|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie widzę tutaj innego wyjścia, jak powołanie komisji śledczej, która zbada u źródła czy to jego kupony czy nie, trzeba tylko wyznaczyć przewodniczącego.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Fechu jutro BTSy do HT wchodzą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ma bata. Wchodzi jak w masło.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie widzę tutaj innego wyjścia, jak powołanie komisji śledczej, która zbada u źródła czy to jego kupony czy nie, trzeba tylko wyznaczyć przewodniczącego. czasy się zmieniają a Pan ciągle w komisjach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy znał Pan kapitana Nowakowskiego?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Nowakowski zabił żonę i uprowadził córkę na dach, grożąc, że ją zrzuci, jeśli nie spełnią jego żądań.
Jakich żądań?
Rejestracji wolnych związków zawodowych i 2200 podwyżki.
No i co?
I wszedłem na komin elektrociepłowni i strzeliłem mu w łeb. Co tu jeszcze wyjaśniać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=Tigerrr Teraz zauważyłem, że to w euro, bardziej bałbym się czy wypłacą taką kwotę. [/quote] widać że masz pojęcie, tak nie wypłacą  a co to za kwota, buk z poważnej grupy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=Aro][/quote] gram w tylu bukach że za duzo by to zajęło czasu, ale są tygodnie gdzie plus jest większy niż ty zarabiasz w swojej robocie przez pół roku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=Tigerrr
Teraz zauważyłem, że to w euro, bardziej bałbym się czy wypłacą taką kwotę. widać że masz pojęcie, tak nie wypłacą  a co to za kwota, buk z poważnej grupy. [/quote] Jakiej poważnej? Ogarnij się. To ruski buk i to bez żadnej renomy. Jeszcze masz do tego JAZ 8048, widać, że od wczoraj chyba grasz...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gram w tylu bukach że za duzo by to zajęło czasu, ale są tygodnie gdzie plus jest większy niż ty zarabiasz w swojej robocie przez pół roku  a są tygodnie że minus jest większy co ja zarabiam przez rok
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gram w tylu bukach że za duzo by to zajęło czasu, ale są tygodnie gdzie plus jest większy niż ty zarabiasz w swojej robocie przez pół roku  Buhahhahaha, jakbyś grał w tylu bukach co piszesz to być takich bzdur nie pisał. Daj se siana, bo na krzyż z 10 znasz i taka to twoja przygoda.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ma czegos takiego w jezyku polskim jak "tak nie wyplaca" inteligencie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I elegancko się sprzedałeś. Jak ciśniesz drużynie to znaczy że frustrację wylewasz bo nie wchodzi. To jest grupa Maliny i tych różnych. Przy wyższych kwotach to ciężka przeprawa może czekać... widać że miałeś z nimi jakieś problemy, nie lubią oszustów, dlatego często stosują takie myki jak pierwsza wypłata na konto i weryfikacje Skype, jest też lipa z tym że przy niskim statusie konta wypłaty dzielą na raty np: 4x 1000pln ( i to jest strasznie głupie), przy statusie np: Gold lub wyższej można już wypłacać jednorazowo więcej, wiele rzeczy mógłbym ta temat tej grupy napisać, ale że nie wypłacają czy oszukują to na pewno nie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widać że miałeś z nimi jakieś problemy, nie lubią oszustów, dlatego często stosują takie myki jak pierwsza wypłata na konto i weryfikacje Skype, jest też lipa z tym że przy niskim statusie konta wypłaty dzielą na raty np: 4x 1000pln ( i to jest strasznie głupie), przy statusie np: Gold lub wyższej można już wypłacać jednorazowo więcej, wiele rzeczy mógłbym ta temat tej grupy napisać, ale że nie wypłacają czy oszukują to na pewno nie. Ogarnij się, bo co raz większe bzdury piszesz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gram w tylu bukach że za duzo by to zajęło czasu, ale są tygodnie gdzie plus jest większy niż ty zarabiasz w swojej robocie przez pół roku  Buhahhahaha, jakbyś grał w tylu bukach co piszesz to być takich bzdur nie pisał. Daj se siana, bo na krzyż z 10 znasz i taka to twoja przygoda. hahaha na bukach zjadłem zęby, i chyba mało który jest w którym nie miałem kont, baran jesteś i tyle, Ruski buk haha, widać żeś kretyn.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widać że miałeś z nimi jakieś problemy, nie lubią oszustów, dlatego często stosują takie myki jak pierwsza wypłata na konto i weryfikacje Skype, jest też lipa z tym że przy niskim statusie konta wypłaty dzielą na raty np: 4x 1000pln ( i to jest strasznie głupie), przy statusie np: Gold lub wyższej można już wypłacać jednorazowo więcej, wiele rzeczy mógłbym ta temat tej grupy napisać, ale że nie wypłacają czy oszukują to na pewno nie. Ogarnij się, bo co raz większe bzdury piszesz. z tej grupy wypłacałem setki razy i co mam ci tłumaczyć, grałem tam jak jeszcze mieli bitcoiny, wypłacałem i wypłacam cały czas, pinnacle to to nie jest, ale nadrabiają czym innym i łądnie można na nich zarabiać jeszcze, ale nie będę ci tłumaczył bo i tak za łupi jesteś żeby skumać o co chodzi, jak jesteś baran i się nie znasz to się nie wypowiadaj.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|