|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znalazłem mowę oskarową holenderki po wygraniu playoffów. Jest trochę patosu ale o końcu kariery nic nie znalazłem  No skoro sam wielki wodz pogratulował wypada cos skrobnac Przybyłam zobaczyłam zwyciezyłam mozna zacytowac klasyka Julka i poco to Ktos powie Nie dla kasy tej mam wystarczajaco duzo. Dla zabawy tez nie bo z czasem u mnie krucho Ktos sie zdziwi jak to laska i nas ograła . Własnie po to zagralam zeby pokazac ze kobiety nie tylko do garów i dzieci pilowac ale tez moga sie pobawic w sferze zarezerwowanej poniekad dla mezszczyzn izeby zachecic dziewczyny ze nie taki dziabeł straszny bo mało nas tu na forum a te które sa i robą kawał dobrej roboty niestety sa banowane przyklad Juanki Chciałam serdecznie podziekowac wszystkim za gratulacje i zyczenia powodzenia ktore przychodziy do mnie przez caly czas trwania konkursu i co najmilsze dla mnie od tych ktorych udalo mi sie ograc po drodze I na koniec specjalne podziekowania dla Kogos bez którego n a pewno nie wygrałabym tego bo sama biedna kobiecina by nie podołała i który to wspomaga mnie od poczatku mojej obecnosci na forum Ronni dla Ciebie wielki cmokallllllllll a przecinków jak nie było tak nie ma 
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Czyli holenderka pokazała, że kobita potrafi i już nic nie musi.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
|
|
|
|
|
|
|
znalazłem mowę oskarową holenderki po wygraniu playoffów. Jest trochę patosu ale o końcu kariery nic nie znalazłem  No skoro sam wielki wodz pogratulował wypada cos skrobnac Przybyłam zobaczyłam zwyciezyłam mozna zacytowac klasyka Julka i poco to Ktos powie Nie dla kasy tej mam wystarczajaco duzo. Dla zabawy tez nie bo z czasem u mnie krucho Ktos sie zdziwi jak to laska i nas ograła . Własnie po to zagralam zeby pokazac ze kobiety nie tylko do garów i dzieci pilowac ale tez moga sie pobawic w sferze zarezerwowanej poniekad dla mezszczyzn izeby zachecic dziewczyny ze nie taki dziabeł straszny bo mało nas tu na forum a te które sa i robą kawał dobrej roboty niestety sa banowane przyklad Juanki Chciałam serdecznie podziekowac wszystkim za gratulacje i zyczenia powodzenia ktore przychodziy do mnie przez caly czas trwania konkursu i co najmilsze dla mnie od tych ktorych udalo mi sie ograc po drodze I na koniec specjalne podziekowania dla Kogos bez którego n a pewno nie wygrałabym tego bo sama biedna kobiecina by nie podołała i który to wspomaga mnie od poczatku mojej obecnosci na forum Ronni dla Ciebie wielki cmokallllllllll a przecinków jak nie było tak nie ma  A zdania zaczynamy z wielkiej litery jak czegoś nie rozumiesz to mogę Ci streścić 
|
|
|
|
|
|
|
White star chyba awansował na starszego śledczego mecz pl.
|
|
|
|
|
|
|
Szczypiorek nigdy takiego cmokala nie otrzymał.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Szczypior czytając ten wpis ma uśmiech od ucha do ucha, odpoczywając w składziku na miotły.
|
|
|
|
|
na zawsze POLSKA 
|
|
na zawsze POLSKA 
inzynier zapraszamy tez do konkursu
to max 4 minuty tygodniowo Ale betowca nie będzie?  beto jest skarbnikiem, wypłaci kasę jak będzie miał to w planach. A że nikt nie napisał kiedy wypłata wygranych to może być różnie. Ojro i Łukasz lubią to A jeśli tak, to wchodzę i już się zapisuję 
|
|
|
|
|
|
|
Uczcie się od fecha naganiacze. Kolega fechniewski do konkursu załatwił nieaktywnego 3 lata kolegę inzynierka. Dobry ten fechu.
|
|
|
|
|
|
|
Uczcie się od fecha naganiacze. Kolega fechniewski do konkursu załatwił nieaktywnego 3 lata kolegę inzynierka. Dobry ten fechu. Widać, że dużo krenuje.
|
|
|
|
|
|
|
Dawno nie było filmiku z fecha kreningu!
