Fajne te Twoje typy gwen stefani. Tylko, żeby to jeszcze było gdzie zagrać...
zakladasz konta we wszytskich bukmacherach gdzie mozesz, dodajesz do zakladki ich strony live, w czasie walka odpalasz wszystkie, sprawdzasz w ktorych daja mecz, logujesz sie, wplacasz, grasz, ten mecz byl na paru bukmacherach dostepny, ale jak masz konto tylko w stsie to nie poszalejesz
Tylko, że ja już stary jestem. Zakładania, weryfikowania, wypłacą/nie wypłacą...
Ale kibicuję, bo ładnie wyłapujesz te zmiany kursów.
A ludzie mają taki mental, że gadasz z typem a on Ci mówi, że jakby pojechał do Norwegii do pracy to tam więcej socjala dostanie na trójkę dzieci niż w polsce ma pensji.
Nieroby jebane!
Taka ciekawostka co do Norwegii, i porównanie socjali na dziecko względem pensji minimalnej
Polska 500zł - 1700zł (zaokrąglam w górę) Norwegia 450zł - 16000zł
widocznie nas stać, a Norwegów nie oni przecież są bardzo biedni
praktycznie 1/3 pensji wzamian za jedno dziecko.. tu już jest coś bardzo grubo nie tak
Fajne te Twoje typy gwen stefani. Tylko, żeby to jeszcze było gdzie zagrać...
zakladasz konta we wszytskich bukmacherach gdzie mozesz, dodajesz do zakladki ich strony live, w czasie walka odpalasz wszystkie, sprawdzasz w ktorych daja mecz, logujesz sie, wplacasz, grasz, ten mecz byl na paru bukmacherach dostepny, ale jak masz konto tylko w stsie to nie poszalejesz
Tylko, że ja już stary jestem. Zakładania, weryfikowania, wypłacą/nie wypłacą...
Ale kibicuję, bo ładnie wyłapujesz te zmiany kursów.