potrzebuje butow dla grubasow.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Moim zdaniem maraton nie jest dla żadnego człowieka. Ale ja wsiowy jestem co ja się znam.
Dlaczego by nie jebnac podwójnego maratonu? Dla zdrówka i lepszego hajpu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Iti W jakich nabutnikach zasuwałeś?
|
|
|
|
|
|
|
Ciekawe czy kiedyś przyjdzie moda że każdy będzie musiał wycisnąć 170 kg albo zrobić w snookera najwyższego brejka i będą o tym rozkminiać i rozplakatowywać na całym mieście. Z tym ze maraton to moze prawie kazdy przebiedz kwestia checi a w snookerze maksa zrobic to pomarzyc mozna  Serio?! Powiem tak - glupoty gadasz. Maraton nie jest dla kazdego, a i zmieszczenie sie w limicie moze byc problemem dla wielu. Pewnie masz racje co ja tam wiem biegam tylko jakies 250 km na miesiac nie znom sie Znam goscia co w zyciu nie biegal po 2 operacjach kregoslupa po 6 tygodniach przygotowan nawet sie w limicie zmiescil fenomen pewnie
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Ciekawe czy kiedyś przyjdzie moda że każdy będzie musiał wycisnąć 170 kg albo zrobić w snookera najwyższego brejka i będą o tym rozkminiać i rozplakatowywać na całym mieście. Z tym ze maraton to moze prawie kazdy przebiedz kwestia checi a w snookerze maksa zrobic to pomarzyc mozna  Serio?! Powiem tak - glupoty gadasz. Maraton nie jest dla kazdego, a i zmieszczenie sie w limicie moze byc problemem dla wielu. Pewnie masz racje co ja tam wiem biegam tylko jakies 250 km na miesiac nie znom sie Znam goscia co w zyciu nie biegal po 2 operacjach kregoslupa po 6 tygodniach przygotowan nawet sie w limicie zmiescil fenomen pewnie Super, ze tyle biegasz. Powiem tak - mam to w nosie. Po przygotowaniach kazdy jest w stanie przebiec maraton, bez nie. Odnioslem wrazenie, ze chodzi Ci o tych drugich.
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Moim zdaniem maraton nie jest dla żadnego człowieka. Ale ja wsiowy jestem co ja się znam.
Dlaczego by nie jebnac podwójnego maratonu? Dla zdrówka i lepszego hajpu. Quincy podwójny maraton jest dla przedszkolaków  Teraz się robi potrójnego Iron Mana (11,4 km pływania, 540 km na rowerze i 126,6 km biegu - to trzy maratony  ) Robert Karaś - ziomek z Elbląga https://businessinsider.com.pl/spor...-w-triple-ultra-triathlon-wywiad/y3ymlz6
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Iti W jakich nabutnikach zasuwałeś? Asics Gel Kayano 24, wczesniej kilka coraz nowszych modeli z serii GT-2000.
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Biegacze to stan umysłu logiki tam nie szukaj wiem po sobie  
|
|
|
|
|
|
|
Jakby to robił dla zdrowia to by se biegał z psem w lesie a nie na jebanym biegu Solidarności czy czegos tam ze Skweru Kościuszki na Westerplate w obciskowych skarpetach za trzy stowy od pary. Bieganie maratonow ma tyle wspolnego ze zdrowiem,co żarcie po 18:00 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Jakby to robił dla zdrowia to by se biegał z psem w lesie a nie na jebanym biegu Solidarności czy czegos tam ze Skweru Kościuszki na Westerplate w obciskowych skarpetach za trzy stowy od pary. Bieganie maratonow ma tyle wspolnego ze zdrowiem,co żarcie po 18:00  Chuja prawda, wystarczy później się kłaść spać 
|
|
|
|
|
|
|
-error] Moim zdaniem maraton nie jest dla żadnego człowieka. Ale ja wsiowy jestem co ja się znam.
Dlaczego by nie jebnac podwójnego maratonu? Dla zdrówka i lepszego hajpu. Quincy podwójny maraton jest dla przedszkolaków  Teraz się robi potrójnego Iron Mana (11,4 km pływania, 540 km na rowerze i 126,6 km biegu - to trzy maratony  ) Ludzka głupota nie ma granic Robert Karaś - ziomek z Elbląga https://businessinsider.com.pl/spor...-w-triple-ultra-triathlon-wywiad/y3ymlz6
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|