Teoś nie chcę Cię denerwować ale powiedz mi jeszcze jedną rzecz. Łowicie sardynki na Bałtyku? Wziąłem ostatnio puszkę (okok tuńczyka chyba już tylko sardynki zostały bez dodawanego badziewia E) przekonany, że to Śródziemne a tam napisane, że poławiane w Bałtyku.
No i zawsze pisałeś, że szproty to tylko na paszę a ja widzę w chuj puszek dla ludzi ze szprotami.
Szproty są poławiane na konsumpcję jak i na pasze. Sardynka w Bałtyku? Nie słyszałem żeby występowała.
dla uni, szprot to sardynka, kiedys sie nacialem kupujac w sklepie bo bylo napisane sardynka a w srodku szprot, teraz juz wiem ze sardynka jest zawsze w grubej puszce, a szprot w cienkiej
Stanowski: W związku przełożeniem meczu Legii z Wisłą Płock warszawski klub już ogłosił, że uważa swoich rezerwowych piłkarzy za nieudaczników, czy też pozostaje to w sferze niedopowiedzenia?
2,5 mln za sezon ma, a niedawno chciał 3,5 o podwojeniu to może sobie pomarzyć
pojebało mu się w głowie niech nad skutecznością popracuje a nie gwiazdorzy Pio go bije na głowę obecnie
mysle ze jednak napoli bedzie chcialo go zatrzymac bo chociaz skutecznoscia ostatnio nie grzeszyl to jednak sytuacji ma duzo pamietam przed wystrzalem formy salaha byla bardzo podobna sytuacja - on mial tez duza liczbe sytuacji ktore marnowal a co sie stalo potem to nie trzeba chyba nikomu pisac a milik ma wlasnie taki potencjal