u nas jest złe przygotowanie fizyczne i zła regeneracja po meczach bo oni juz w 60 minucie wyglądają jakby mieli umrzeć za chwilę kurwa w rundzie jesiennej w 5.5 miesiąca zagrać 20 kolejek w lidze plus kilka w europejskich pucharach to mega problem pucharu polski nie liczę bo w pierwszych rundach grają zmiennicy a w reprze to gra zagranica głównie
Son rozegrał w zeszłym sezonie bodaj 75 meczów. Można? Można.
nie wiem panowie, u mnie rok w rok potęgowała się frustracja jak tak kurwa można a propo naszych popisów w pucharach i rok temu mi się po prostu miarka przebrała. Jak zawsze myślałem że gorzej być nie może, tak teraz już nic mnie zdziwi. I nie mam zielonego pojęcia co z nami jest nie tak żę potrafimy wykupywać najlepszych piłkarzy z klubów z którymi później dostajemy w dupe w pucharach. I już przestałem się tym męczyć,są ludzie którym za to płacą żeby wysunęli z tego wnioski ale jak widać to kolejne zmarnowane pieniądze.
Spojrzałem na statystyki, to dupy nie urywa, ale może macie drugiego Carlitosa.
Nierzadko do ligi przychodzi 22-letni Hiszpan, który dwa temu miał epizody w pierwszej drużynie Villarealu. Statystyki dupy nie urywają, bo to środkowy pomocnik.