|
|
|
|
No to co poniektórzy mogą być w głębokiej d...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
SMS or email więc będzie wybór to raz,dwa to o wszystkich zmianach informują z dużym wyprzedzeniem a na razie cicho, trzy to zawsze znajdzie się jakieś rozwiązanie. Więc spokojnie bez paniki, ja też mam parę kont u nich.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oni i szybciej? oni maja kompletnie w dupie klienta Info z pierwszej reki wiec bedzie napewno logowanie sms badz mail Jak bedzie w praktyce okaze sie za 2 dni OBy bylo po naszej mysli, gorzej jak zrobia logowanie sms dla kont, ktore posiadaja numery komorkowe, a mailowe dla tych co nie podawali numeru przy rejestracji
|
|
|
|
|
|
|
No i nie ma telefonicznej weryfikacji sms-kodami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy ktos orientuje sie jak mam teraz na Skrillu srodki w PLN iUSD jak to przelac np z kont USD na PLN ??? patrze wszedzie i nie widze takiej opcji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra odpisali mi ze teraz konto mozna miec w kilku walutach i powinna byc zakladka do dodawania i wymiany waluty, z uwagi na prace technicznej zakladka jest chwilowo niedostepna
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziękujemy za kontakt z Biurem Obsługi Klienta Skrill. Uprzejmie informujemy, że w chwili obecnej może Pan posiadać na koncie Skrill środki w kilku walutach.
Walutę można dodać w sekcji ‘Exchange’ na swoim koncie. Należy wybrać waluty, z których i na które chce Pan wymieniać środki, wpisać kwotę i potwierdzić.
Ze względu na prace techniczne zakładka Exchange nie jest chwilowo dostępna. Prosimy regularnie sprawdzać, czy pojawiła się ona na Pana koncie Skrill.
Przepraszamy za niedogodności i z góry dziękujemy za wyrozumiałość.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
od 17tego mialabyc i byly kody z rana Jakies problemy byly i kody sms nie wchodzily Poki co wylaczyli i pewnie naprawia niebawem Nie uniknione sa kody, o dziwo Netek nie wprowadza zadnych dodatkowych logowan
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz jak ktoś miał kartę w PLN to nowa w euro otrzyma, bo ja właśnie dostałem i jest to karta w euro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ma ktoś z was ta zakładkę exchange u siebie na koncie ???
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ale możesz odrzucić.Można logować się bez sms. bez sms ale przez jakąś aplikacje na smartfona? jak już nastało, to przy logowaniu nie mogłem nie wybrać ktorejś z tych 2 opcji, nie dało się żeby było po staremu. Nie mów, że Tobie sie udało? W Ecopayz [ secure.ecopayz.com] jest takie logowanie, ale wystarczy pobrac program i masz wszystkie kody do danych kont w programie co to za program?
|
|
|
|
|
|
|
Szczerze mówiąc trochę nie nadążam o czym tutaj piszecie. W zasadzie codziennie loguję do Skrilla i nie zauważyłem żadnych zmian, ani kodów na telefon, ani zakładki Exchange. Zresztą jaki jest problem we wklepaniu kodu z telefonu przy logowaniu? Nie macie telefonu czy jak? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale możesz odrzucić.Można logować się bez sms. bez sms ale przez jakąś aplikacje na smartfona? jak już nastało, to przy logowaniu nie mogłem nie wybrać ktorejś z tych 2 opcji, nie dało się żeby było po staremu. Nie mów, że Tobie sie udało? W Ecopayz [ secure.ecopayz.com] jest takie logowanie, ale wystarczy pobrac program i masz wszystkie kody do danych kont w programie co to za program? Można logować bez SMS, pewnie chodziło o to że ściągasz ten program Google authenticator, skanujesz kod telefonem który Ci się wyświetli przy wyborze logowania w Ecopayz [ secure.ecopayz.com], i jak już będziesz miał w tym programie na telefonie zapisany twój Ecopayz [ secure.ecopayz.com] będziesz mógł się logować bez kodów SMS, tzn za każdym logowaniem program Google Authenticator wygeneruje nowy kod do wkelpania w Ecopayz [ secure.ecopayz.com], najlepsze jest to że tym programem możesz obsługiwać wiele kont Ecopayz [ secure.ecopayz.com] i innych, więc nie trzeba mieć większą ilość kart SIM, wystarczy ten program na telefon, i możesz mieć na nim zapisane nawet 100 kont Ecopayz [ secure.ecopayz.com], każde będzie widoczne w tym programie jako Ecopayz [ secure.ecopayz.com] (login)
|
|
|
|
|
|
|
Szczerze mówiąc trochę nie nadążam o czym tutaj piszecie. W zasadzie codziennie loguję do Skrilla i nie zauważyłem żadnych zmian, ani kodów na telefon, ani zakładki Exchange. Zresztą jaki jest problem we wklepaniu kodu z telefonu przy logowaniu? Nie macie telefonu czy jak?  Bo nie ma żadnych zmian w logowaniu.Dlatego nie zauwazasz. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U mnie te waluty pojawiły się wraz z aktywowaniem nowej karty Teraz wszystkie nowe karty są już kartami w euro niezależnie od tego jakie jest saldo główne Co do zakładki to nie wiadomo kiedy się pojawi a jak chce się wymienić środki trzeba kontaktować się z nimi
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Ok ale w jakim celu je wymieniać. Gdy konto jest w PLN i środki też to nie pójdzie wypłatą nowa karta ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak masz konto w PLN dostajesz wypłatę w USD tworzy się subkonto w USD, ale te subkonto nie dodaje się do głównego salda w PLN. Więc teraz mam np 100pln i100 USD ale wypłacić idzie tylko 100pln z tym w USD nic nie idzie zrobic. Aktualnie pozostaje tylko kontakt z supportem i oni z tego co mi napisali bogate USD przewalutowac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak przychodzi w PLN nie ma problemu
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Teraz to oni mają bałagan. U mnie nową kartą nie idzie zapłacić zbliżeniowo, przez pin też że nie poprawny. Za kartę mi z konta nie ściągnęli a wypłata prze bankomat z darmo. Mam tak od tygodnia.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|