"Policjanci zatrzymali małżeństwo z Kielc, które podejrzane jest o przemyt z Hiszpanii około 30 kilogramów marihuany. Łączna wartość przejętych narkotyków to ponad 1,5 mln zł. Zatrzymani usłyszeli już zarzuty i zostali tymczasowo aresztowani na trzy miesiące. Grozi im kara co najmniej trzech lat więzienia." Grubo..:)
"Policjanci zatrzymali małżeństwo z Kielc, które podejrzane jest o przemyt z Hiszpanii około 30 kilogramów marihuany. Łączna wartość przejętych narkotyków to ponad 1,5 mln zł. Zatrzymani usłyszeli już zarzuty i zostali tymczasowo aresztowani na trzy miesiące. Grozi im kara co najmniej trzech lat więzienia." Grubo..:)
Zaryzykował byś 3 lat dla 1.5Melona ?
Gdzie byleś jak cie nie było Radek ?
No nie wiem biczyk. Jeśli bym wiedział że mam pewnego odbiorcę to może tak przez 3 lata 1,5melona nie zarobisz nawet jakbyś zaczynał od 5 rano (jak pacyfek). Z drugiej strony taka ilość w tym światku nie przejdzie bez echa - zawsze się jakaś kurwa rozpruje dla korzyści. Z niepewnych źródeł wiem że ten temat był już monitorowany przez psy od Hiszpanii więc o przypadkowej kontroli nie ma opcji (a co innego w lokalnych mediach piszą). Biczy byłem w NL i robotą mnie zaj..li więc czasu nie było pisać. Widziałem że Sensei się odnalazł
Biczyk jakiś tani telewizor dla teścia byś załatwił bo mu po ostatniej burzy tylko czarny obraz pozostał. Masz jakąś LCD lub plazmę? po taniości
Z dobrych telewizorów, tanich i z wyższej półki to Manta, dobre polskie urządzenia. Trzeba wystrzegać się Samusngów, Sony, Pgilips itp., produkowane gdzieś w Chinach lub Japonii (też jak Chiny - niedaleko), a słaba jakość.