|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Amerykanie w nich 40 lat forse pompowali , a w nas Ruskie , Marksa i Lenina . To jak my kurwa mamy z nimi konkurować?"
Pacyfku skąd ten cytat? Ferdek Kiepski w Nikosiu 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Ciekawe czy Stanowski Skontrował jakiś paź się ze mną na TT spiera i mówi że nie mówi się kontra tylko obrano kuponu  Jebany i jeszcze mówi że powinien grac obronę na remis  kurwa jak w tym kraju ma być dobrze jak naród ciemny jak tabaka https://twitter.com/marcin_adler/status/1069284730129002496
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawe czy Stanowski Skontrował 2 mecze zostaly bo Chojniczanka jutro o 13 to chyba zwrotu nie dali
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Holandia się nachapała jeszcze za czsów ich kompanii handlowych, Belgia z bogactw Afryki, a my zawsze po piździe. I tak kurwa do zajebania  a kresy ? nasze "kolenie"? coraz bardziej się o tym mówi ... wiesz ile się przed wojną ropy wydobywało ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Aro
nie, bo był różowy. taki Dariowy tu sztywniutko  5 słoików ogórków kiszonych wytargałem. ogórki z działeczki  herbatka z cukrem bez cytrynki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Amerykanie w nich 40 lat forse pompowali , a w nas Ruskie , Marksa i Lenina . To jak my kurwa mamy z nimi konkurować?"
Pacyfku skąd ten cytat? Nikoś ?
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
BKS powód ? To było tak nagle, na lotnisku w Stansted zagrałem ostatni kupon online w Ladbrokes, w pl się nie da grać u nich bo terytorium, i tak mi się odechciało tego całego hazardu. Plusy są niesamowite.Wiecej czasu mam dla rodziny.Wiecej czasu poświęcam wyzwaniom kulinarnym.Jestem spokojniejszy.Itepeitede.... Same plusy by można pisać, minusow nie ma. Minusy pewnie takie, że nie jesteś w sporcie na bieżąco. Bo jak nie inwestujesz to szkoda nawet rano po Przegląd Sportowy iść do kiosku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BKS powód ? To było tak nagle, na lotnisku w Stansted zagrałem ostatni kupon online w Ladbrokes, w pl się nie da grać u nich bo terytorium, i tak mi się odechciało tego całego hazardu. Plusy są niesamowite.Wiecej czasu mam dla rodziny.Wiecej czasu poświęcam wyzwaniom kulinarnym.Jestem spokojniejszy.Itepeitede.... Same plusy by można pisać, minusow nie ma. a zysk jakiś ? myślę o tym samym... i gratuluję 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czarny z Liverpoolu dosłownie z dwóch metrów w poprzeczkę, mam przeczucie że gdyby był biały to by jednak trafił.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BKS powód ? To było tak nagle, na lotnisku w Stansted zagrałem ostatni kupon online w Ladbrokes, w pl się nie da grać u nich bo terytorium, i tak mi się odechciało tego całego hazardu. Plusy są niesamowite.Wiecej czasu mam dla rodziny.Wiecej czasu poświęcam wyzwaniom kulinarnym.Jestem spokojniejszy.Itepeitede.... Same plusy by można pisać, minusow nie ma. Minusy pewnie takie, że nie jesteś w sporcie na bieżąco. Bo jak nie inwestujesz to szkoda nawet rano po Przegląd Sportowy iść do kiosku. to fakt, wszystkie wyniki z weekendu się zna 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Holandia się nachapała jeszcze za czsów ich kompanii handlowych, Belgia z bogactw Afryki, a my zawsze po piździe. I tak kurwa do zajebania  a kresy ? nasze "kolenie"? coraz bardziej się o tym mówi ... wiesz ile się przed wojną ropy wydobywało ? Tylko raz w historii byliśmy silniejsi od kacapów i trzeba było ich wtedy jebnąć. Byśmy teraz pewnie panowali od Odry po Ural.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
WEDEL z Liverpoolu dosłownie z dwóch metrów w poprzeczkę, mam przeczucie że gdyby był biały to by jednak trafił.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Holandia się nachapała jeszcze za czsów ich kompanii handlowych, Belgia z bogactw Afryki, a my zawsze po piździe. I tak kurwa do zajebania  a kresy ? nasze "kolenie"? coraz bardziej się o tym mówi ... wiesz ile się przed wojną ropy wydobywało ? Tylko raz w historii byliśmy silniejsi od kacapów i trzeba było ich wtedy jebnąć. Byśmy teraz pewnie panowali od Odry po Ural. XVII W
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kolejna mina to pewnie barca dzisiaj.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Holandia się nachapała jeszcze za czsów ich kompanii handlowych, Belgia z bogactw Afryki, a my zawsze po piździe. I tak kurwa do zajebania  a kresy ? nasze "kolenie"? coraz bardziej się o tym mówi ... wiesz ile się przed wojną ropy wydobywało ? Tylko raz w historii byliśmy silniejsi od kacapów i trzeba było ich wtedy jebnąć. Byśmy teraz pewnie panowali od Odry po Ural. Kłincy chyba dziś mocno wypity
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
BKS powód ? To było tak nagle, na lotnisku w Stansted zagrałem ostatni kupon online w Ladbrokes, w pl się nie da grać u nich bo terytorium, i tak mi się odechciało tego całego hazardu. Plusy są niesamowite.Wiecej czasu mam dla rodziny.Wiecej czasu poświęcam wyzwaniom kulinarnym.Jestem spokojniejszy.Itepeitede.... Same plusy by można pisać, minusow nie ma. Minusy pewnie takie, że nie jesteś w sporcie na bieżąco. Bo jak nie inwestujesz to szkoda nawet rano po Przegląd Sportowy iść do kiosku. to fakt, wszystkie wyniki z weekendu się zna  Przy Twoim stylu gry to nawet takie z Uzbekistanu czy Paragwaju.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Klop zrób coś z tymi patałachami po przykro patrzeć.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|