|
|
Ste(fix)
|
|
Ste(fix)
u ciapatych jest jakiś puchar pacze a tam same białe sidzenia ale sie ruszajom a to ciapactwo w białych sukienkach ale jaja ale jaja ja sie zastanwiam po co oni tam graja, przeciez to nie sa mistrzostwa Azji, czy w Europie jest puchar Europy, czy w Amerykach jest Puchar Ameryk, jakies 12 spostan za nami a w polowie spotkan leszcz strzela 1 bramke a pozniej i tak spotkania nie wygrywa, z grup nie wychodzą tylko wyjątkowe leszcze, sami zawodnicy z Azji
|
|
|
|
|
Kania gostyń
|
|
Kania gostyń
u ciapatych jest jakiś puchar pacze a tam same białe sidzenia ale sie ruszajom a to ciapactwo w białych sukienkach ale jaja ale jaja ja sie zastanwiam po co oni tam graja, przeciez to nie sa mistrzostwa Azji, czy w Europie jest puchar Europy, czy w Amerykach jest Puchar Ameryk, jakies 12 spostan za nami a w polowie spotkan leszcz strzela 1 bramke a pozniej i tak spotkania nie wygrywa, z grup nie wychodzą tylko wyjątkowe leszcze, sami zawodnicy z Azji A Copa America, to co jak nie Puchar Ameryki?
|
|
|
|
|
Ste(fix)
|
|
Ste(fix)
a cholera wie co to jest, ja juz sie pogubilem w tym wszystkim, wczoraj grala korea i totenham, w tot grał SON, przeciez jak jest PNA czy MIstrzostwa Afryki czy jakas inna nazwa to kluby maja obowiazek puszczenia zawodnikow z Afryki, a graja tez w styczniu
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
a cholera wie co to jest, ja juz sie pogubilem w tym wszystkim, wczoraj grala korea i totenham, w tot grał SON, przeciez jak jest PNA czy MIstrzostwa Afryki czy jakas inna nazwa to kluby maja obowiazek puszczenia zawodnikow z Afryki, a graja tez w styczniu Stefan, nie wiadomo o co cho ![[Linked Image from wykop.pl]](https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_GmGhdF5vdNskiU1rhkK0YSZTuxFaQRn2.gif)
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
a cholera wie co to jest, ja juz sie pogubilem w tym wszystkim, wczoraj grala korea i totenham, w tot grał SON, przeciez jak jest PNA czy MIstrzostwa Afryki czy jakas inna nazwa to kluby maja obowiazek puszczenia zawodnikow z Afryki, a graja tez w styczniu Siara Korea pierwsze mecze gra z Filipinami i Kirgistanem. Więc federacja poszła na rękę klubowi i pozwoliła żeby Son zagrał z MU w lidze i stawił się na trzeci mecz z Chinami.
|
|
|
|
|
Kania gostyń
|
|
Kania gostyń
a cholera wie co to jest, ja juz sie pogubilem w tym wszystkim, wczoraj grala korea i totenham, w tot grał SON, przeciez jak jest PNA czy MIstrzostwa Afryki czy jakas inna nazwa to kluby maja obowiazek puszczenia zawodnikow z Afryki, a graja tez w styczniu Jak się można pomylić? Nie wiem co to google i wikipedia? "Son dołączy do kolegów dopiero na trzecie spotkanie fazy grupowej, z Chinami. Koreańczycy widać uznali, że z Filipinami i Kirgistanem powinni wygrać nawet bez asa numer jeden i zgodzili się, by jeszcze 13 stycznia pomógł Kogutom w starciu z Manchesterem United." Lepiej pisać pierdoły, niż poświęcić minutę na sprawdzenie.
|
|
|
|
|
Ste(fix)
|
|
Ste(fix)
dobra nie bijcie, pilka juz sie nie interesuje wogole i wychodza braki, tak tylko napisalem o SONIE bo wczoraj widzialem Koree i Totnham i to bylo dziwne
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
A kto chce Cię bić? Napisałeś pierdołe dostałeś odpowiedź. I tyle
|
|
|
|
|
|
|
dobra nie bijcie, pilka juz sie nie interesuje wogole i wychodza braki, tak tylko napisalem o SONIE bo wczoraj widzialem Koree i Totnham i to bylo dziwne ale grasz...?? ...a w ogóle to pisze się w ogóle 
|
|
|
|
|
Ste(fix)
|
|
Ste(fix)
kaka85 jak juz sie zalogowales i napisales od 10 lutego 2018 zeby mnie sprowadzic na ziemie to daj jakies typy na dziś
biszop gram Katar - Liban 2-0 HT kurs 11, jaka szansa ze wejdzie okiem ekperta pilkarskiego ?
|
|
|
|
|
|
|
Ja jak mam katar to idę na saunę, piję herbatę z cytryną i miodem i zagryzam 2,3 ząbki czosnku  Jak mnie życie kiedyś przyciśnie żeby grać taki mecz i takie zdarzenie to nie omieszkam dać znać, na tą chwilę nie mam pojęcia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra nie bijcie, pilka juz sie nie interesuje wogole i wychodza braki, tak tylko napisalem o SONIE bo wczoraj widzialem Koree i Totnham i to bylo dziwne Gdybyś grał z nami w fantasy to byś to wiedział  Sona będą wszyscy sprzedawać po najbliższej kolejce 
|
|
|
|
|
|
|
dobra nie bijcie, pilka juz sie nie interesuje wogole i wychodza braki, tak tylko napisalem o SONIE bo wczoraj widzialem Koree i Totnham i to bylo dziwne Gdybyś grał z nami w fantasy to byś to wiedział  Sona będą wszyscy sprzedawać po najbliższej kolejce  stefek nie interesuje się piłką (wogóle) 
|
|
|
|
|
Ste(fix)
|
|
Ste(fix)
a jest jakis dobry powod zeby interesowac sie nią ?
|
|
|
|
|
|
|
a jest jakis dobry powod zeby interesowac sie nią ? ![[Linked Image from thumbs.gfycat.com]](https://thumbs.gfycat.com/LightheartedImperfectIslandcanary-small.gif)
|
|
|
|
|
Ste(fix)
|
|
Ste(fix)
patrz benek na to bo widze ze Ci sie polepszylo 47 minuta kurs na 0-0 2 kurs na x 1,7 remis i oba wychodzą
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
dobra nie bijcie, pilka juz sie nie interesuje wogole i wychodza braki, tak tylko napisalem o SONIE bo wczoraj widzialem Koree i Totnham i to bylo dziwne Gdybyś grał z nami w fantasy to byś to wiedział  Sona będą wszyscy sprzedawać po najbliższej kolejce  i tak największą wyrocznią co do kapitana to jestem ja Lukaku załatwiłem na amen aż dostał nadwagi klinicznej Kejna i Hazarda też przez moment miałem w sidłach
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
dzwonił dziś do mnie Glik z Henryczkiem ponoć pewna  Piłka nożna - Francja - puchar ligi - Monaco - Rennes16609 spotkanie/liczba goli 2/+2.5 3.50 9.1. 18:45
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Griezzman też dzwonił że pewna  Piłka nożna - Hiszpania - puchar - Girona - Atl.Madryt19560 spotkanie/liczba goli 2/+2.5 3.05 9.1. 19:30
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|