Mmmm,, fajny fajny. Ale ja nie o tym. Pytałem już na quasi chat. Jakby ktoś miał jakiegoś sensownego linka do MIDSOMMAR to proszę o podzielenie się. Pozdrawiam
"13 Przykazan" belgijski serial Netflixa. Całkiem przyzwoita produkcja
13 Przykazan - Tak całkiem niezły, zakonczenie dosc zaskakujace
Przybysze HBO - ciekawy pomysł i dosc zabawny. Dopiero 2 odcinek obejrzałem,ale mam nadzieje,ze bedzie jeszcze lepiej THE I-LAND - dawno nie widziałem takiej kichy. Ktos pomyslal,ze wystarczy polaczyc 3-4 pomysły z seriali zeby wyszlo cos super 1/10 THE SPY - warto obejrzec Szkoła dla Elit 2 sezon - liczyłem ze bedzie lepszy Niewiarygodne - niezły kryminalny miniserial Lepsi niż My -z jednej strony lepszy niz mozna by sie spodziewac. Z drugiej strony gdyby zmiescili sie w 10 odcinkach to byłoby super
Glitch 3 sezon - jak dla mnie porażka i strata czasu Charite - całkiem interesujacy serial o dawnej medycynie Criminal Hiszpania i 3 inne panstwa - mozna obejrzec ,ale porywajace nie jest
Arrow 6 sezon. Jesli ktos przerwał ogladanie na wczesniejszych sezonach to nie ma po co wracac do tego . Dla tych co na bieżąco no coz moze leciec w tle gdy nie ma nic ciekawszego