|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zagłębie strzeli do HT
@2,43 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kepa Arrizabalaga nie zostanie ukarany za swoje zachowanie z wczorajszego spotkania z Manchesterem City w finale Carabao Cup informuje Simon Johnson z Evening Standard. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kepa Arrizabalaga nie zostanie ukarany za swoje zachowanie z wczorajszego spotkania z Manchesterem City w finale Carabao Cup informuje Simon Johnson z Evening Standard. Jak już było to sorry, ale taka ciekawostka. "W kwietniu 2017 roku w 81. minucie spotkania jego Swansea z Tottenhamem Hotspur zderzył się z Vincentem Janssenem. Polakowi pomogły służby medyczne i mógł kontynuować grę. Ale w 86. minucie miało jednak dojść do zmiany. Rezerwowy Kristoffer Nordfeldt był już gotowy do wejścia na boisko, a czwarty sędzia Tim Robinson miał gotową tablicę - numer 13 miał zmienić numer 1. Jednak gdy Fabiański to zauważył, od razu pokazał, że nie zamierza schodzić z boiska i krzyczał "nie, nie!". Nordfeldt i trener Paul Clement czekali, aż Polak zejdzie z boiska. Po kilku chwilach trener powiedział sędziemu technicznemu, że zmiana jest jednak odwołana. - Słyszałem tylko Fabiańskiego, który krzyczał, że chce zostać na boisku. Nikt nie zamierzał się z nim kłócić - powiedział napastnik Swansea Oliver McBurnie. Fabiański został na boisku, ale Swansea straciło aż trzy gole: w 88., 91. i 94. minucie, przez co przegrało 1:3! Trudno ocenić, jaki wpływ na wynik mógł mieć jego uraz."
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Tak, tak się onegdaj grało  taa.... 3 rogi, kurwa...3 rogi-karniaczek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cos mam przeczucie ze w srode albo pool albo city remis zrobi i ktos odskoczy w tabeli tylko kto  najlepi postaw I Będzie przekonanie w portfelu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kepa Arrizabalaga nie zostanie ukarany za swoje zachowanie z wczorajszego spotkania z Manchesterem City w finale Carabao Cup informuje Simon Johnson z Evening Standard. tera jego ego pójdzie do góry
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
źle się dzieje w niebieskiej części Londynu
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
wiadomość od Kretola
wyjaśnia dlaczego nie był na forum
cześć jesteś 3 osobą do której dziś piszę z forum
do TEO poszły przeprosiny i screeny zamówienia i zapłaty + coś o czy dowiesz się niżej.
drugą osobą jest Biczu napisałem mu przed chwilą, że nie wchodziłem kilka miesięcy bo było mi wstyd
w zeszłym roku Mama dostała diagnozę - rak trzustki... zmarła w listopadzie
nie żeby się tłumaczyć ale po prostu miałem w dupie zakład z TEO i internetowe znajomości...
Minął czas a TEO wygrał uczciwie to wysłałem co mu się należy.
Na forum nie wracam czuję więcej czasu na realne życie a i jest pewnie taki smród wokół mojej osoby...
Piszę to do Ciebie bo jesteś w porządku facet zawsze dogadywaliśmy się i trzymałeś moją stronę.
TEO dostał opis sytuacji + zezwolenie na opis jej na forum. Ty nie musisz tego robić jak nie chcesz smile
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak mnie to wkurwia, Rząd nie ma kasy a rozdaje ile wlezie - kiedy ten naród zrozumie, że go w chuja robią - sorry - nie mogłem - ale jak czytam, że rząd/państwo da kasę emerytom po 1100 to mnie szlag trafia - skąd da?
Oni kurwa nic nie mają - moje i Wasze wezmą i komuś dadzą - nie wiem - może ktoś dostanie trochę z powrotem... Jezu jakie to społeczeństwo jest głupie... może będzie ban - ale zrozumcie mnie - to jest chore - lemingi wierzą pierdoleniom, że rząd da... no ja nie mogę - brak mi sił już... i jeszcze 500+ na pierwsze dziecko - kurwa to ile i jakie podatki mi podniosą... masakra u nas w kraju budżet z gumy  skoro stać nas na 40 i 50 letnich emerytów... raczej każdy rozsądny rodzic będzie chciał nauczyć dziecko szacunku do pracy w uproszczeniu 500+ ma zachęcać ludzi do posiadania dzieci, żeby kiedyś miał kto "robić" na ich emerytury dlatego ja uważam, że nie powinno być żadnego 500+, a sprawa powinna być rozwiązana tak, że rodzice dostają np. po 25% kasy z podatku dochodowego swoich dzieci wtedy jak nauczyłeś dzieci pracować, a nie kombinować to dostajesz kasę, a jak nie to nie (wiadomo, że to nie rozwiązanie idealne, bo są przypadki dzieci niepełnosprawnych itp. no ale to i tak lepsze niż pasienie patologii i hodowla jej kolejnych pokoleń) zrobiono już autostradę do katastralnego ponad 10 lat temu jak jeszcze w geodezji pracowałem już były przygotowania i ludzie się tego bali więc trochę już to trwa i co kilka lat wzbudza popłoch
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Potwierdzam. Nie chciałem pisać o okolicznościach. Nie czułem sie upowaźniony
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
wiadomość od Kretola
wyjaśnia dlaczego nie był na forum
cześć jesteś 3 osobą do której dziś piszę z forum
do TEO poszły przeprosiny i screeny zamówienia i zapłaty + coś o czy dowiesz się niżej.
drugą osobą jest Biczu napisałem mu przed chwilą, że nie wchodziłem kilka miesięcy bo było mi wstyd
w zeszłym roku Mama dostała diagnozę - rak trzustki... zmarła w listopadzie
nie żeby się tłumaczyć ale po prostu miałem w dupie zakład z TEO i internetowe znajomości...
Minął czas a TEO wygrał uczciwie to wysłałem co mu się należy.
Na forum nie wracam czuję więcej czasu na realne życie a i jest pewnie taki smród wokół mojej osoby...
Piszę to do Ciebie bo jesteś w porządku facet zawsze dogadywaliśmy się i trzymałeś moją stronę.
TEO dostał opis sytuacji + zezwolenie na opis jej na forum. Ty nie musisz tego robić jak nie chcesz smile Ładne zachowanie w tym bałaganie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kretol 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie widzę powodu żeby nie wrócił na forum
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Potwierdzam. Nie chciałem pisać o okolicznościach. Nie czułem sie upowaźniony Ja tak samo Chciałem poczekać jak dojdzie wszystko do Teo ale jak widać kłopoty poważne spotkały Kretola każdy się w życiu może pogubić Moim zdaniem jak się z wszystkiego rozliczy to niech do nas wraca
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiadomość od Kretola wyjaśnia dlaczego nie był na forum ![[Linked Image from pbs.twimg.com]](https://pbs.twimg.com/media/D0MQSXnXcAAu8oM.jpg)
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|