|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a tym, że gra w mistrzu Anglii to ja bym się nie jarał bo idę o zakład, że wstawić Brzyskiego na lewą obronę do City i też nie byłoby dramatu  obrońcy City mają w większości meczów tyle do roboty co bramkarz Łudogorca w meczach ligi bułgarskiej zamiast stać jak kołek przez 90 min równie dobrze mógłby wyciągnąć smarfona i przeglądać quasi chat piłka nożna na mecz.pl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Couthino strzelał karnego wow Lewy oddał
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
15-5 prowadzili na drugiej mapie i Ninjas doszli na 15-14... Ale w ostatniej perfekcja...Virtusi tym awansem mają już gwarantowane 22 tysiące dolarów... A ten Adwokacik też ma szansę na półfinał... zwycięzcy zgarną 165 tysięcy dolarów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ładnie Sensei załatwiłeś ŁKS
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ładnie Sensei załatwiłeś ŁKS 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
15-5 prowadzili na drugiej mapie i Ninjas doszli na 15-14... Ale w ostatniej perfekcja...Virtusi tym awansem mają już gwarantowane 22 tysiące dolarów... A ten Adwokacik też ma szansę na półfinał... chociaż ich rywale to...wg klasyfikacji 23 drużyna świata..
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
a nic gość gra w drużynie mistrza Anglii a ty z laserem piszesz że nie nadał by się do Legii  pierdolicie tak po prostu żeby popierdolić i strasznie mnie to śmieszy No właśnie dlatego się dziwimy, że takie drewno gra w zespole mistrza Anglii. Bo gdyby nie był drewnem, to nie dziwilibyśmy się i nie byłoby tej wymiany zdań. Ogarniasz tą konstrukcję logiczną? No chyba nie ... nie udawaj najmądrzejszego i nieomylnego bo nie zawsze Ci to wychodzi jak widać takie drewno też się przydaje Mam w dupie Twoją opinię o mnie, zapewne drażni Cię właśnie to, że ja niczego nie udaję i walę co myślę. A rozkminy o najmądrzejszych i nieomylnych zostaw dla siebie, bo to forum piłkarskie i ja wyraziłem swoją opinię na temat piłkarski. Jeśli nie zgadzasz się z moją opinią, to chętnie poczytam Twoje merytoryczne argumenty o danej sprawie, ale wycieczki osobiste zostaw sobie na inne okazje, bo ja też potrafię konkretnie przypierdolić ... to przypierdol konkretnie Guradioli że się myli co do Zinchenki i że na pewno ma go w drużynie bo kazał mu to zrobić szejk żeby dorobić trochę hrywien
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ładnie Sensei załatwiłeś ŁKS  dramat
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
a tym, że gra w mistrzu Anglii to ja bym się nie jarał bo idę o zakład, że wstawić Brzyskiego na lewą obronę do City i też nie byłoby dramatu  obrońcy City mają w większości meczów tyle do roboty co bramkarz Łudogorca w meczach ligi bułgarskiej zamiast stać jak kołek przez 90 min równie dobrze mógłby wyciągnąć smarfona i przeglądać quasi chat piłka nożna na mecz.pl ale jednak niema tam Brzyskiego tylko Ukrainiec 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pierdolę Guardiolę ale np Vukovica z chęcią bym spytał czemu uparcie grał chorwackim sękiem  zluzuj portki Biczyk, zamiast złośliwych uwag lepiej napisz co takiego zajebistego jest w tym Ukrze bo ja póki co nie zauważyłem nic poza tym, że jest względnie młody i dzięki niemu skład zrobił się taki nieco bardziej egzotyczny i pamiętaj że jak Guardiola puści bąka to wcale nie znaczy, że puszczanie bąków jest ok 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Będę pamiętał Bitek  Ma talent ten małolat , jeszcze się kiedyś przekonasz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to przypierdol konkretnie Guradioli że się myli co do Zinchenki i że na pewno ma go w drużynie bo kazał mu to zrobić szejk żeby dorobić trochę hrywien Co innego miałem na myśli Warren  Gdybyś zadał sobie trud przeczytania ze zrozumieniem moich postów to zauważyłbyś, że wspomniałem o układach z menago wszelkich maści. Ale żeby znowu nie zostawić jakiegoś pola na Twoje domysły, to napiszę wprost, że trudno mi znaleźć racjonalne piłkarsko argumenty na wystawianie takiego drewna, a więc chodzą mi po głowie różne irracjonalne wytłumaczenia jak przytulenie przez Pepa 7-cyfrowej kwoty przy transferze tego grajka albo sprawne robienie laski Pepowi przez kogoś z otoczenia tego drewna lub jego menago. To tyle jeśli chodzi o moje domysły. Choć przyznaję teraz, że Twój trop z nakazami szejka też wygląda lepiej niż umiejętności tego drewna, bo może dla odmiany ktoś z otoczenia tego drewna robi laskę szejkom lub przyjmuje na klatę solidnego klocka ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zobaczymy, ja tam nie widzę u niego żadnego wielkiego potencjału  ba, wg mnie to typ zwykłego wyrobniko-rzemieślnika który został podłączony do samograja zbudowanego za ciężkie $ ale może się mylę
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Moim zdaniem gość zrobi karierę a jak będzie zobaczymy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
MC jedzie, jednak tym razem 8% wejdzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W ub. sezonie po zaledwie kilku kolejkach gdzieś przeczytałem, że Miedź gra najładniejszą piłkę w lidze. Poza tym Zagłębie Sosnowiec też grało widowiskowo. W tych rozgrywkach podobał mi się styl ŁKS-u i Rakowa. Coś jest w tym, że jak się gra u nas widowiskowo, to się zdobywa mało punktów. Przynajmniej, na tę chwilę, w przypadku beniaminków.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem czy da się bardziej rozłożyć nogi niż robi to Watford
|
|