chamsko to było wygwizdanie. Ta kadra nie ma żadnego oparcia w kibicach, jak nie idzie to janusze jadą po nich aż piana leci. Zaraz zagrają dwa dobre mecze to janusze żeby nie być dwulicowymi to będą figle trzymać żeby wyszło na ich racje.
Tzn Bereś nie powiedział dokładnie Janusze:D a kibice , ale wiadomo o kim mowa
To sorry, nie czytałem tego, a myślałem że użył bezpośrednio takiego określenia.
Z drugiej strony, nie wiem po ile są bilety na mecze kadry, bo nigdy na takim nie byłem, ale...
Jak się płaci, to w zasadzie czegoś się wymaga i gwizdy są w jakimś sensie wyrazem dezaprobaty na poziom który jest im oferowany po zapłaceniu określonej kwoty.
Ale u Januszy wszystko jest czarno białe, oni nie są wstanie zdać sobie sprawy że jesteśmy w dołku. I co te gwizdy mają ich zmotywować? To nie skoki że jak się trombi w te wuwuzele to skoczka niesie.(forty potwierdzi)
A teorię że im się nie chce są w ogóle z kosmosu. Możnaby tak było twierdzić w przypadku gdyby zawalili 1-2 mecze. Ale to już się ciągnie od wygranego meczu 3:2 na darcie z Dynamo. Lewy uratował wtedy nam zupę. Trzon zgubił formę i Brzeczek tego nie ogarnie , zresztą nikt tego nie ogarnie