|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
zejdzcie na ziemie panowie
Legia nie potrafi skonstruować akcji w meczu a wy o pucharach
to tak jakby Kaczynski i Owsiak {widze radość u quincy} chcieli grac w NBA.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Oglądam powtórkę L+ekstra. Ale wapno dla ŁKS z Lechem ewidentne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiem że to historia, a ona jest dla historyków pacyfku, ale... Mniej więcej w tym okresie, dwa lata temu mówiłeś, że żadna polska drużyna nie zagra w LM przez 100 lat. Tak, że wiesz... 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Oglądam powtórkę L+ekstra. Ale wapno dla ŁKS z Lechem ewidentne. Plus czerwo na faulu na Śtainborsie. Nie wiem co tam robili na VARZ-e. Cykali chyba panienki jak Bolo łącznik w Wołdze.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
tak było
udało się
tylko Legia 2 lata temu to była drużyna
dzisiaj już tak powiedzieć nie można.
musimy przegonić miernoty w każdej dziedzinie i przestać się oszukiwać
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Oglądam powtórkę L+ekstra. Ale wapno dla ŁKS z Lechem ewidentne. Plus czerwo na faulu na Śtainborsie. Nie wiem co tam robili na VARZ-e. Cykali chyba panienki jak Bolo łącznik w Wołdze. własnie pisałem o tych miernotach w czasach tv takie babole nie mogą być to tak jakbym założył tobie 3 uszczerbione płytki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiem że to historia, a ona jest dla historyków pacyfku, ale... Mniej więcej w tym okresie, dwa lata temu mówiłeś, że żadna polska drużyna nie zagra w LM przez 100 lat. Tak, że wiesz...  Kowal w Stan Futbolu powiedział że to był przypadek : awans , remis z Realem, wyjście z 3 miejsca do LE
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Za to mu płacą Sensei.
Chciałbyś to słuchać czy czytać, jakby było np. - z całym szacunkiem - o Izolatorze Boguchwała ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Za to mu płacą Sensei.
Chciałbyś to słuchać czy czytać, jakby było np. - z całym szacunkiem - o Izolatorze Boguchwała ? fakt, ale trafił w sedno . Jeśli raz coś się uda zrobić na 10 prób to jest to przypadek. Zarobili sporo kasy która rozeszła się po kościach i ni ma. A szrot jak był sprowadzany tak dalej jest i mowa tu o całej lidze. Już wolę oglądać Polaków przewracajacych się o własne nogi niż jakichś nonejmów z chujwiekąd przewracajacych się o własne nogi , tylko w mniejszym stopniu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oglądam powtórkę L+ekstra. Ale wapno dla ŁKS z Lechem ewidentne. Za to padolino już przed kontaktem? Pamiętajcie, że w tym Atromitosie niedawno Bille Nielsen straszył..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiem że to historia, a ona jest dla historyków pacyfku, ale... Mniej więcej w tym okresie, dwa lata temu mówiłeś, że żadna polska drużyna nie zagra w LM przez 100 lat. Tak, że wiesz...  Kowal w Stan Futbolu powiedział że to był przypadek : awans , remis z Realem, wyjście z 3 miejsca do LE Przypadkiem jest to, że udało się w Legii taką ekipę zlepić wtedy. Bo to była konsekwencja w trzymaniu trzonu + mega szczęście w transferach (takich Nikoliciów, Prijoviciów czy Ofoe ściągano milion, ale akurat wtedy wszyscy odpalali). Same wyniki to chyba debil mógłby kwestionować, że to tylko fart. Może z Realem to wiadomo, że nie grali na 100% z Legią i pewnie trochę lekceważyli, no ale swoje zagrali.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Oglądam powtórkę L+ekstra. Ale wapno dla ŁKS z Lechem ewidentne. Za to padolino już przed kontaktem? Pamiętajcie, że w tym Atromitosie niedawno Bille Nielsen straszył.. Nie wiem o której sytuacji piszesz. Ja widziałem na razie jedną w rogu pola karnego
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
kumacie to chyba wpis Akagi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak tak Sensei, ale to skomplikowana sprawa, szczególnie ze biznes piłkarski jest specyficzny, bo ma wiele uwarunkowań, niekoniecznie związanych z logiką normalnie rozumianą. W każdym razie najłatwiej jest krytykować, bo to każdy umie. Przeczytałem w jakimś z komentarzy, żeby sprowadzać tanich Hiszpanów z niższych lig. Jakby było ich dużo, to by zmienili naszą ligę z siłowej, na bardziej techniczną. Trochę obserwowałem wczoraj tego Płachetę. Nie chciał przyjść do Legii, bo wolał mieć pewny plac w Śląsku. Fakt, że cechy motoryczne ma na poziomie trudno dostrzegalnym u innych w Ex. Biega jak dzik, ale już technika... A to - czytałem - duży talent. W każdym razie, to wszystko nie jest takie proste, jak nam się wydaje, a podobno piłka to prosta gra. 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
WIELKI ATAKEEEEEE!  1-3 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tej, Vukovic jest naprawdę zadowolony po wczoraj?
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
Tej, Vukovic jest naprawdę zadowolony po wczoraj? "...jeśli ktoś uważa, że Legia zagrała dziś słabo, to obawiam się, że nigdy nie zagra dobrze."
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tej, Vukovic jest naprawdę zadowolony po wczoraj? tak ale to debil, przecież wiadome od czasu jak był piłkarzem
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|