|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
Jak wracałem z rodzicami czerwonym maluchem znad morza, to Tuszyn musiał być przymusowo zahaczony w niedzielę.
Chuj, że toboły wystawały już z bagażnika. No fajnie jest polozyny akurat na tej glowniej trasie, jeszcze za dawniejszych czasow duzo nacinali ludzi na ta gre w 3 karty, ale to chyba wszedzie bylo, na stadionie w Warszawie chyba tez
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U Fortego zawsze schludnie było na stoisku;)
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Po Berlinie latają łebki co rozstawiają 3 kubeczki do góry dnem i zachęcają przechodniów do wejścia do gry z 50eu. Banknot pod kubeczek i tasowanie. Jak wybierzesz ten z pieniążkiem to chyba drugie tyle dostajesz. A na to zachęcanie to znaleźli sposób. Stoi szajka dookoła, wszyscy się znają i wrzucają co chwilę banknot. Oczywiście wchodzący do gry prawie za każdym wygrywa. I te ich spojrzenia na siebie i sztuczna radość z wygranej. No kurwa myślą, że mnie przechytrzą i dam się nabrać. Zmysł detektywa od razu ich wywęszył.
|
|
|
|
|
|
|
U Fortego zawsze schludnie było na stoisku;) @forty to ciapaty?
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Po Berlinie latają łebki co rozstawiają 3 kubeczki do góry dnem i zachęcają przechodniów do wejścia do gry z 50eu. Banknot pod kubeczek i tasowanie. Jak wybierzesz ten z pieniążkiem to chyba drugie tyle dostajesz. A na to zachęcanie to znaleźli sposób. Stoi szajka dookoła, wszyscy się znają i wrzucają co chwilę banknot. Oczywiście wchodzący do gry prawie za każdym wygrywa. I te ich spojrzenia na siebie i sztuczna radość z wygranej. No kurwa myślą, że mnie przechytrzą i dam się nabrać. Zmysł detektywa od razu ich wywęszył. Przecież to numer stary jak świ.. yy burbon
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
|
|
|
|
|
|
|
I znów kusi Anderlecht. Po nieciekawych wynikach są dogiem. Rymo tam jeszcze sprzedają w tej Belgii czy można wchodzić dnb?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U Fortego zawsze schludnie było na stoisku;) @forty to ciapaty? to klient
|
|
|
|
|
|
|
Możliwe fechu. Ja nie widywałem takich aktorów.
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
Po Berlinie latają łebki co rozstawiają 3 kubeczki do góry dnem i zachęcają przechodniów do wejścia do gry z 50eu. Banknot pod kubeczek i tasowanie. Jak wybierzesz ten z pieniążkiem to chyba drugie tyle dostajesz. A na to zachęcanie to znaleźli sposób. Stoi szajka dookoła, wszyscy się znają i wrzucają co chwilę banknot. Oczywiście wchodzący do gry prawie za każdym wygrywa. I te ich spojrzenia na siebie i sztuczna radość z wygranej. No kurwa myślą, że mnie przechytrzą i dam się nabrać. Zmysł detektywa od razu ich wywęszył. Stary numer, ale jednak dalej sa na swiecie naiwni ludzie. Pies wredny tez troche kusi tymi pseudo promocjami, i wklejanymi kuponami wygranymi, to jest dzialanie na psychike ludzka. Pamietam Rafal tu kiesys wrzucil wygrana chyba z ruletki cos ok 50 tys. Z zasady nie lubie sie klocic temu nic nie napisalem,
|
|
|
|
|
|
|
Możliwe, że po wpisie muchinio może dojść do delikatnych zamieszek.
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
Stary numer, ale jednak dalej sa na swiecie naiwni ludzie. Pies wredny tez troche kusi tymi pseudo promocjami, i wklejanymi kuponami wygranymi, to jest dzialanie na psychike ludzka. Pamietam Rafal tu kiesys wrzucil wygrana chyba z ruletki cos ok 50 tys. Z zasady nie lubie sie klocic temu nic nie napisalem, trzeba mieć zajebiście mocną psychikę
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
wg mnie Lukasz jak ktos ucziciwie wlasnymi rekami nie wyszarpie to nikt mu nie da, i nie uwierze ze taki Delta przez tyle lat jest na plusie, no moze Forty bo gra jakies tam swoje wydarzenia za spokojna stawke. Przykladow typu Beto jhak to wiele wygrywal a pozniej nie mial na flaszke jest sporo. Mi brakuje czasem tych emocji ale jednak plusow z nie granie jest w h.. wiecej. Pewnie wiekszosc potwierdzi
|
|
|
|
|
|
|
Anderlecht dnb @2,06 jedziemy Panowje
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Wisła na mecz z Lechem na bokach obrony chyba wyjdzie z Markiem Zającem i Piotrkiem Brożkiem. Z przodu ma zagrać Grzesiek Kmiecik.
|
|
|
|
|
|
|
Beto miał na flaszkę, ale miał w dupie.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Anderlecht dnb @2,06 jedziemy Panowje Domżale w sobotę do gry po @1,70? Dokładasz Lecha po @1,75 i jest ciekawie.
|
|
|
|
|
Felietonista
|
|
Felietonista
Wisła na mecz z Lechem na bokach obrony chyba wyjdzie z Markiem Zającem i Piotrkiem Brożkiem. Z przodu ma zagrać Grzesiek Kmiecik. Hehe, ja jakos zapamietalem za mlodego Tomasza Kulawika, nie wiem czemu ale jakis taki specyficzny byl
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Wisła na mecz z Lechem na bokach obrony chyba wyjdzie z Markiem Zającem i Piotrkiem Brożkiem. Z przodu ma zagrać Grzesiek Kmiecik. Hehe, ja jakos zapamietalem za mlodego Tomasza Kulawika, nie wiem czemu ale jakis taki specyficzny byl W porządku chłopina, teraz trenuje Przemszę Klucze w okręgówce, za nazwisko dostaje bodaj 10k miesięcznie.
|
|
|
|
|
|
|
Pacyf o jakim tam kursie wtedy pisałeś o darmowych pieniążkach na Lechu.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|