Pytałeś już kiedyś o to ale z racji wieku (Twojego) rozumiem niepamięć więc odpowiem Ci jeszcze raz: tak, interesuje się co nieco piłką, ogląda ze mną dość często mecze i nawet przeżywa jak jest dobry mecz, czasami sama zagai czy dziś grają coś ciekawego
Na Arce jeszcze ze mną nie była bo się boi, szczególnie po tym jak jej pokazałem filmiki w smartfonie z pucharu polski ale po jakimś czasie jak poruszyłem temat to powiedziała że pójdzie ze mną i myślę że na najbliższy mecz Arka - Jaga ją zaciągnę
Pytałeś już kiedyś o to ale z racji wieku (Twojego) rozumiem niepamięć więc odpowiem Ci jeszcze raz: tak, interesuje się co nieco piłką, ogląda ze mną dość często mecze i nawet przeżywa jak jest dobry mecz, czasami sama zagai czy dziś grają coś ciekawego
Na Arce jeszcze ze mną nie była bo się boi, szczególnie po tym jak jej pokazałem filmiki w smartfonie z pucharu polski ale po jakimś czasie jak poruszyłem temat to powiedziała że pójdzie ze mną i myślę że na najbliższy mecz Arka - Jaga ją zaciągnę
na mecz z nami nie bierz bo się zrazi po dotkliwej porażce
pacyf ja zawsze pomimo ze POLAND boksowalem OD 1988 NETHERLANDS ,HOLLAND CZY PAYS-BAYS
ale nie dziwota trio z milanu GULLIT RIJKARD I VAN BASTEN DO TEGO VAN BRUKELEN ,VAN TIGELEN ,VAN AERLE,KIEFT ,VANEBURG ,WOUTERS MEGA PAKA TA BRAMA W FINALE KLEKAJCIE NARODY RINAT DASSAJEV HMMM 1.9 JAK NIE WYZEJ A TEN Z ZEROWEGO KONTA ZAKUTASIL BRAME MOWIE O MARCO NIE MOGE ZROZUMIEC JAK ONI WJEB.... TEN MECZ Z WLOCHAMI PO KARNYCH GDZIE Z 20 SYTUACJI MIELI I TOLDO ICH WYRUCHAL NA "penatly shoting" ja pamietam cala kase z wyplaty kleplem przy 1.8 ? na mecz w poznaniu eliminacji gdzie tulipany 3-1 wygrali pojedynek expresu z ciufcia ale 2-2 w rotterdamie przy przerwach na laczach bezcenne shots on target to tam bylo z 30 -2 hehe a 2-2 ft 2 x van vossen
ta wrzutka woutersa i booom niestety 1-0 denis a ten kojot ze szkolki relaxu to jest ku....gigant to co odjebal z arg masakra pamietacie ...... ?
przeeeeeeeeeeeeee hu.........\ przyjac czyli w tym momencie "zgasic " pile i przenies ja pod nogami rywala z jednoczesnym pierd.... w widly poezja [video:youtube][/video]