|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Taaa cały mecz będzie dumać co by tu zamówić a potem wyjdzie i powie, że za drogo.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Biczu kurwa to juz ze 2 godziny z roboty wraca rower, stary..rower stary gorolu spod Łodzi mam Ci wjechać na chatę z psychofanami żebyś mi podał adres gdzie mam wysłać wczorajszą wygraną? kurna przepraszam..zapomniałem, że wygrałem..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biczu kurwa to juz ze 2 godziny z roboty wraca rower, stary..rower stary gorolu spod Łodzi mam Ci wjechać na chatę z psychofanami żebyś mi podał adres gdzie mam wysłać wczorajszą wygraną? kurna przepraszam..zapomniałem, że wygrałem.. o łobiedzie możesz już zapomnieć 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
po gola w wimbledon- peters i gol rangers
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Taaa cały mecz będzie dumać co by tu zamówić a potem wyjdzie i powie, że za drogo. ciekawe ze tam wogole te mecze LM puszczaja w restauracjach, bo normalnie to pewnie tylko kosz, nfl, hokej
|
|
|
|
|
|
|
Beto, my Ci wybierzemy coś dobrego.. a Ty zamówisz i powiesz, czy dobre  jadłem tu krewetki z czosnkiem i mozzarella cos tam wiecej mi nic nie pasi ćwierć paczki masła rozgrzać na patelni, wrzucić trzy drobno posiekane ząbki czosnku, przesmażyć...dołożyć krewetki, smażyć 4-5 minut...wsypać posiekaną natkę pietruszki, przesmażyć jeszcze 30 sekund...podać z bagietą.. najprostszy a najlepszy sposób..najważniejsze - krewety muszą wręcz pływać w masełku... nie będziesz więcej kasy wydawał Printskrin zrobiony i marsz do kuchni którego dnia.
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
Pamiętajcie, jakbym zapomniał później przypomnieć, że w Niedzielę rano o 6:00 (czasu polskiego) Robert Kubica (największy talent w historii F1 obok Ayrtona Senny) rozpoczyna swój drugi marsz po tytuł F1 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Aker, wezmę familia na wesołe do Chorzowa, to wpadniem na karminadle i rolada...modro kapuste ze słoika Rolnika załatwię- mam tam układy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pamiętajcie, jakbym zapomniał później przypomnieć, że w Niedzielę rano o 6:00 (czasu polskiego) Robert Kubica (największy talent w historii F1 obok Ayrtona Senny) rozpoczyna swój drugi marsz po tytuł F1  Jak te Łiliamsy ponoć auto niesprawne mają, coś tam z podwoziem nie tak jak należy, pewnie pordzewiałe!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poza tym niby Formuła 1 taka bogata, a co zeson auta składane, powinny być firmowe, z gwarancją od nowości, z salonu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aker, wezmę familia na wesołe do Chorzowa, to wpadniem na karminadle i rolada...modro kapuste ze słoika Rolnika załatwię- mam tam układy kiedy?
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Beto, my Ci wybierzemy coś dobrego.. a Ty zamówisz i powiesz, czy dobre  jadłem tu krewetki z czosnkiem i mozzarella cos tam wiecej mi nic nie pasi ćwierć paczki masła rozgrzać na patelni, wrzucić trzy drobno posiekane ząbki czosnku, przesmażyć...dołożyć krewetki, smażyć 4-5 minut...wsypać posiekaną natkę pietruszki, przesmażyć jeszcze 30 sekund...podać z bagietą.. najprostszy a najlepszy sposób..najważniejsze - krewety muszą wręcz pływać w masełku... nie będziesz więcej kasy wydawał Printskrin zrobiony i marsz do kuchni którego dnia. jak zrobisz kobiecie, to....łomatkoicórko!!! napisz, jak poszło
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Aker, wezmę familia na wesołe do Chorzowa, to wpadniem na karminadle i rolada...modro kapuste ze słoika Rolnika załatwię- mam tam układy kiedy? jak się ciepło zrobi..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ste(fix)
|
|
Ste(fix)
Taaa cały mecz będzie dumać co by tu zamówić a potem wyjdzie i powie, że za drogo. ciekawe ze tam wogole te mecze LM puszczaja w restauracjach, bo normalnie to pewnie tylko kosz, nfl, hokej ze 2 lata temy sobowtor lewego pojechal do USA robic pranka, kopal pilke na ulicy i mial podrywac laski, zadna go nie rozpoznała i kazdej musiał sie tlumaczyc ze jest pilkarzem, slawnym i bogatym, mozna sobie na yt znalezc to
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
a stumbrasa potato już zakupiłeś ?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trocha mi karminadle nie pasują z kapustą i kluskami karminadle jem z buraczkami od teściowej i ziemniaczkami które kupuja na targu od swojego rolnika spod Łodzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Taaa cały mecz będzie dumać co by tu zamówić a potem wyjdzie i powie, że za drogo. ciekawe ze tam wogole te mecze LM puszczaja w restauracjach, bo normalnie to pewnie tylko kosz, nfl, hokej ze 2 lata temy sobowtor lewego pojechal do USA robic pranka, kopal pilke na ulicy i mial podrywac laski, zadna go nie rozpoznała i kazdej musiał sie tlumaczyc ze jest pilkarzem, slawnym i bogatym, mozna sobie na yt znalezc to Tak samo ich interesuje piłka nożna jak przeciętnego Europejczyka futbol Amerykański.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Bane też patrzy na darmową wyżerkę się wkręcić..
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|