za małolata jarałem się serią NHL na PC jakoś tak chyba od 1999 roku tyle mega graczy przez ten czas się przewinęło Yzerman , Brodeur ,Datsyuk ,Iginla , Hossa ,Sakic , Kovalchuk, Jagr , Alfreddson ,Chara , Pronger , Corosby,Ovi,malkin,Zetterberg,Staal,Teowes,Heatley,Spezza,Luongo,Sedin bardzo lubię oglądać zmagania na tafli, dynamika w tym sporcie jest niesamowita i ten kozak amerykański komentarz !
kurcze nigdy nie wszedlem tak w hokej, od fify 98 gdzie mozna bylo grac na hali zaczynalem
Fifa to piłka nożna, hokej zazwyczaj ma nazwy NHL, tak sie nazywają klubowe mistrzostwa ameryki północnej w hokeja - NHL i tak nazywają też gry, np. nhl 2000 to znaczy, ze z 2000 roku
chuja tam wrócisz beneq...żarty sobie z ciebie stroili
Posłuchaj burbon. Czy ja Tobie dokuczam w jakikolwiek sposób? Bo chyba nie. Rozumiem wyrażanie własnych poglądów, ale tutaj jest ponownie ewidentny brak szacunku na który sobie nie zasłużyłem. Przynajmniej w tym momencie, w którym obiecałem poprawę. Myślisz, że jesteś anonimowy w internecie? To się mylisz. Takie narzędzia jakim dla Windowsa jest netstat istnieje również dla wersji z nasłuchem akcji dziejących się w przeglądarkach oczywiście w odpowiednich systemach operacyjnych do tego przeznaczonych. Ciekawe, czy przy znalezieniu Twej osoby i spotkaniu mnie na żywo powiedziałbyś mi to prosto w twarz. Ja nikogo nie obrażam. Fakt zdarzają się pojedyncze akty nękania mej osoby, ale w Twoim wypadku burbon to już recydywa. Ja sobie osobiście na to nie pozwolę. Mam do siebie dystans i jestem tolerancyjny... ale ile można?! Przeproś mnie i powiedz, że obiecujesz poprawę.
zresztą co ja Cię będę burbon ruszał, już miałeś swoje 5 minut... tutaj za młodu o ile jesteś na awatarze to już dałeś czadu z Pasteurem i Kopetnikiem przy haśle finałowym
a weź ty spierdalaj, co...i nie pisz mi tu o szacunku na który zasłużyłeś..
kurcze nigdy nie wszedlem tak w hokej, od fify 98 gdzie mozna bylo grac na hali zaczynalem
Fifa to piłka nożna, hokej zazwyczaj ma nazwy NHL, tak sie nazywają klubowe mistrzostwa ameryki północnej w hokeja - NHL i tak nazywają też gry, np. nhl 2000 to znaczy, ze z 2000 roku
ależ Ty blyskotliwy, dobrze że jest tutaj ktoś tak czujny i wszechwiedzący jak Ty:)
ależ Ty blyskotliwy, dobrze że jest tutaj ktoś tak czujny i wszechwiedzący jak Ty:)