|
|
|
|
|
|
|
Haczyk słyszałeś coś że Świerczok wraca do swojego ulubionego klubiku 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Dobry był kiedyś użytkownik Tombal czy jakoś tak. Miał herb Jagi w avatarze z tego co pamiętam. Wpadł najebany jeden raz na forum, wcześniej kilka lat nieaktywny. Poprosił o dane do przelewu żeby zagrać w FPL i tyle go widzieli 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Sylwia jak pali Frania elegancko
|
|
|
|
|
|
|
Sylwia jak pali Frania elegancko A możesz jaśniej bo nie ogarniam tych szczecińskich gwar 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
znalazłem mowę oskarową holenderki po wygraniu playoffów. Jest trochę patosu ale o końcu kariery nic nie znalazłem  No skoro sam wielki wodz pogratulował wypada cos skrobnac Przybyłam zobaczyłam zwyciezyłam mozna zacytowac klasyka Julka i poco to Ktos powie Nie dla kasy tej mam wystarczajaco duzo. Dla zabawy tez nie bo z czasem u mnie krucho Ktos sie zdziwi jak to laska i nas ograła . Własnie po to zagralam zeby pokazac ze kobiety nie tylko do garów i dzieci pilowac ale tez moga sie pobawic w sferze zarezerwowanej poniekad dla mezszczyzn izeby zachecic dziewczyny ze nie taki dziabeł straszny bo mało nas tu na forum a te które sa i robą kawał dobrej roboty niestety sa banowane przyklad Juanki Chciałam serdecznie podziekowac wszystkim za gratulacje i zyczenia powodzenia ktore przychodziy do mnie przez caly czas trwania konkursu i co najmilsze dla mnie od tych ktorych udalo mi sie ograc po drodze I na koniec specjalne podziekowania dla Kogos bez którego n a pewno nie wygrałabym tego bo sama biedna kobiecina by nie podołała i który to wspomaga mnie od poczatku mojej obecnosci na forum Ronni dla Ciebie wielki cmokallllllllll wiedzialem ze holenderka to radykalna feministka 
|
|
|
|
|
na zawsze POLSKA 
|
|
na zawsze POLSKA 
Dobry był kiedyś użytkownik Tombal czy jakoś tak. Miał herb Jagi w avatarze z tego co pamiętam. Wpadł najebany jeden raz na forum, wcześniej kilka lat nieaktywny. Poprosił o dane do przelewu żeby zagrać w FPL i tyle go widzieli  Pan się nie obawia Panie Fechnerinho, zaraz leci wpisowe do Haczyka 
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Haczyk słyszałeś coś że Świerczok wraca do swojego ulubionego klubiku  Do Michasia? Nie słyszałem.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Inżynier solidna firma,jako pierwszy poprosił o nr konta.
|
|
|
|
|
|
|
znalazłem mowę oskarową holenderki po wygraniu playoffów. Jest trochę patosu ale o końcu kariery nic nie znalazłem  No skoro sam wielki wodz pogratulował wypada cos skrobnac Przybyłam zobaczyłam zwyciezyłam mozna zacytowac klasyka Julka i poco to Ktos powie Nie dla kasy tej mam wystarczajaco duzo. Dla zabawy tez nie bo z czasem u mnie krucho Ktos sie zdziwi jak to laska i nas ograła . Własnie po to zagralam zeby pokazac ze kobiety nie tylko do garów i dzieci pilowac ale tez moga sie pobawic w sferze zarezerwowanej poniekad dla mezszczyzn izeby zachecic dziewczyny ze nie taki dziabeł straszny bo mało nas tu na forum a te które sa i robą kawał dobrej roboty niestety sa banowane przyklad Juanki Chciałam serdecznie podziekowac wszystkim za gratulacje i zyczenia powodzenia ktore przychodziy do mnie przez caly czas trwania konkursu i co najmilsze dla mnie od tych ktorych udalo mi sie ograc po drodze I na koniec specjalne podziekowania dla Kogos bez którego n a pewno nie wygrałabym tego bo sama biedna kobiecina by nie podołała i który to wspomaga mnie od poczatku mojej obecnosci na forum Ronni dla Ciebie wielki cmokallllllllll wiedzialem ze holenderka to radykalna feministka  I tu się kolega myli a mnie obraża 
|
|
|
Link skopiowany do schowka