|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale na tvn mają pożywkę, ciekawe ile jeszcze to pociągną , oczywiście mam na myśli od niedzieli ciekawe co by się działo i ile by gadali i w jakim stopniu w publicznej tv gdyby zabili prezydenta z pisu Nie wiem, po morderstwie Leppera nie zauważyłem żeby tak płakali.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Ja przełączam. Wczoraj cały dzień pracowałem z domu i ani na chwilę nie włączam tv informacyjnych. Nie mogę po prostu jak pochanke, olejnik i inne post sowieckie osobistości będą teraz mówiły ludziom jacy mają być i jak należy żyć a sami dzień w dzień syczą i plują jadem na wszystkie strony. A na Planete fajne programy o Alpach sobie oglądałem. Głusza, piękno przyrody. Polecam każdemu odciąć się od tego syfu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
"wpierw" Kurwa benqu mu pisze te tłity? Jeszcze brakuje "me" zamiast "moje". Pewnie Czaruś złożył sam miał zakusy ale jak zwykle go pogonili, bo nikt go nie lubi. Legię też chciał od ITI brać (przynajmniej udziały) to go klika bogusiowo-filantropijska pogoniła szybko.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja przełączam. Wczoraj cały dzień pracowałem z domu i ani na chwilę nie włączam tv informacyjnych. Nie mogę po prostu jak pochanke, olejnik i inne post sowieckie osobistości będą teraz mówiły ludziom jacy mają być i jak należy żyć a sami dzień w dzień syczą i plują jadem na wszystkie strony. A na Planete fajne programy o Alpach sobie oglądałem. Głusza, piękno przyrody. Polecam każdemu odciąć się od tego syfu  Quincu z całym szacunkiem ale jadem plują z jednej i z drugiej strony. Jak włączę tvp info to słyszę tylko jakie to sukcesy ma rząd pisu i co nie zrobił rząd po. Zobacz sobie jakiś program który prowadzi Danuta Holecka. Tak ordynarnie stronniczo prowadzonych programów pod pis to ja jeszcze nie widziałem. Polityka to jedno wielkie gówno z jednej i z drugiej strony a szczególnie w środku
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Ja przełączam. Wczoraj cały dzień pracowałem z domu i ani na chwilę nie włączam tv informacyjnych. Nie mogę po prostu jak pochanke, olejnik i inne post sowieckie osobistości będą teraz mówiły ludziom jacy mają być i jak należy żyć a sami dzień w dzień syczą i plują jadem na wszystkie strony. A na Planete fajne programy o Alpach sobie oglądałem. Głusza, piękno przyrody. Polecam każdemu odciąć się od tego syfu  Quincu z całym szacunkiem ale jadem plują z jednej i z drugiej strony. Jak włączę tvp info to słyszę tylko jakie to sukcesy ma rząd pisu i co nie zrobił rząd po. Zobacz sobie jakiś program który prowadzi Danuta Holecka. Tak ordynarnie stronniczo prowadzonych programów pod pis to ja jeszcze nie widziałem. Polityka to jedno wielkie gówno z jednej i z drugiej strony a szczególnie w środku Tak, oczywiście ci z tvp robią to samo ma się rozumieć.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
"wpierw" Kurwa benqu mu pisze te tłity? Jeszcze brakuje "me" zamiast "moje". Pewnie Czaruś złożył sam miał zakusy ale jak zwykle go pogonili, bo nikt go nie lubi. Legię też chciał od ITI brać (przynajmniej udziały) to go klika bogusiowo-filantropijska pogoniła szybko. Czaruś i Benqu mają w takim razie sporo wspólnego.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
"wpierw" Kurwa benqu mu pisze te tłity? Jeszcze brakuje "me" zamiast "moje". Pewnie Czaruś złożył sam miał zakusy ale jak zwykle go pogonili, bo nikt go nie lubi. Legię też chciał od ITI brać (przynajmniej udziały) to go klika bogusiowo-filantropijska pogoniła szybko. Czaruś i Benqu mają w takim razie sporo wspólnego. Cezi urodzony w Łukowie. Beniu z Siedlec. Wszystko wyjaśnia. Ciekawe czy Artek Boruc też ma takie naleciałości. Muszę zwrócić uwagę jak kiedyś będzie gadał. Lubię się pośmiać z takich regionalizmów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj żal nie spróbować Arabów z Chile w ręczną po kursie 4 (bez remisu)
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Macedonia z Islandią też mecz 50/50 Witam.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Dzień dobry,
Haczyk jak to zrobić żeby Biczyk nie miał możliwości puszczać naszych Maxikombi?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Dzień dobry,
Haczyk jak to zrobić żeby Biczyk nie miał możliwości puszczać naszych Maxikombi? ![[Linked Image from media.giphy.com]](https://media.giphy.com/media/nKRbN4clUMUw0/giphy.gif)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Romek musi brać coś mocnego, bo widzę, że codziennie nagrywa te swoje studia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś wie dlaczego Gmoch tak jest cięty na Strejlaua?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Romek musi brać coś mocnego, bo widzę, że codziennie nagrywa te swoje studia. mówi że to espresso. ALe serio tyle tego jest że cięzko wszystko obejrzeć. Pol , Ćwiąkała , misja futbol, Kołtoń, , english breakfast, troche amatorów jak futrol
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Wyskoczylem na obiad a tu stolik dalej Kuciak siedzi.
Myślałem ze Lechia na obozie.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Romek musi brać coś mocnego, bo widzę, że codziennie nagrywa te swoje studia. mówi że to espresso. ALe serio tyle tego jest że cięzko wszystko obejrzeć. Pol , Ćwiąkała , misja futbol, Kołtoń, , english breakfast, troche amatorów jak futrol Chłoniesz to wszystko? Mnie irytuję zbyt wiele osób w tych programach, żeby je oglądać.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|