|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Akhu ja wiem że Juve nie twoja działka,ale może wiesz o co tam chodzi z rotacją bramkarzy? właśnie sobie skrót z wczoraj obejrzałem i nie kumam za bardzo czemu Szczęsny na ławie siedzi Wojtek nie mógł sie pozbierać po oklepie w Bergamo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akhu ja wiem że Juve nie twoja działka,ale może wiesz o co tam chodzi z rotacją bramkarzy? właśnie sobie skrót z wczoraj obejrzałem i nie kumam za bardzo czemu Szczęsny na ławie siedzi Allegri mówił, że Perin będzie bronił w meczach Pucharu Włoch, ale przed ostatnim meczem z Atalantą zmienił zdanie i puścił swojego 1 kipera czyli Szczęsnego, a żeby Perin nie był pokrzywdzony to od razu powiedział, że z Parmą będzie bronił Włoch i tak było
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akhu ja wiem że Juve nie twoja działka,ale może wiesz o co tam chodzi z rotacją bramkarzy? właśnie sobie skrót z wczoraj obejrzałem i nie kumam za bardzo czemu Szczęsny na ławie siedzi Allegri mówił, że Perin będzie bronił w meczach Pucharu Włoch, ale przed ostatnim meczem z Atalantą zmienił zdanie i puścił swojego 1 kipera czyli Szczęsnego, a żeby Perin nie był pokrzywdzony to od razu powiedział, że z Parmą będzie bronił Włoch i tak było Tak było  Takie same ustalenia były na linii Buffon - Szczęsny Akhu tego Radje to może Inter puści gdzieś do Chin. Chociaż nie,moze niech zostanie, ma szansę jeszcze coś dobrego w tym sezonie zrobić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akhu ja wiem że Juve nie twoja działka,ale może wiesz o co tam chodzi z rotacją bramkarzy? właśnie sobie skrót z wczoraj obejrzałem i nie kumam za bardzo czemu Szczęsny na ławie siedzi Allegri mówił, że Perin będzie bronił w meczach Pucharu Włoch, ale przed ostatnim meczem z Atalantą zmienił zdanie i puścił swojego 1 kipera czyli Szczęsnego, a żeby Perin nie był pokrzywdzony to od razu powiedział, że z Parmą będzie bronił Włoch i tak było Tak było  Takie same ustalenia były na linii Buffon - Szczęsny Akhu tego Radje to może Inter puści gdzieś do Chin. Chociaż nie,moze niech zostanie, ma szansę jeszcze coś dobrego w tym sezonie zrobić  ja bym go nawet do Wisły puścił
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akhu ja wiem że Juve nie twoja działka,ale może wiesz o co tam chodzi z rotacją bramkarzy? właśnie sobie skrót z wczoraj obejrzałem i nie kumam za bardzo czemu Szczęsny na ławie siedzi Allegri mówił, że Perin będzie bronił w meczach Pucharu Włoch, ale przed ostatnim meczem z Atalantą zmienił zdanie i puścił swojego 1 kipera czyli Szczęsnego, a żeby Perin nie był pokrzywdzony to od razu powiedział, że z Parmą będzie bronił Włoch i tak było Tak było  Takie same ustalenia były na linii Buffon - Szczęsny Akhu tego Radje to może Inter puści gdzieś do Chin. Chociaż nie,moze niech zostanie, ma szansę jeszcze coś dobrego w tym sezonie zrobić  ja bym go nawet do Wisły puścił Daj spokój, ledwo parę tematów ogarnęli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czemu mecz FC Koln przelozony?
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
No ok,tylko w sumie Perin już 6 spotkań ma na liczniku w Serie A w tym sezonie. Ale rozumiem że to nie jest w żadnym stopniu związane z jakimś ograniczonym zaufaniem do Szczęsnego?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czemu mecz FC Koln przelozony? śnieg
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Buffon - Szczęsny to była sytuacja jasno określona już przed sezonem,a patrząc na suche liczby Szczęsny - Perin tak bardzo się nie różni, dlatego pytam fachowców
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No ok,tylko w sumie Perin już 6 spotkań ma na liczniku w Serie A w tym sezonie. Ale rozumiem że to nie jest w żadnym stopniu związane z jakimś ograniczonym zaufaniem do Szczęsnego? nie nie, taki styl Allegrego. Ma dwóch równorzędnych bramkarzy i stara się ich jakoś pogodzić
Last edited by Akhu; 03/02/2019 12:57.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spal - Torino bts 3,0 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
24-letni Iuri Medeiros już w Warszawie.
Wypożyczony do końca sezonu, prawdopodobnie z opcją przedłużenia o kolejny rok. Kwota wykupu to 6 mln + 20% dla Sportingu od ewentualnego kolejnego transferu.
Miał propozycje z Bologny, ale wolał do Ryśka.
Ale teraz ciekawa sytuacja będzie w składzie.
To nominalny prawoskrzydłowy, ale na tej pozycji w Legii tłum jak po karpia przed świętami za komuny. Może go dać na środek, ale tam muszą ogrywać Szymiego, żeby go sprzedać latem. Na lewym gra Nagy, który na tę chwilę jest nie do ruszenia.
Można powiedzieć że kłopoty bogactwa.
Ale jak to będzie, to się okaże.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
24-letni Iuri Medeiros już w Warszawie.
Wypożyczony do końca sezonu, prawdopodobnie z opcją przedłużenia o kolejny rok. Kwota wykupu to 6 mln + 20% dla Sportingu od ewentualnego kolejnego transferu.
Miał propozycje z Bologny, ale wolał do Ryśka.
Ale teraz ciekawa sytuacja będzie w składzie.
To nominalny prawoskrzydłowy, ale na tej pozycji w Legii tłum jak po karpia przed świętami za komuny. Może go dać na środek, ale tam muszą ogrywać Szymiego, żeby go sprzedać latem. Na lewym gra Nagy, który na tę chwilę jest nie do ruszenia.
Można powiedzieć że kłopoty bogactwa.
Ale jak to będzie, to się okaże. Powiem tak nie rozumiem wypożyczeń bez opcji wykupu. Wiadomo że 6mln euro to kwota nie do zapłacenia.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Medeiros jak ostatni raz grał to jeszcze Hartwigi
okupowały sejm
|