Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
No to co poniektórzy mogą być w głębokiej d...

Bonus: Unibet
veteran
veteran
SMS or email więc będzie wybór to raz,dwa to o wszystkich zmianach informują z dużym wyprzedzeniem a na razie cicho, trzy to zawsze znajdzie się jakieś rozwiązanie. Więc spokojnie bez paniki, ja też mam parę kont u nich.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
oni i szybciej? oni maja kompletnie w dupie klienta
Info z pierwszej reki wiec bedzie napewno logowanie sms badz mail
Jak bedzie w praktyce okaze sie za 2 dni
OBy bylo po naszej mysli, gorzej jak zrobia logowanie sms dla kont, ktore posiadaja numery komorkowe, a mailowe dla tych co nie podawali numeru przy rejestracji

No i nie ma telefonicznej weryfikacji sms-kodami.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
czy ktos orientuje sie jak mam teraz na Skrillu srodki w PLN iUSD jak to przelac np z kont USD na PLN ??? patrze wszedzie i nie widze takiej opcji

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dobra odpisali mi ze teraz konto mozna miec w kilku walutach i powinna byc zakladka do dodawania i wymiany waluty, z uwagi na prace technicznej zakladka jest chwilowo niedostepna

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dziękujemy za kontakt z Biurem Obsługi Klienta Skrill.

Uprzejmie informujemy, że w chwili obecnej może Pan posiadać na koncie Skrill środki w kilku walutach.

Walutę można dodać w sekcji ‘Exchange’ na swoim koncie. Należy wybrać waluty, z których i na które chce Pan wymieniać środki, wpisać kwotę i potwierdzić.

Ze względu na prace techniczne zakładka Exchange nie jest chwilowo dostępna. Prosimy regularnie sprawdzać, czy pojawiła się ona na Pana koncie Skrill.

Przepraszamy za niedogodności i z góry dziękujemy za wyrozumiałość.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
od 17tego mialabyc i byly kody z rana
Jakies problemy byly i kody sms nie wchodzily
Poki co wylaczyli i pewnie naprawia niebawem
Nie uniknione sa kody, o dziwo Netek nie wprowadza zadnych dodatkowych logowan

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Teraz jak ktoś miał kartę w PLN to nowa w euro otrzyma, bo ja właśnie dostałem i jest to karta w euro

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A ma ktoś z was ta zakładkę exchange u siebie na koncie ???

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by forty
Originally Posted by kemp
Takie logowanie ma teraz np. Ecopayz [secure.ecopayz.com]

ale możesz odrzucić.Można logować się bez sms.
bez sms ale przez jakąś aplikacje na smartfona?
jak już nastało, to przy logowaniu nie mogłem nie wybrać ktorejś z tych 2 opcji, nie dało się żeby było po staremu. Nie mów, że Tobie sie udało?

Originally Posted by HAGIi
W Ecopayz [secure.ecopayz.com] jest takie logowanie, ale wystarczy pobrac program i masz wszystkie kody do danych kont w programie
co to za program?

Szczerze mówiąc trochę nie nadążam o czym tutaj piszecie. W zasadzie codziennie loguję do Skrilla i nie zauważyłem żadnych zmian, ani kodów na telefon, ani zakładki Exchange.

Zresztą jaki jest problem we wklepaniu kodu z telefonu przy logowaniu? Nie macie telefonu czy jak? hmm

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by gruda
Originally Posted by forty
Originally Posted by kemp
Takie logowanie ma teraz np. Ecopayz [secure.ecopayz.com]

ale możesz odrzucić.Można logować się bez sms.
bez sms ale przez jakąś aplikacje na smartfona?
jak już nastało, to przy logowaniu nie mogłem nie wybrać ktorejś z tych 2 opcji, nie dało się żeby było po staremu. Nie mów, że Tobie sie udało?

Originally Posted by HAGIi
W Ecopayz [secure.ecopayz.com] jest takie logowanie, ale wystarczy pobrac program i masz wszystkie kody do danych kont w programie
co to za program?

Można logować bez SMS, pewnie chodziło o to że ściągasz ten program Google authenticator, skanujesz kod telefonem który Ci się wyświetli przy wyborze logowania w Ecopayz [secure.ecopayz.com], i jak już będziesz miał w tym programie na telefonie zapisany twój Ecopayz [secure.ecopayz.com] będziesz mógł się logować bez kodów SMS, tzn za każdym logowaniem program Google Authenticator wygeneruje nowy kod do wkelpania w Ecopayz [secure.ecopayz.com], najlepsze jest to że tym programem możesz obsługiwać wiele kont Ecopayz [secure.ecopayz.com] i innych, więc nie trzeba mieć większą ilość kart SIM, wystarczy ten program na telefon, i możesz mieć na nim zapisane nawet 100 kont Ecopayz [secure.ecopayz.com], każde będzie widoczne w tym programie jako Ecopayz [secure.ecopayz.com] (login)

Originally Posted by ogorek
Szczerze mówiąc trochę nie nadążam o czym tutaj piszecie. W zasadzie codziennie loguję do Skrilla i nie zauważyłem żadnych zmian, ani kodów na telefon, ani zakładki Exchange.

Zresztą jaki jest problem we wklepaniu kodu z telefonu przy logowaniu? Nie macie telefonu czy jak? hmm

Bo nie ma żadnych zmian w logowaniu.Dlatego nie zauwazasz. grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
U mnie te waluty pojawiły się wraz z aktywowaniem nowej karty
Teraz wszystkie nowe karty są już kartami w euro niezależnie od tego jakie jest saldo główne
Co do zakładki to nie wiadomo kiedy się pojawi a jak chce się wymienić środki trzeba kontaktować się z nimi

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Ok ale w jakim celu je wymieniać. Gdy konto jest w PLN i środki też to nie pójdzie wypłatą nowa karta ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak masz konto w PLN dostajesz wypłatę w USD tworzy się subkonto w USD, ale te subkonto nie dodaje się do głównego salda w PLN. Więc teraz mam np 100pln i100 USD ale wypłacić idzie tylko 100pln z tym w USD nic nie idzie zrobic. Aktualnie pozostaje tylko kontakt z supportem i oni z tego co mi napisali bogate USD przewalutowac

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mogą

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak przychodzi w PLN nie ma problemu

veteran
veteran
Teraz to oni mają bałagan. U mnie nową kartą nie idzie zapłacić zbliżeniowo, przez pin też że nie poprawny. Za kartę mi z konta nie ściągnęli a wypłata prze bankomat z darmo. Mam tak od tygodnia.

Strona 6 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, 11kera11, rymoholik, Akhu, betowiec, aker, Sensei, forty, JelineK, $-man, alfa), 2,689 gości, oraz 18 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,969
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025