|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
przeciez pisalem ze przypadek, chyba Taniec z gwiazdami lepiej typuja, ale z mistrzem Akerem by ciezko bylo, on zna te wszystkie Pasadoble mistrzem  fakt chodziłem do szkoły tańca przed ślubem ale czułem się tam jak słoń w składzie porcelany i podobnie tańczyłem 115 kg i 197 cm wzrostu - wokół nas było pusto bo każdy uważał żeby przypadkowo nie oberwać z łokcia co do TzG to grupo popłynąłem na Popku bo uważałem że szybko odpadnie ogólnie trochę kasy wygrywałem na TzG jak leciał na TVN bo tam pokazywali na necie live kto ile zdobył głosów i z tego szło wyciągać wnioski tam chyba sie nie liczylo kto rzeczywiscie potrafi tanczyc tylko kto jest bardziej popularny, na tym te programy polegaja, ale fajnie jast cos wiecej umiec tanczyc niz przytulanca, mozna zawsze blysnac, chcialem sie kiedys uczyc ale braklo ambicji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szybko pisac  jak tam po weselu? poznałeś jakieś gryfne libsty?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
burbon dostał cios jak Szpilka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ta nowa strona totomixa to chyba jeszcze gorsza od poprzedniej
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
szybko pisac  jak tam po weselu? poznałeś jakieś gryfne libsty? jeszcze nie bylo ale zbliza sie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tam chyba sie nie liczylo kto rzeczywiscie potrafi tanczyc tylko kto jest bardziej popularny, na tym te programy polegaja, ale fajnie jast cos wiecej umiec tanczyc niz przytulanca, mozna zawsze blysnac, chcialem sie kiedys uczyc ale braklo ambicji jak wchodziłem pierwszy raz na sale to miałem większego stresa niż na obronie pracy dyplomowej na Polibudzie dużo też zależy od prowadzącego bo może łatwo zrazić kogoś początkującego do tańca
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
niezła szydera z zasłużonego użytkownika forum prawie ELITA  a Pacyfon nadal obrażony widzę że z wiekiem zachowuje się jak baba w ciąży tez nie rozumiem takiego obrazania sie, taka troche dzieciniada, fakt ze niektorzy przesadzaja , ale takcy sa ludzie, ciekawe czy w polowie pracy tez wychodzi bo ktos zle cos powie. To takie panie ekspedientki w sklepie bo godzinie musialyby sie zwalniac bo rozni durnie przychodza. To chyba slaba psychika
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ta nowa strona totomixa to chyba jeszcze gorsza od poprzedniej dokładnie totalny chaos a reklamują się jako bardzo intuicyjna
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Nieźle wpadles... Jak kostka rosołowa do garnka z wodą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, Pacyfek rzuca kaflem i wychodzi ofoszony 
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
tam chyba sie nie liczylo kto rzeczywiscie potrafi tanczyc tylko kto jest bardziej popularny, na tym te programy polegaja, ale fajnie jast cos wiecej umiec tanczyc niz przytulanca, mozna zawsze blysnac, chcialem sie kiedys uczyc ale braklo ambicji jak wchodziłem pierwszy raz na sale to miałem większego stresa niż na obronie pracy dyplomowej na Polibudzie dużo też zależy od prowadzącego bo może łatwo zrazić kogoś początkującego do tańca A pilke Aker kopales? tzn w juniorach chociaz?
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Nieźle wpadles... Jak kostka rosołowa do garnka z wodą. na kaca, kurwa... 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
a ja nie umiem tanczyc i mi to nie przeszkadza jade z polamancem i dobrze sie bawie kluczem dla kogos kto nie umie tanczyc jest zeby od razu wjechal na parkiet jak po swoje to wtedy malo kogo interesuje ze nie umiesz bo za sam start ma sie szacun
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, Pacyfek rzuca kaflem i wychodzi ofoszony  myślę że Pacyfon należy też do tych fachowców którzy wszystko wiedzą najlepiej i któremu nic nie możesz powiedzieć bo ci wyjdzie i szukaj nowego
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
Tak, Pacyfek rzuca kaflem i wychodzi ofoszony  myślę że Pacyfon należy też do tych fachowców którzy wszystko wiedzą najlepiej i któremu nic nie możesz powiedzieć bo ci wyjdzie i szukaj nowego ja tam mysle ze bardziej taki pan wiesio z niego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ta nowa strona totomixa to chyba jeszcze gorsza od poprzedniej dokładnie totalny chaos a reklamują się jako bardzo intuicyjna i raczej juz po promocji gra bez podatku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, Pacyfek rzuca kaflem i wychodzi ofoszony  myślę że Pacyfon należy też do tych fachowców którzy wszystko wiedzą najlepiej i któremu nic nie możesz powiedzieć bo ci wyjdzie i szukaj nowego ja tam mysle ze bardziej taki pan wiesio z niego  pacyfek już wciskał klawisz zaloguj i przeczytał powyższy post 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A pilke Aker kopales? tzn w juniorach chociaz? [/quote] piłke tylko amatarsko z kumplami chociaż bramkarzem byłem dobrym jak graliśmy na bocznym boisku Ruchu z innymi ekipami to nieraz obcy się pytali gdzie trenuje  a trenowałem kosza w Stali Bobrek
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Nieźle wpadles... Jak kostka rosołowa do garnka z wodą. na kaca, kurwa...  ufff...przewrócił się na drugi bok i śpi dalej 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|