Andreas David Niederbichler (43 l.) to znany, niemiecki chirurg plastyczny. Specjalista z pacjentkami spotykał się jednak nie tylko w gabinecie. Mężczyzna wdał się w romans z 38-letnią Yvonne M. Podczas jednej ze schadzek para uprawiała seks oralny. Fryzjerka nie wiedziała, że na penisie kochanka znajdowała się kokaina. Kobieta zmarła z przedawkowania. Zapadł wyrok w szokującej sprawie.
I pierwszy komentarz: Jakby ktoś był ciekaw skąd tam koka, to kolega mówi, że to jest środek znieczulający i wtedy można dużo dłużej. Legalnie można użyć maści z lidokainą, np. kremiku o nazwie Emla. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
quincy mnie zjebie jak burą sukę... ostatnio tydzień jeździłem AMG 43 GLE coupe z Poznania w góry 450 kilometrów, bak 90 litrów, nie dało rady bez CPNu po drodze ale jeździ jak złoto
quincy mnie zjebie jak burą sukę... ostatnio tydzień jeździłem AMG 43 GLE coupe z Poznania w góry 450 kilometrów, bak 90 litrów, nie dało rady bez CPNu po drodze ale jeździ jak złoto
Słyszeliście o odtluszczaniu wątroby? Kumpel ostatnio oglądał jakieś filmiki ruskiego znachora na Youtube i stwierdził że musi się zastosować do tych rad, pije soki jabłkowe buraczane. Ostatnio zakochałem to siedział z termoforem z gorącą wodą przełożonym do wątroby;D. Żona wkurzona bo będzie też musiała iść na dietę bo nie będzie gotować dwóch obiadów
1km= +-1zł
dziadek, jaki księgowy
Dziadek by zagazował AMG swoją drogą ciekawe co Pacyf powie na te trzy maniurki z teledysku !