teraz czuje sie na jakies 20 lat mlodziej, nic mnie nie boli, morda usmiechnieta od ucha do ucha, czuje sie fantastycznie, niesamowity mecz, jedno wielkie swieto
W takim razie, czy mogę domniemywać, że jakby ten Uzbekistan Ci nie wyszedł i nie czułbyś się 20 lat młodziej, to byś słuchał np. Fogga czy Filipinki ?
teraz czuje sie na jakies 20 lat mlodziej, nic mnie nie boli, morda usmiechnieta od ucha do ucha, czuje sie fantastycznie, niesamowity mecz, jedno wielkie swieto
W takim razie, czy mogę domniemywać, że jakby ten Uzbekistan Ci nie wyszedł i nie czułbyś się 20 lat młodziej, to byś słuchał np. Fogga czy Filipinki ?
mam w domu byś, jak rodzinka pojechała na mazury , 91' rok. Ognisko, śpiewy i Janusz Laskowski z gitarą. Miejscowość nazywała się Czerwonka, gdzieś koło Ełku
"- 3x mistrz Łotwy z Ventspilsem - 2x Puchar Łotwy z Ventspilsem - Awans do UPL z Czernomorcem - Finalista Pucharu Ukrainy z Czernomorcem - 1/16 LE z Czernomorcem. Wyszedł z grupy z PSV, Łudogorcem i Dinamem Zagrzeb. Odpadł dramatycznie z Lyonem - 2x faza grupowa LE z Qabalą"
"Twarda, wschodnia szkoła trenerki. Hryhorczuk nie daje sobie wejść na łeb, dlatego naprawdę wykurwił z Kazachstanu."
Jerzy Brzęczek ogłosił listę powołanych zawodników na mecze z Czechami i Portugalią. Selekcjoner zaskoczył i powołał m.in. Huberta Matynię i Adama Buksę z Pogoni Szczecin. Zabrakło natomiast Karola Linettego, Rafała Kurzawy i Arkadiusza Recy.