Oni mają w DNA zajebac wszystko Pamiętasz jak się Gerrard pośliznął i czarny DembaBa wjebal im gola? To taki żywot Liverpoolu w jednym gifie Nawet Tronku woli nieść głośnik na procesji niż czekać na ich mistrza Lfc to takie KFC tylko z miasta Beetelsow
Liverpool ładnie podskoczył,wiadomo skład taki sobie ale myślę że nie bez przyczyny cała wielka trójca siedzi w pogotowiu na ławce a nie w domu przy kominku.Powtórka też niemile widziana więc pewnie przy remisie to Klopp za długo czekać nie będzie. Jak tak porównuje skład Wolves do ich ostatniego meczu ligowego to też parę roszad więc chyba warto rzucić parę groszy na Kloppów
Pół Europy ciśnie na Wolfy..nawet holenderka..glupio nie zagrać poolu, chociaż bramkę gospodarzy pobrałem w dublu
Liverpool ładnie podskoczył,wiadomo skład taki sobie ale myślę że nie bez przyczyny cała wielka trójca siedzi w pogotowiu na ławce a nie w domu przy kominku.Powtórka też niemile widziana więc pewnie przy remisie to Klopp za długo czekać nie będzie. Jak tak porównuje skład Wolves do ich ostatniego meczu ligowego to też parę roszad więc chyba warto rzucić parę groszy na Kloppów
Pół Europy ciśnie na Wolfy..nawet holenderka..glupio nie zagrać poolu, chociaż bramkę gospodarzy pobrałem w dublu
Uwazajcie na LIV, maja swietna sytuacje w lidze i duza szanse na mistrza, do tego LM, oni maja dzis za zadanie odpasc bez wstydu, nie beda grac na 4 frontach bo nic im nie wyjdzie
swietny kurs jest na 2-0 HT dla wolves az 24, moim zdaniem szanse duze
Kurwa, w Jadze takie czyszczenie składu, że zaraz może się okazać że właściwie nikt kluczowy nie odejdzie albo przejedziemy się na tym mydle i pod koniec okna pouciekają a my zostaniemy bez możliwości bo wszyscy już znajdą kluby
A ja teraz dojebałem do pieca i w punkt napisałem posta razem z kumaczem z forum Jagi, który chyba sugeruje odejście Świdra. To, kurwa, grubo.
Oni mają w DNA zajebac wszystko Pamiętasz jak się Gerrard pośliznął i czarny DembaBa wjebal im gola? To taki żywot Liverpoolu w jednym gifie Nawet Tronku woli nieść głośnik na procesji niż czekać na ich mistrza Lfc to takie KFC tylko z miasta Beetelsow
e nie ma co porównywać myślę,tamta ekipa to był wyskok jednego sezonu.
Uwazajcie na LIV, maja swietna sytuacje w lidze i duza szanse na mistrza, do tego LM, oni maja dzis za zadanie odpasc bez wstydu, nie beda grac na 4 frontach bo nic im nie wyjdzie
swietny kurs jest na 2-0 HT dla wolves az 24, moim zdaniem szanse duze
W mieście wielkiej czwórki chyba mrozy przyszły i partnerki oczekują włochatych suvenirów
1) co sie wydobywa w Rzeszowie ? 2) i pytanie z komenatarza kiedy w Rzeszowie obchodzicie dni morza ?
Podczas zabawy odbywającej się w Rzeszowie po uroczystościach barbórkowych, organizowanych przez Państwowe Górnictwo Naftowe i Gazownictwo, wystąpił striptizer. Władze spółki i związki zawodowe skomentowały sprawę. 30 listopada odbyły się tradycyjne obchody Barbórki. Podczas imprezy organizowanej przez Państwowe Górnictwo Naftowe i Gazownictwo w Rzeszowie wystąpił striptizer - donosi Onet.
Roznegliżowany tancerz pojawił się podczas zabawy, która odbyła się po zakończeniu oficjalnych uroczystości PGNiG.
Im bardziej on się rozbierał, tym dalej dziewczyny się od niego odsuwały. [...] Takie rzeczy mogą bawić na jakimś wieczorze panieńskim czy innej tego rodzaju imprezie, ale nie na Barbórce, która ma tak długą tradycję. - stwierdziła osoba związana z PGNiG cytowana przez portal.
Nie wiadomo kto go zaprosił PGNiG potwierdziło fakt wystąpienia striptizera. Przedstawiciele spółki nie potwierdzili jednak na czyje zlecenie odbył się pokaz. Stwierdzili też, że "sytuacja była nieprzewidziana i niezgodna ze scenariuszem imprezy". Według opinii osoby zajmującej się organizowaniem tego typu imprez pojawienie się tancerza bez zamówienia ze strony klienta wydaje się nieprawdopodobne.
Związki potępiają Szef Krajowej Sekcji Górnictwa Węgla Kamiennego NSZZ Solidarność Bogusław Hutek w rozmowie z Onetem stwierdził, że incydent jest "nie do zaakceptowania" oraz "godne najwyższego potępienia i niesmaczny".